bazár, predaj, inzercia, predám

drvič ľadu Rôzne WWW.

Kategória: Ostatné


Na predaj rôzne drviče ľadu
Ponuku nájdete tu: bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.

kontakt:
email: gastrotovar1@
ak sa nedovoláte prosím zanechajte správu , zavoláme naspäť :)
drvič ľadu Rôzne  WWW.
Podobné inzeráty
Výrobník ľadu, NOVE stroj na výrobu ľadu WWW.
Výroba: 60 kg / 24 h Skladovacia kapacita ľadu: 8-12 kg Dobrá izolácia a hygiena Účinný chladiaci systém Materiál: nerez 【MULTIFUNKCIA】 - Výrobník ľadu má funkciu pre plánované vypnutie a spustenie, funkciu čistenia jedným tlačidlom a modré svetlo pre osvetlenie a sterilizáciu. 【ÚČINNÁ OCHRANA】 - Stroj sa automaticky zastaví, keď je max množstvo ľadu alebo keď pri nedostatku vody. Telo je obklopené dvojvrstvovou penovou izoláciou, ktorá môže účinne zabrániť topeniu kociek ľadu po výpadku prúdu. • Rozmery: 76 x 36 x 43 cm • Hmotnosť: 30 kg Celú ponuku nájdete na kontakt: email: gastrotovar1@ ak sa nedovoláte prosím zanechajte správu , zavoláme naspäť :)
Stroj na výrobu ľadu 30kg/24h – chladený
Výrobník ľadu Stroj na výrobu drveného ľadu strednej veľkosti/ ladovej drťe Kryt a dvere z nehrdzavejúcej ocele 18/8 Podpultový automat Produkcia 30 kg za 24 hodín Skladovacia kapacita 7 kg Vnútorná komora vyrobená z ABS Dobrá izolácia a hygiena Ochrana proti preťaženiu Vybavený vodným ventilom Efektívny chladiaci systém s R290 Vodou chladený motor namiesto vzduchom chladený Rýchla a ľahká inštalácia Stojany na štyroch nastaviteľných nohách Ľahko sa čistí Hmotnosť: 28 kg Rozmery: 580 x 330 x 470 mm 230 V / 50 Hz / 1 Fáza 300 W Ešte nepoužitý, omylom objednaný.
Drvič ľadu
Predam elektricky drvič ľadu
Multifunkčný drvič
PREDÁM VEĽKOKAPACITNÝ DRVIČ NA RÔZNE POUŽITIE. NAPRÍKLAD AKO ŠROTOVNÍK KŔMNYCH ZMES, ALEBO DRVIČ KONÁROV A PODOBNE MÁ 4ROZMERY SÍT .V cene je aj stojan na odsávanie drvenej komodyty.
Predam motorový drvič vetiev Hecht 6421 štiepkovačka
Štiepkovačku som kupoval minulý rok. Použil som ju 2x. Predávam ju lebo predávam celé hospodárstvo a už ju nepotrebujem. Preferujem kontakt cez Whatsapp, Telegram alebo email. Mám zlý mobilný signál. Benzínový drvič HECHT 6421 svojím výkonom uspokojí aj náročných užívateľov. Pre pohon je použitý motor HECHT OHV s objemom 420 cm3 s max. krútiacim momentom 26,5 Nm. Pod hlavným plniacim hrdlom sa ukrýva 16 výkyvných nožov, z čoho je 8 nožov vybavených zubatou čepeľou (4 nože na každej hriadeli - 2 sady so zubatou čepeľou a 2 sady s rovnou čepeľou), ktoré spoľahlivo zvládnu drviť drobný biologický odpad a konáre do priemeru 10 mm. Pre drvenie hrubých vetiev je na bočnej strane umiestnené druhé hrdlo, pod ktorým sa otáčajú dva "hobľovacie" nože na tanieri, ktoré si poradia s konármi do priemeru až 89 mm. Vďaka silnému spaľovaciemu motoru je drvič možné používať aj v miestach, kde nie je dostupná elektrická energia.
DCSK profi tech - Jansen GTS-2000pro drvič - štiepkovač
DCSK profi tech - Jansen GTS-2000pro drvič - štiepkovač konárov (SN17/2) Drvič vyššej triedy PRO! Obzvlášť robustné zariadenie, ktoré je tiež vhodné pre komerčné použitie. Nože bubna sú reverzibilné (obojstranné) a môžu sa používať dvakrát. Výkonný 14-koňovýmotor Kohler.... Viac informácii malom alebo telefonicky. Zabezpečujeme záručný aj pozáručný servis, náhradné diely. Volajte. Pozrite všetky moje inzeráty