bazár, predaj, inzercia, predám

Držiak na PC skrine

Kategória: Skrine, zdroje

Predám držiak na PC skrine ECO, nepoužitý, pevný, čiernej farby, značka Hettich.

Je určený na pripevnenie PC skrine k stolu bez dotyku podlahy.
Popruh umožňuje pripevnenie rôznych typov pc skríň. Dĺžka popruhu je 160 cm
Označenie v katalógu Hettich: 9078792
Materiál: plast
Farba: čierna
Pôvodná cena 25€

Nevolajte ani neesemeskujte, v prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, (ak nenájdete odpoveď v doručenej pošte, skontrolujte si prosím priečinky s názvom „spam” alebo „nevyžiadaná pošta”).

Možnosť zaslania poštou - cena+poštovné alebo osobný odber v Štítniku.
Držiak na PC skrine
Podobné inzeráty
Skrina pre serverove racky, spisova skrina pre ucely archivu
Predam spisovu skrinu prerobenu na serverove racky alebo iny ulozny priestor hardwaru Rozmery: 1950 x 1200 x 600 m skriňa z oceľového plechu s hrúbkou 1,0 a 0,8 mm silné vystužené dvere vybavené trojbodovým zámkom s dvoma kľúčmi povrchová úprava skrine je prevedená odolným elektrostatickým práškovým lakom Prislusenstvo: Vyvod na zdroj napatia, osvetlenie Do skrine boli na mieru navrtane ventilatory, vsetko klasicke plastove fany po 5 eur, okrem dvoch turbo-fanov na kazdej strane, ktore su s ocelovym telom a vrtulou (35eur). Ventilaciu je mozne centralne ovladat a spustat vsetku naraz alebo v 4 fazach podla potreby Ku skrini mozem pridat vedenie privodu a odvodu vzduchu spolu s koaxialnym ventilatorom vonku a vnutri (koleno) - vid foto. Kvoli lepsej preprave je toto potrubie demontovane. Skrinu je mozne demontovat na kusy ale da sa bez problemov nalozit do auta dvoma osobami Povodna cena cistej skrine 672 eur s dph V pripade vazneho zaujmu viem zabezpecit dopravu Archív, spisy, servery, mining, serverovna, chladeny ulozny priestor
PC skrinka Aerocool E-ATX X-PREDATOR, XL-ATX, biela
Výrobca: AEROCOOL Trieda produktu: PC skrine Typ počítačovej skrine: Super Tower Formát skrine (podľa základnej dosky): XL-ATX Podporované štandardy zdroja: ATX Počet externých 3,5" pozícií: 1 Počet externých 5,25" pozícií: 6 Počet interných 3,5" pozicií: 6 Inštalovaný zdroj: Nie Maximálny počet zdrojov: 1 Výkon napájacieho zdroja: 0 Watt Typ elektrickej zásuvky +12V: netýka sa I/O konektory: 1x stereo mini-jack (výstup pre slúchadlá), 1x stereo mini-jack (vstup pre mikrofón), 1x eSATA, 1x USB 3.0, 3x USB 2.0 Regulátor otáčok ventilátorov: Áno Počet inštalovaných ventilátorov: 2 Maximálny počet ventilátorov: 8 Šírka: 234 mm Dĺžka: 555 mm Výška: 600 mm Počet slotov v skrinke: 10 ks Bočný ventilačný kanál: Áno Montáž bez použitia náradia: Áno Farba: biela Ďalšie vlastnosti: Bezskrutková mechanika, inštalácia až 8 ventilátorov, 2x 230mm (vpredu, hore), Max.dĺžka VGA do 330mm, prachový filter pre PSU, Určeno pre Flex ATX / ATX / Micro ATX / E-ATX / XL-ATX, Možnosť inštalácie high-endových chladičov do 190mm, Regulátor 6 ventilátorov s premennými otáčkami (max. 20W), Antivibračné podložky pre HDD aj PSU OSOBNÝ ODBER PO DOHODE DOVOZ LEN KE/KE OKOLIE Pri rýchlom jednaní dohoda možná (Kúpna cena 180€) Cena 80€ Platí do zmazania
Predám 3 PC skrine. Case, skrina, bedna.
Predám 3 PC skrine: Foto 1-3: Corsair Carbide 200r (stratené tlačidlo Power/Reset, ale aj tak sa zapne), ATX. Všetko ostatné je v poriadku. Foto 4-6: Staršia skrina z IDE (!) DVD mechanikou a FDD mechanikou, ATX. Foto 7-9: Staršia skrina, mATX. Má iba power tlačidlo. Cenu ponúknite. Osobný odber v BA (Dubravka). Prosim kontaktovať cez mail, číslo je vymyslené.
PC skrine
Zdravím , ponúkam na predaj PC skrine rôznych rozmerových a farebných vyhotovení. Každá zo skríň má presklenú bočnicu (3MM TEMPEROVANE SKLO , NIE PLEX ALEBO AKRYL),hliníkové nohy,magnetická prachovka...Každá zo skríň je osadená 3-vent chladičom RGB + chladič na zdroj takisto RGB (RGB HUB na settng. ) . Každá zo skríň disponuje páskami a šróbmi na cable management. Spôsob dopravy, spôsob platby vzájomnou dohodou. Viac info/foto/cena na uvedenom čísle/ maily. Možný odber viacerých kusov. Ceny sú uvedené na obrázkoch. Na cene sa ešte vieme dohodnúť.
Predam starsie PC skrine
Predam starsie PC skrine, mATX skrinku, ale stale v dobrom stave.
Predávam PC skrinu Evolveo K2 CAEK2000
Predávam skrinu zo starého pc, nakolko mám nový. V skrini sú 3x vetráky, z prednej, zadnej a bočnej strany po jednom a je tam taktiež aj CD mechanika. Jediný problém ktorý tá skrina má je že jej chýba jedna nožička. Na stabilite skrine to avšak nie je poznať. Parametre a špecifikácie: Formát skrine: Midi Tower Pozícia: 3x 5,25 " 5x 3,5 " Rozmery základnej dosky: 10 "x 12" ATX Form Factor / Micro ATX Predné I / O Porty: 1x USB 3.0 2x USB 2.0 2x audio Farebné prevedenie: Čierne, červené. Ku skrini taktiež pridám aj šróby a káble čo mi zostali, odfotit ich môžem na požiadanie.