bazár, predaj, inzercia, predám

Drienov - 3 izbový Drevodom typ OKAL s garážou

Kategória: Domy

Nová cena !!! Ponúkame na predaj samostatne stojací rodinný dom typ Okál postavený na rovinatom pozemku vo výmere 523 m2 v zastavanej časti obce. Obec Drienov sa nachádza medzi mestami Košice 22 km a Prešovom 19 km.

Rodinný dom je čiastocne podpivničený s jedným nadzemným podlažím. Jedná sa o montovanú drevostavbu postavenú v roku 1 983 ku ktorému bolo dostavané murované zádverie a zimná záhrada. Dispozícia - vstup do domu je cez zádverie, chodba, kuchyňa,špajza, obývacia izba, 2 x spálňa, samostatné WC, kúpelňa. V podzemnom podlaží sa nachádza chodba, práčovňa, kotolňa a pivnica.
Kúrenie v dome je riešené plynovým kotlom,v celom dome sú liatinové radiátory, ohrev vody elektrický bojler, voda - studňa - domáca vodárnička, odpad - žumpa.

Rodinný dom je v pôvodnom stave s plastovými oknami, obytná plocha cca 70 m2.

Zastavaná plocha 353 m2, záhrada 170 m2.
Obec drienov má dobrú občianskú vybavenosť - škola, škôlka, lekár, lekáreň, kostol.

V cene je zahrnutý kompletný právny a hypotekárny servis s vypracovaním kúpnej zmluvy ako aj úhradu poplatku za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.

