bazár, predaj, inzercia, predám

Držiaky do kúpeľne a wc

Kategória: Kúpeľne

Predám nové držiaky do kúpeľne a wc. Cena 15e za kus
Držiaky do kúpeľne a wc
Podobné inzeráty
Madlá (držiaky)do kúpeľne
Predám dve kovové, nové nepoužité madlá do kúpeľne.Kúpili sme viac ako sme potrebovali,preto ich predávame.Sú k nim aj krabice a šróby. Rozmery máte na foto. Cena trojitého 18€.Cena madla na jeden uterák je 12€. Viem aj poslať.
Doplnky do kúpelne
Predám staršie no nepoužité keramické doplnky do kúpelne - držiaky na toaletný papier. Materiál porcelán, farba biela a modrá, rozmer 15x15cm, bezchybný stav. Cena 10€/ks + poštovné
držiaky do WC na taolatný, uterák, sprchu-cena za všetko
Predám držiaky do WC na taolatný, na uterák, na sprchu - tie sú OK. Pohár je pevný keramický nepoškodený. Držiak na mydlo je trochu poškodený-viď fotka, držiak na zubné kefky je OK, len farba trochu poškodená-treba len natrieť. Cena 5 € ,osobný odber.
Nimco mydelnicky KALYPSO
Predame Nimco KALYPSO mydelnicky a drziaky. Mydelnicky su plastove (nerozbytne), nadoba sklenena. Vsetko je v dobrom/pouzitelnom stave, drziaky su pekne leskle, nedoskriabane, po prerabke bytu sa nam to uz nehodilo. Vsetko za 1 Euro. Iba osobny odber v PK, nie posta/dobierka/kurier atd.
Držiaky na uteráky
predám nepoužité držiaky na uteráky, nové rozmery viď fotky predám aj samostatne - háčiky na uteráky 5€/2ks - vidlicový držiak na uteráky 18€ spolu 20€ osobný odber Bratislava-Staré mesto alebo poštou na dobierku (cena + poštovné 5.5€)
Skrinka do kupelne
Ahojte, Predam skrinku do kupelne, uplne nova, kúpená pred mesiacom, namontovaná pred dvomi dnami, nam sa do kupelne nehodi. Pôvodná cena bola 640€, predávam za 450€, este nepoužívaná, namontovaná v dome, kde sa este nebýva. Znacka je Artforma, na ich stranke si viete o nej pozriet viac. Ma digitálne hodiny, podsvietenie, podsvietené zvacsovacie sklo. Akekolvek otazky rada zodpoviem.