bazár, predaj, inzercia, predám

Držiaky na mobil do auta

Kategória: Ostatné

Predám držiaky na mobil do auta, spôsob montáže nalepenie na sklo pomocou prisavky, kus za 4,-€
Držiaky na mobil do auta
Podobné inzeráty
Predám funkčne telefony Nokia,LG
redám funkčne telefony Nokia,LG - Nokia C6-00 White 1 x funkčný s nabíjačkou je bez zadneho krytu: - 20€ - Nokia C5-00 funkčný mobil,batéria s nabíjačkou::- 25€ (Telekom) - Nokia C2-01 RM-721 Len mobil a batéria:- 20€ - Nokia 3110c RM-237 funkčný mobil,batéria s nabíjačkou:- 25€ (Telekom) - Nokia 113 Black funkčný mobil,batéria s nabíjačkou: 25€(Telekom) - Nokia E66 Len mobil a batéria:- 25€ - LG GD510 + solárný panel: 20€ - Samsung GT-E1200R funkčný s nabíjačkou:- 15€ - NOKIA 206.1 RM-873 (čierna) funkčný mobil,batéria s nabíjačkou::- 25€ (Telekom) - NOKIA 206.1 RM-873 (biela) funkčný mobil,batéria s nabíjačkou::- 25€ (Telekom) Komunikacia iba E-mail nevolat!!!!
Plot-Pletivo Prima Antracit, Držiaky podhrabovej dosky
Predám nové, nepoužité pletivo Prima Antracit poplastované v troch dĺžkach po 25m (75m). K pletivu mám k dispozícii držiaky podhrabovej dosky pozinkované, s ochranou 40ks. K pletivu mám kompletné príslušenstvo. “Všetko je vypísané na fotkách (aj počty kusov).” Cena je za komplet pletivo+držiaky. Pozinkované držiaky osobitne 80€.
no signal / obal na mobil faradayova klietka pre tehulky
Predám no signal / obal na mobil faradayova klietka, obal na mobil proti radiácii pre tehulky -tehotné budúce mamičky by mali myslieť na svoje bábätká a nemali by držať vo svojej blízkosti mobil, ktorý je škodlivý pre ešte nenarodené dieťatko keďže vieme, že vyžaruje radiáciu aj keď pred tým než ideme spať dáme v mobilnom telefóne režim lietadla radiácia naďalej s mobilu vyžaruje aj keď nemáme signál... -vodeodolný -rozmer vonkajší 19,8x18 cm -rozmer vnútra na max veľkosť mobilu 17,5x9,2 cm -predná priehradka má antiradiačnú stenu a má mobil signál -zadná druhá priehradka je plus určená na to aby mobilný telefón stratil úplne signál a GPS spojenie a všetky spojenia kým je v obale vložený na 2G, 3G, 4G -moderný vzhľad obalu pre dámy i pánov faradayova klietka NO SIGNAtienidlo GSM na mobilný telefón kľúče od auta platobné karty
DRŽIAKY NA MOBIL CI NAVIGACIU
PREDAM ROZNE DRZIAKY NA MOBIL ALEBO NAVIGACIU.JA ICH NEVYUZIJEM KEDZE MAM V AUTE UZ JEDEN TAK TIETO SU NA PREDAJ.
Držiak na mobil, navigáciu, tablet
Predám dva držiaky za cenu jednej na mobil, navigáciu, tablet, čítačku; 1. GripGo je univerzálny držiak mobilu, MP3 alebo navigácie do auta, je vybavený nanopodložkou, ku ktorej zariadenie jednoducho priložíte a bude bez problémov držať. Držiak GripGo je vybavený prísavkou, ktorou ho ľahko pripevníte k čelnému sklu alebo palubovej doske auta.Doštička s nanopodložkou je otočná o 360 °, zariadenie tak môžete používať ako na výšku, tak šírku. Pri zašpinení stačí Nanopodložku umyť teplou mydlovou vodou. Po uschnutí dôjde k obnoveniu lepivosti. Rozmery: Rozmery produktu: 13 x 7 x 18 cm Rozmery lepiace podložky: 9 x 2,5 x 4 cm Rozmery balenia: 12 x 23 x 7,5 cm Technická špecifikácia: Materiál: plast, guma 2. Upínanie nastaviteľným zovretím čeľustí s prísavkou na okno alebo dosku. Cena spolu 6€ + poštovne.
Drziaky samolepiace na Go Pro
Predam samolepiace drziaky na Go Pro . Mam rovne aj oble drziaky. Posielam aj na dobierku. Cena za kus je 2€