V prípade záujmu ma kontaktujte na t.č.
Drienov - 3 izbový Drevodom typ OKAL s garážou
Podobné inzeráty
Rodinný dom Párnica
Realitná kancelária Márie Strapcovej si Vám exkluzívne dovoľuje predstaviť na predaj dom typu “okál” v obci Párnica. Obec sa nachádza 8 km teda 10 minút na západ od Dolného Kubína. Nájdete tu potraviny, materskú škôlku, kostol, stavebniny a zubného lekára. Rodinný dom na pozemku o výmere 502 m2 sa skladá z dvoch podlaží a podkrovia, spolu 7 obytných izieb, zo zastavanou plochou 117m2. 1. podlažie je murované a 2. podlažie je okál. Okál je ľudové označenie typizovaných montovaných drevostavieb. Systém bol zakúpený od nemeckej firmy OKAL – Otto Kreibaum aus Lauenstein, z ktorej vznikol ľudovo okál. Nehnuteľnosť má malú terasu a vymenené okná na 2. podlaží. Je v pôvodnom stave, ideálna na vytvorenie domova podľa Vašich predstáv. V dome je kúrenie tuhým palivom na ekohrášok a teplo je rozvádzané radiátormi a zabezpečuje ho nový kotol. Na ohrev vody je využívaný tiež nedávno menený nový bojler. Dom je pripojený na obecný vodovod, má vlastnú žumpu a je tu aj možnosť pripojiť sa k plynu. Strecha je sedlová zo strešnou krytinou Bramac, kde sa dá vybudovať podkrovie. Na pozemku sa okrem nehnuteľnosti nachádza dreváreň a letná kuchyňa. Pre lepšiu predstavu sme si pre Vás pripravili 3D virtuálny staging(ako by mohol dom vyzerať po rekonštrukcii), ktorý nájdete tu: Zaujala Vás ponuka? Kontaktujte nás! Technické parametre: 7 izieb 2 podlažia + podkrovie Kolaudácia: 1993 Zastavaná plocha: 117 m2 Výmera pozemku:502 m2 1.podlažie - murované 2. podlažie - okál Strecha - Bramac škridľa- sedlová Stav - pôvodný, vymenené okná na 2.podlaží Kúrenie : tuhé palivo - ekohrášok , nový kotol, nový bojler na ohrev vody Voda: obecný vodovod Plyn: možnosť prípojky plynu v blízkosti domu Kanalizácia: žumpa(v blízkej dobe už napojenie na obecnú kanalizáciu, ktorú aktuálne obec buduje aj v danej lokalite)
Na predaj rodinný dom novostavba - bungalov, Drienov
Ponúkame na predaj 4 izbový bungalov v stave holodom v novej lokalite IBV 20 rodinných domov Šírňava - Drienov. Bungalov sa bude nachádzať na pozemku o výmere 649 m2 so zastavanou plochou 126 m2. Lokalita sa nachádza mimo hlavných ciest v tichej časti blízkosti lesa, s pripojením sa do už existujúcej zástavby žiadanej obce Drienov. Projekt IBV Drienov časť Šírňava bude zahŕňať 20 rodinných domov, kde výmera parciel je od 593 m2 do 700 m2. Domy budú 4 izbové, jednopodlažné bez podpivničenia - typu bungalov s valbovou strechou. Na výber sú modely domov: typ KLASIK so zastavanou plochou 126m2 a typ ŠTANDARD so zastavanou plochou 135m2. Lokalita bude napojená na inžinierske siete: elektrina, voda, kanál - ČOV, optika. Prístupová cesta bude vybudovaná v stave asfalt s chodníkom, dažďovým kanálom a verejným osvetlením. V lokalite bude vybudované aj nové detské ihrisko. Skladba rodinného domu: zádverie, chodba, obývacia izba s kuchyňou a jedálenskou časťou, spálňa, 2 x izba, technická miestnosť, komora, kúpeľňa s WC a samostatné WC. Použité materiály holodomu zahrnuté v cene: základy a základová doska - betón obvodové murivo - pórobetón - 300 mm zateplenie fasády - polystyrén - 150 mm vonkajšia omietka (možnosť výberu z farieb: biela, hnedá, cappuccino, antracit, sivá), sokel (marmolit) vnútorné priečky 120 mm, vnútorné štukové omietky, hygienický náter sadrokartónové podhľady, krov - väzník strecha sedlová - betónová škridla zn. Terano (možnosť výberu farby: antracit alebo hnedá) vylez do podkrovia - cca. 20 m2 úložného priestoru schody do podkrovia - sklápacie zateplenie stropu - 300 mm okná plastové 3 - sklo - 6 komorové, vnútorné a vonkajšie parapety, plastové vstupné dvere kúrenie - podlahové teplovodné zaliaté v potere, tepelné čerpadlo, 1x termostat komín ( predpríprava pre krb ) dažďové zvody - nad terén interiér: rozvody elektrina, voda, kanál, zásuvky, vypínače, ističová skriňa, 1 x vývod svetla v každej miestnosti , zásobník vody, vývod rozvodu pre práčku, sušičku exteriér: 1x vývod elektriny na elektrickú bránu a 1x pre záhradný domček, 1x vývod svetla terasa a 1x pri vstupe V CENE NIE JE ZAHRNUTÉ: Úprava terénu, oplotenie, chodníky, dlažby, krb, vnútorné vybavenie, terasa a schody do domu. V CENE ZAHRNUTÉ: Tepelné čerpadlo značky - Samsung AE060RXEDEG/EU+AE260RNWSEG/EU, tepelné čerpadlo 6 kW + vnútorná jednotka s 260l zásobníkom TUV + Wifi ovládanie Čerpadlo obsahuje: expanzné nádoby magnetický filter 2 ks tvarovky, potrubia, napojenie na rozvody vody a kúrenia, medené potrubie Frigotec Plus Dual, konzola pod tepelné čerpadlo. Dostupnosť: zjazd priamo z D1, do obce je z Prešova 19 km ( 20 minút autom po diaľnici D1) a z Košíc 21 km ( 17 minút autom po diaľnici D1 ). Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. č.: 09
