bazár, predaj, inzercia, predám

Drobnosti pre zberateľov

Kategória: Zberateľstvo

Ponúkam rôzne drobnosti pre zberateľov,plne funkčný Retro fén DDR aj s príslušenstvom, aj originálnym obalom -krabicou zatváranie krabice tiež plne funkčné,asi z roku 1960.
Nákupná taška červená, nepoškodená, využiteľná aj dnes,malý sáčok z nákupu detského oblečenia z rokov ČSSR,nite na šitie ešte v pôvodnom zachovalom stave,retro kľúčenky,2igelitky, puzdro na doklady, malé zrkadieko v pôvodnom púzdre s funkčným zapínaním.
Rada poskytnem podrobnejšie informácie aj foto.
+ Poštovné
Drobnosti pre zberateľov
Podobné inzeráty
Rôzne staré veci pre zberateľov 2
Ponúkam pre zberateľov zo svojej zbierky 1/Veľkú šperkovnicu ručne vyšívanú- 9E 3/Velkú malachytovú misku-10E 4/Krásny starožitný drevený maľovaný set pre fajčiarov-po prababke-stojan na cigarety,na zápalky a špic na cigaretu -25E V prípade záujmu pošlem miery. Pozrite si prosím aj moje ostatné inzeráty
Mončiči pre zberateľov
Zberateľské mončiči, mončičák, mončičáky, mončičáci (v iných jazykoch: monchichi, moncchichi, monchhichi, Mon Chichi, Kiki, Bølle, Chicaboo, Mon Cicci, Moncsicsi). Mončičák bol hitom medzi hračkami v čase socializmu. Sympatický plyšák cmúľajúci si palec pochádza pôvodne z Japonska, prvých vytvoril Yoshiharu Washino pre spoločnosť Sekiguchi Corporation Tokio v roku 1974 ako vylepšenie už obľúbenej opičky Kuta Kuta, ktoré sa spočiatku predávali vždy v pároch, s dvomi rôznymi výrazmi tváričiek - veselou a smutnou. Hračka zaznamenala celosvetový úspech, v Československu sa predávala najprv v predajniach Tuzex, neskôr ju bolo možné podpultovo dostať aj v iných obchodoch. Aj po takmer 50-tich rokoch hračka vyvoláva radosť nielen v očiach najmenších, ale aj nostalgické spomienky u staršej generácie. Mončiči sú u zberateľov po celom svete veľmi žiadané, hodnota tých pôvodných zo 70. a 80. rokov stále rastie. (Tieto sú z roku 1985). Zaslanie poštou s trasovaním zásielky a odoslaním čísla. Veľmi krásny stav, žiadne poškodenie, pekné čisté, vhodné ako darček pre zberateľa alebo milovníka retro hračiek. Cena: 29 €/kus. V prípade záujmu ma, prosím, kontaktujte iba-mailom.
Dózy pre zberatelov
Ponúkam pre zberatelov pekné nepoškodené dózy 1/ Okrúhle Monarch a ,Cofee--2E/ks 2/ Okrúhla s krásnou malbou a ruským popisom roč.obdobia-bol na čaj zo Srí lanky,viď štítok-4E 3/Eduscho s obrazom rodiny-3 E 4/ Obrazy z muzea Wiedeň-Jubileum G.Klimta-+1918.vid etiketa,JUBILEJNÁ KAVA- posledná fotka/Kniha je na ilustráciu cena 5E Pozrite si prosím aj moje ostatné inzeráty
Predám odznaky pre zberateľov.
Predám rôzne odznaky pre zberateľov. Cena dohodou.
THEMIS- 95 Fiškálny modul pre zberateľov
Ponúkam na predaj tento fiškálny modul pre zberateľov čo je na fotkách, za 30€.
Zápalky pre zberateľov
Predám zápalky pre zberateľov celá škatuľka obsahuje 12 karie zo zapalkami