bazár, predaj, inzercia, predám

Držiak na toaletný papier a vešiak na uteráky

Kategória: Kúpeľne

Predám držiak toaletného papiera a vešiak na uteráky.
Držiak na  toaletný papier a  vešiak na uteráky
Podobné inzeráty
Plastová sada vešiačiky, držiak na uteráky a toaletný papier
Predám kompletnú, použitú, ale veľmi zachovalú sadu, bledohnedej farby, ktorá sa skladá: -držiak na 2 uteráky -jednovešiačik -trojvešiačik -držiak na toaletný papier Materiál je tvrdý, pevný plast, so striebornými krytkami, ktoré zakrývajú šróby. Sada je kompletná. Cena za celú sadu je 5€. K cene je potrebné pripočítať poštovné, alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzeráty.
Držiak na toaletný papier + kefa
Predám držiak na toaletný papier a kefu na záchod s držiakom na stenu. Držiak na toaletný pappier - cena 5€ Kefa na záchod s držiakom - cena 5€ Všetko spolu 10€
Drziak na uteráky (2ks)
Predám 2ks držiakov na uteráky (vrátane montážneho materiálu). Jeden vešiak je na 2 uteráky. Čiže dokopy na 4. V prípade záujmu mám aj novy nástenný držiak s davkovacom na mydlo v podobnom dekore.
Držiaky na uteráky
predám nepoužité držiaky na uteráky, nové rozmery viď fotky predám aj samostatne - háčiky na uteráky 5€/2ks - vidlicový držiak na uteráky 18€ spolu 20€ osobný odber Bratislava-Staré mesto alebo poštou na dobierku (cena + poštovné 5.5€)
Držiak na toaletný papier
Ponúkam na predaj úplne nový držiak na toaletný papier v striebornom prevedení. Nehrdzavejúci: držiak je vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele SUS 304 a má brúsený povrch, odolný voči korózii a hrdzi, nevyžaduje veľkú údržbu, vhodný do vlhkého prostredia, ako je kuchyňa a kúpeľňa. Protišmyková: základňa s protišmykovou základňou zabraňuje pohybu stojaceho držiaka toaletného papiera. Navyše základňa s podstavcom nepoškriabe podlahu. Mi
Kúpeľňové doplnky AXE
Nové nepoužité kovové kúpeľňové doplnky AXE. Materiál pochrómovaná mosadz, sklo. Držiak na mydlo AXE 8805. Pôvodná cena 16,15 €, predám za 7,00 €. - PREDANÝ Držiak na toaletný papier AXE 8808. Pôvodná cena 23,02 €, predám za 10,00 €. - PREDANÝ Držiak na mydlo AXE 8809. Pôvodná cena 19,92 €, predám za 10,00 €. - PREDANÝ Otočný držiak na uteráky AXE 8816. Pôvodná cena 52,95 €, predám za 24,00 €. Pozrite si všetky moje inzeráty.