Na predaj rodinný dom, novostavba, bungalov v obci Drienov
Ponúkame na predaj 4 izbový bungalov v stave holodom v novej lokalite IBV 20 rodinných domov Šírňava - Drienov. Bungalov sa bude nachádzať na pozemku o výmere 651m2 so zastavanou plochou 126 m2. Lokalita sa nachádza mimo hlavných ciest v tichej časti blízkosti lesa, s pripojením sa do už existujúcej zástavby žiadanej obce Drienov. V prvej etape sa bude stavať prvých 10 rodinných domov. Projekt IBV Drienov časť Šírňava bude zahŕňať 20 rodinných domov, kde výmera parciel je od 593 m2 do 700 m2. Domy budú 4 izbové, jednopodlažné bez podpivničenia - typu bungalov so sedlovou strechou. Na výber sú modely domov: typ KLASIK so zastavanou plochou 126m2 a typ ŠTANDARD so zastavanou plochou 135m2. Lokalita bude napojená na inžinierske siete: elektrina, voda, kanál - ČOV, optika. Prístupová cesta bude vybudovaná v stave asfalt s chodníkom, dažďovým kanálom a verejným osvetlením. V lokalite bude vybudované aj nové detské ihrisko. Skladba rodinného domu: zádverie, chodba, obývacia izba s kuchyňou a jedálenskou časťou, spálňa, 2 x izba, technická miestnosť, komora, kúpeľňa s WC a samostatné WC. Použité materiály holodomu zahrnuté v cene: základy a základová doska - betón obvodové murivo - pórobetón - 300 mm zateplenie fasády - polystyrén - 150 mm vonkajšia omietka (možnosť výberu z farieb: biela, hnedá, cappuccino, antracit, sivá), sokel (marmolit) vnútorné priečky 120 mm, vnútorné štukové omietky, hygienický náter sadrokartónové podhľady, krov - väzník strecha sedlová - betónová škridla zn. Terano (možnosť výberu farby: antracit alebo hnedá) vylez do podkrovia - cca. 20 m2 úložného priestoru schody do podkrovia - sklápacie zateplenie stropu - 300 mm okná plastové 3 - sklo - 6 komorové, vnútorné a vonkajšie parapety, plastové vstupné dvere kúrenie - podlahové teplovodné zaliaté v potere, tepelné čerpadlo, 1x termostat komín ( predpríprava pre krb ) dažďové zvody - nad terén interiér: rozvody elektrina, voda, kanál, zásuvky, vypínače, ističová skriňa, 1 x vývod svetla v každej miestnosti , zásobník vody, vývod rozvodu pre práčku, sušičku exteriér: 1x vývod elektriny na elektrickú bránu a 1x pre záhradný domček, 1x vývod svetla terasa a 1x pri vstupe V CENE ZAHRNUTÉ: Tepelné čerpadlo značky - Samsung AE060RXEDEG/EU+AE260RNWSEG/EU, tepelné čerpadlo 6 kW + vnútorná jednotka s 260l zásobníkom TUV +Wifi ovládanie Čerpadlo obsahuje: expanzné nádoby magnetický filter 2 ks tvarovky, potrubia, napojenie na rozvody vody a kúrenia, medené potrubie Frigotec Plus Dual, konzola pod tepelné čerpadlo. V CENE NIE JE ZAHRNUTÉ: Úprava terénu, oplotenie, chodníky, dlažby, krb, vnútorné vybavenie, terasa a schody do domu. Dostupnosť: zjazd priamo z D1, do obce je z Prešova 19 km ( 20 minút autom po diaľnici D1) a z Košíc 21 km ( 17 minút autom po diaľnici D1 ). V obci sa nachádza Rímskokatolícký kostol sv. Šimona a Júdu, Gréckokatolícky chrám Zosnutia Presvätej Bohorodičky, far
Novostavba rodinného domu Drienov, zariadený
Typ: Rodinný dom Ulica: Košická Obec: Drienov Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa 4izbový rodinný dom v obci Drienov, novostavba. Obec Drienov je medzi Košicami a Prešovom , zjazd z diaľnice pri obci Lemešany. Dom je dokončený a obývaný. Je napojený na elektrinu, vodu z vlastnej studne, odpad formou žumpy (obec má projekt na kanalyzáciu) a plynová prípojka v prípade potreby je pred pozemkom. Pozemok na ktorom sa nachádza stavba 4 izbového bungálovu má výmeru cca 500 m2, pričom je možné si odkúpiť eľte výmeru 400 m2 ) nie je podmienkou). Dispozíciu domu tvorí vstupná chodba kuchyňa s obývačkou,, spálňa +šatník, 2x detská, 2x Wc + kúpeľňa/sprchov.kút aj vaňa, tech. miestnosť - práčovňa, 2x vonkajšia terasa. Obec má základnú občiansku vybavenosť a je veľmi dobrá dostupnosť z Prešova aj z Košíc. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:     Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 500 m2 Úžitková plocha: 124 m2 Plocha pozemku: 500 m2 Zastavaná plocha: 170 m2 Podlahová plocha: 124 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Balkón: nie Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 2 Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: studňa Krb: áno Zariadenie: zariadený Garáž: nie Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Internet: Optika Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno - 2 Terasa plocha: 24 m2 Vykurovanie: vlastné - elektrické Pivnica: nie
