bazár, predaj, inzercia, predám

Držiak na sedlovku

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám Varia držiak na všetky typy sedlovky kruhového prierezu
Držiak na sedlovku
Podobné inzeráty
Cyklodoplnky, rôzne.
Dobrý deň. Rozpredám cyklo-doplnky, info a cena uvedená v popise. (1.) SKS Blatníky Beavertail , pre 26" az 28" kolesá, v 100% stave, nepoškodené. Šírka blatníku 67mm / hmotnosť setu: 211g. Vhodné aj na odpruženú vidlu. (15€) (2.) Predne + zadne Led svetlo, predne montaz na vidlu, zadne na sedlovku. Napajanie bateriove. (12€) (3.) Led predné + zadné svetlo btwin, batériové napájanie (10€) (4.) LED predne svetlo GAVO, montaz na vidlu, 2 funkcie, blikanie a trvale svetlo, bateriove napajanie. (8€) (5.) Brasna na smartfon, upevnit sa da na riaditka kolobezky, bicykla, motorky, vhodne na vsetky terajsie smartfony (8€) (6.) Kapsa podrámová Kellys, používaná, bez poškodenia. (5€). (7.) Košík Merida, 30g, znamky pouzitia z vnutornej strany, osuchany napis, ultra lahky (5€). (8.) Jednoduche predne + zadne reflexne svetielkaz blikaju aj svietia v kuse, bateriove napajanie. (4€) (9.) Dynamo, 6V, 3W, nevyužijem ho, montáž možná na predné/zadné koleso + variabilný držiak (3€)
DRŽIAK NA BICYKEL / MOTORKU
DRŽIAK NA BICYKEL / MOTORKU Predám držiak na bycikel alebo motorku. K montáži držiaka na tyč je potrebný imbusový kľuč. Kvalitný držiak na tyč o priemere 35mm a menej (priemer v držiaku možno zmenšiť až na 26mm pomocou ďalších dielov - gumiek, ktoré sú súčasťou držiaku). Guľovým čapom je možné meniť uhol pohľadu na Vaše zariadenie. Výhodou je, že vaničku na štvorbodový úchyt nemusíte vkladať alebo odnímať mechanicky ťahaním, (pričom sa drážky časom zoderú), ale ju vložíte prípadne odnímete jednoduchým stlačením bočných tlačidiel na držiaku. Pošlem aj poštou: Platba vopred na účet List 3,00 eur Balík na poštu 3,60 eur Doporučený list 4,00 eur V prípade dobierky + 1 eur Packeta: Platba vopred na účet 3,30 eur Dobierka 4,60 eur Nové, nepoužívané. Prosím nevyjednávať o cene, (nereagujem na takéto ponuky), ďakujem! Kliknite na moje ďalšie inzeráty ohľadom príslušenstva prioritne k navigáciam - držiaky, nabíjačky, puzdrá. Jedná sa o veci zo zrušenej predajne GPS navigácií.
Držiak štartovného čísla na Garmin bajonet
Predám držiak štartovného čísla na GARMIN bajonet VLASTNORUČŇE modelované a tlačené 3D tlačiarňou Držiak štartovného čísla nahodíte do bajonetu tak isto ako Varia zariadenie- otočením o 90° Na preteku Variu nepotrebujete, otočíte ju o 90° a vymeníte za držiak čísla :) Možnosť výberu matice: Typ A / Typ B Farba: čierna material: PETG Kontaktovať ma môžete cez mail, WhatsApp alebo telefon
TOTAL BMX - Vyskladané delo
Predávam svoj splnený sen :) :( Vyskladaný bike z celkom kvalitných komponentov ako TotalBMX Killabee K4 (rám), Kink, Saltplus, ShadowConspiracy, KHEBikes, Colony, Eclat, Oddysey... Iba riaditká a sedlovku mám po kamošovi. Pre zaujímavosť -iba rám samotný stojí 400 €. Bike bol vyskladaný minulý rok v lete, jazdil som IBA pumptrack, všetko je viacemenej nové a nezničené, maximálne tak miestami odreté, ale to sa pri všetkej tej kráse stratí :) Bike ma krásny hlasitý rapčavý zvuk (colony WASP náboj), každý to počuje :D... brzda má gélové doštičky, ktoré pískajú pri brzdení, čo je za mňa cool :) Čo sa týka ceny, všetko vrátane dopravy ma stálo približne 1300€ a veľa času. Dal som si na ňom záležať, aby bolo všetko TIP TOP, aby nič nehrkalo/nepraskalo. Bike je ready to backflip tailwhip to barspin...čo len chceš NEpredám za 600 €. Taktiež mi nepíšte, prosím, ak to nie je seriózny záujem ale len nejaké možno... Iba osobný odber, ideálne POPRAD... A prečo predať? Pretože bike neviem využiť na 100%, a niekto iný by ho využil na 200%. Splnil som si sen (vyskladať si custom bike), pojazdil som si na ňom, užil som si ho, ale bike je smutný že nerobí tailwhipy.
Teleskopická sedlovka RFR
Predám teleskopicku sedlovku značky Ready for race. Všetko potrebné je na foto.
Longus cyklo taska Volume 7.8 l aj s nosicom pod sedlovku
Taska na nosici s integrovaným odrazkom. Pre trekove bajky, par krat poutzita momentálne nevyuzita. Brašňa ma rozmery dxšxv 35x16x20 cm.Samotne rameno je dlhé 50 cm. Nove to stalo spolu 75 eur.Dohoda.