bazár, predaj, inzercia, predám

Držak vanovy

Kategória: Kúpeľne

-dlžka 22 cm
Držak vanovy
Podobné inzeráty
Vaňa KALDEWEI 160x70
Predám vaňu KALDEWEI 160x70 + vaňový automat a vaňovú batériu aj so sprchou. Jedná sa o nepoužívanú sanitu odinštalovanú z novostavby. Vaňa: 80 Eur, vaňový automat: 15 eur, batéria Kludi so sprchou 25 Eur.
Vaňový sifón
Predám nový vaňový sifón, došiel mi s vaňou, no použil som iný, a pre tento nemám využitie. Je s lankovým ovládaním zátky, zátka sa dá vybrať. Osobný odber (pozrite lokalitu). Poštou dodanie na poštu pri platbe na účet - 3,50 EUR Poštou dodanie na poštu na dobierku - 5 EUR Poštou dodanie na adresu pri platbe na účet - 4,50 EUR Poštou dodanie na adresu na dobierku - 6 EUR Ponuka platí do zmazania. Prvý kontakt cez formulár, napíšte v ňom aj svoje tel. číslo, lebo odpovedám na každý email, no niekedy skončí v spame. Ak nedostanete odpoveď v priebehu 3 dní, pre istotu si skontrolujte priečinok spam. Telefón je fiktívny.
Sanita
Predám rôznu nepoužitú sanitu zo stavby: Vaňa KALDEWEI 160x70 + vaňový automat: 90 Eur 2x umyvadlo Laufen: 1x 50 Eur + 1x 10 eur (trochu poskodene) 2x umyvadlova bateria: 2x 20 Eur Mensie umyvadlo: 35 Eur