Rodinný dom typ okál, Kalná nad Hronom časť Kálnica
Ponúkame Vám na predaj podkrovný rodinný dom typu OKÁL s garážou v tichej uličke v obci Kalná nad Hronom, časť Kálnica na slnečnom rovinatom pozemku o celkovej výmere 1872 m2 s asfaltovou prístupovou cestou a výbornými susedmi. Dom bol postavený a skolaudovaný v roku 1997 z materiálu drevotrieska - montovaný okál, kde základová doska je klasická betónová, strecha je podkrovná. Dom bol čiastočne zrekonštruovaný, na 1/2 domu sú vymenené plastové okná, v dome sú plávajúce podlahy a dlažba. Na rozľahlom pozemku sa nachádza okrem domu veľký drevený prístrešok - altánok slúžiaci buď ako parkovacie miesto, alebo možnosť tento prístrešok využiť ako prestrešenú terasu s posedením, na dvore je ešte postavený menší rodinný domček, ktorý má dve miestnosti, je v pôvodnom stave a môže slúžiť ako dvojgeneračné bývanie, alebo ako letná kuchynka. V záhrade je postavená štýlová murovaná veľká pec. Dom má výborné dispozičné riešenie a pozostáva : na prízemí je veľká vstupná hala so schodiskom do podkrovia, samostatná toaleta, 2 izby, kúpeľňa, kuchyňa moderne prepojená s veľkou obývačkou s jedálňou kde je aj balkón. V podkroví domu sú dve izby a kúpeľňa s toaletou. Celý dom je podpivničený, kde sa nachádza aj garáž a plynový kotol. Na dome sú zavedené všetky IS - elektrika, plyn, obecná voda a kanalizácia. Kúrenie je v dome ústredné plynové - radiátory, ohrev je zabezpečený fotovoltaickými panelmi, ktoré sa nachádzajú na streche domu. Pri vážnom záujme na cene dohoda možná! Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : Kontakt : Nehnuteľnosti Levice s.r.o. : Forgáčová .
RD s pozemkom 792m2 v krásnom prostrední obce  Pliešovce
EXKLUZÍVNY PREDAJ: Ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný voľne stojaci poschodový rodinný dom v lokalite situovanej v tichej ulici medzi rodinnými domami v obľúbenej a žiadanej lokalite k.ú. Pliešovce a Zaježová. RD má veľký potenciál. Je možné zachovať pôvodnú dispozíciu, prípadne ju zmeniť podľa vlastného vkusu, potrebám a komfortu, ktorý Vám bude vyhovovať. Pri montovanom type domu Okál je rekonštrukcia jednoduchá. Skvelú atmosféru umocňuje krásny zelený dvor – plný zelene, záhonov kvetov a s pestovaným trávnikom. Stačí sa len posadiť a v tichu čerpať energiu do ďalších dní. DOM: 6-izbový čiastočná rekonštrukcia betónové základy strecha: škridľa obvodové múry: tehla + montovaný drevodom (Okál) kúrenie: kotol ústredného vykurovania na tuhé palivo DISPOZÍCIA DOMU: PRÍZEMIE s úžitkovou plochou 116,91 m2: * vstupná chodba * samostatná kuchyňa s linkou vyrobenou na mieru * obývacia denná časť s východom na terasu * kúpeľňa s toaletou a vaňou * izba * schodisko na poschodie * menšia garáž POSCHODIE s úžitkovou plochou 116,91 m2: * priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou * 3 samostatné nepriechodné izby * kúpeľňa s vaňou a toaletou * chodba * schody do pochôdzneho podkrovia * balkón Dostatok úložného priestoru vám zabezpečí priestor v podkroví, kumbál a technická miestnosť. REKONŠTRUKCIA: * plastové okná v časti domu * plávajúce podlahy / keramická dlažba * čiastočne prerobená vodo a elektroinštalácia (prízemie) IS: * obecný vodovod * obecná kanalizácia * elektrika (denný a nočný prúd) POZEMOK: * veľkosť cca 792 m2 z toho zastavaná plocha 116,91 m2 * rovinatý * oplotený CENA: 149 000,- EUR MOŽNOSŤ DOHODY. OKOLIE: Obec Pliešovce s cca 2000 obyvateľmi sa nachádza na strednom Slovensku v Banskobystrickom kraji v okrese Zvolen. Vzdialenosť obce od tohto okresného mesta je cca 20 km. Približne v rovnakej vzdialenosti smerom na juhozápad sa nachádza mesto Krupina. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Škôlka, ZŠ, obchody, pošta, lekár, reštaurácie..... Neváhajte, odporúčame obhliadku. Katarína Podhradská