bazár, predaj, inzercia, predám

Drezový sifón Alceplast

Kategória: Kuchyne

Predám priestorovo úsporný drezový sifón s prípojkou a prevlečnou maticou 6/4", Alcaplast A872P, s prípojkou pre práčku alebo umývačku
Drezový sifón Alceplast
Podobné inzeráty
Drezovy sifon s nerezovou mriezkou a pripojkou
Predam sifon drezovy, uplne novy, nepouzity
Predám Nové Stavané Spotrebiče+Drez+Bateriu+Odtok/Sifón.
Dobrý deň,ponúkam vám na predaj tieto Čisto nové a ešte originál zabalené kuchynské vstavané elektrospotrebiče značky Electrolux.Všetky spotrebiče je možné vidieť na fotkách ako aj ich tipové označenie každého daného výrobku. Kuchynský drez značky FRENKY v čiernom prevedení k drezu je už aj zakúpená čisto nová a zabalená batéria zo špirálovo zaobleným hrdlom ako aj čisto nový sifón. Ďalej všetky spotrebiče ako je: DIGESTOR-ELECTROLUX-EFP6411X SKLO KERAMICKÁ VARNÁ DOSKA-ELECTROLUX-EHF46547XK MIKROVLNÁ RÚRA-ELECTROLUX-EMT25207OX ŠPORÁK-ELECTROLUX-EOC45752OX Sú vo vysokej a nadštandardnej výbave značky ELECTROLUX všetky tieto spotrebiče majú dotykové ovládanie a len --------------------------------------------- cena za všetky spotrebiče ako aj drez značky Franky vodovodnú batériu sifón je okolo 1999€ --------------------------------------------- cena za všetko spolu a ucelenú zostavu je 1999€ --------------------------------------------- V prípade vážneho záujmu je možná aj malinká a seriózna dohoda preto ma prosím kontaktujte na čísle☎️ alebo sms.Ďakujem veľmi pekne a želám pekný deň. !!!POZRITE VŠETKY INZERÁTY!!!
KUCHYNSKÉ DREZY - sklený + nerezové
Predám KUCHYNSKÉ DREZY viac druhov - sklenený aj nerezové: SKLENENÝ: Predám sklenený KUCHYNSKÝ DREZ – nerezový drez so sklom. Sklo je čiernej farby, má 2 otvory, čo umožňuje si zvoliť pravú alebo ľavú stranu drezu (1 je na batériu, 2. na uzáver sifónu). Drez je bez sifónu. Rozmery celého drezu: 86 x 50 cm, V: 18 cm. Vanička nerezová: 40 x 34 cm. Priemer otvoru na sifón: 9 cm. (85,- €) NEREZOVÉ: Predám nerezový GUĽATÝ KUCHYNSKÝ DREZ – drez je nerezový, guľatý. S priemerom: 45 cm (vnútro: 38,5 cm), V: 14,5 cm, hĺbka: cca 15 cm, šírka okraja – 3,5 cm. Otvor na sifón s priemerom: 5 cm. Drez je bez sifónu, znaky opotrebovania. (15,- €) Predám nerezový OVÁLNY KUCHYNSKÝ DREZ – drez je oválny, kvalitnejší nerez. Rozmery: 47,5 x 41 cm (vnútro: 45 x 38,5 cm), V: 16,5 cm, hĺbka: cca 15 cm, šírka okraja – 1 cm. Otvor na sifón s priemerom: 5 cm. Drez je bez sifónu, znaky opotrebovania. (30,- €)
Nový kuchynský drez Blanco Rondoval 45 SILGRANIT® + sifón
Predám úplne nový zabalený kuchynský Silgranitový drez Blanco Rondoval 45 farba piesková + sifón Blanco za 50% ceny. Osobný odber.
Predám nový granitový drez  + batéria zadarmo
Predám nový granitový drez, má oškretie na boku a malý škrabanec na odkvapkávacej ploche. K drezu je aj sifón. Drez ani sifón neboli nikdy používané. K tomu ponúkam 2 ročnú batériu zdarma, má slabý magnet. Rozmery: 58x42x15,5cm, 35x32cm Odber možný aj v Bratislave.
Zapustný drez N-140 1K 435/760 + sifón
dobrý deň, predám cisto nový drez (zabalený ) spolu so sifónom. poskytnem aj pokladničný blok. drez kupovaný v apríli 2023. pôvodná cena 39 EUR.