bazár, predaj, inzercia, predám

"DUAL ELEGANCE: VÝNIMOČNÝ PROJEKT UNIKÁTNEHO DVOJDOMU"

Kategória: Domy

Unikátna príležitosť! Kúpte si svoj sen o vlastnom dome v jednej z najžiadanejších oblastí Košíc, v mestskej časti Košice - Barca na ulici Vozárová. Bc. Michael Moroz RSc. v spolupráci s EQUILIBRIO real vám predstavujeme exkluzívnu ponuku - hrubú stavbu domu s neodolateľnými výhodami a moderným dizajnom, ktorý vás ohromí!

Tento úchvatný dvojpodlažný dom je súčasťou dvojdomu a nachádza sa v tesnej blízkosti nádherného zeleného parku. Už od prvého okamihu, keď vstúpite do tejto lokality, pocítite úplný pokoj a ticho, čo je ideálne pre vaše súkromie a oddych.

Zabudnite na starosti a stres s výberom materiálov a konštrukčných prvkov, pretože tento dom je predávaný ako uzavretá stavba (porobetónové tvárnice) vrátane strechy(plochá FATRAFOL) a plastových okien. Môžete sa sústrediť na zabezpečenie vašich osobných dotykov a štýlu, aby sa váš dom stal miestom, ktoré budete hrdí nazývať svojím vlastným.

S rozlohou 393,55m2 pozemku, 97m2 zastavanej plochy a 146,3 m2 podlahovej plochy, tento dom poskytuje dostatok priestoru pre komfortné a štýlové bývanie. Tento dom je orientovaný na juh, čo zaručuje bohaté množstvo slnečného svetla vo vašom novom domove. S piatimi obytnými izbami si budete môcť zvoliť ideálne riešenie pre svoju rodinu a zabezpečiť všetkým dostatok súkromia a pohodlia.

Nebudete mať žiadne starosti ohľadom inžinierskych sietí, pretože elektrina je už na pozemku dostupná. Okrem toho je pre vás pripravená prípojka na obecný vodovod a kanalizáciu. Váš prístup na pozemok je jednoduchý cez asfaltovú mestskú cestu, čo vám ušetrí čas a zabezpečí pohodlné cestovanie.

Ale to nie je všetko! Tento dom je momentálne dostupný za neuveriteľnú cenu - len 309 990 €! Je to jedinečná príležitosť, ktorú by ste nemali premeškať. Urobte si radosť a staňte sa majiteľom tohto výnimočného domova v srdci Košíc.

Ponorte sa do elegancie, luxusu a dokonalej atmosféry v tomto pozoruhodnom dome. Už teraz sa tešíme na to, že vás privítame ako nových majiteľov! Kontaktujte nás čo najskôr e-mailom alebo telefonicky na uvedených kontaktných údajoch. Pamätajte však, že táto ponuka je obmedzená a len niekoľko šťastlivcov bude mať tú česť vlastniť tento sen!

Plánované ukončenie hrubej stavby: 08/23.
Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis.

Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real.
Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vyhľadávanie: dom, barca, kosice, novostavba, bungalov, 5 izb, 5izbovy, 5-izbovy
"DUAL ELEGANCE: VÝNIMOČNÝ PROJEKT UNIKÁTNEHO DVOJDOMU"
Podobné inzeráty
"DUAL ELEGANCE: VÝNIMOČNÝ PROJEKT UNIKÁTNEHO DVOJDOMU"
Unikátna príležitosť! Kúpte si svoj sen o vlastnom dome v jednej z najžiadanejších oblastí Košíc, v mestskej časti Košice - Barca na ulici Vozárová. Bc. Michael Moroz RSc. v spolupráci s EQUILIBRIO real vám predstavujeme exkluzívnu ponuku - hrubú stavbu domu s neodolateľnými výhodami a moderným dizajnom, ktorý vás ohromí! Tento úchvatný dom je súčasťou dvojdomu a nachádza sa v tesnej blízkosti nádherného zeleného parku. Už od prvého okamihu, keď vstúpite do tejto lokality, pocítite úplný pokoj a ticho, čo je ideálne pre vaše súkromie a oddych. Zabudnite na starosti a stres s výberom materiálov a konštrukčných prvkov, pretože tento dom je predávaný ako uzavretá stavba (porobetónové tvárnice) vrátane strechy(plochá FATRAFOL) a plastových okien. Môžete sa sústrediť na zabezpečenie vašich osobných dotykov a štýlu, aby sa váš dom stal miestom, ktoré budete hrdí nazývať svojím vlastným. S rozlohou 512 m2 pozemku, 123,5 m2 zastavanej plochy a 100,7 m2 podlahovej plochy, tento dom poskytuje dostatok priestoru pre komfortné a štýlové bývanie. Ak túžite po relaxácii na čerstvom vzduchu, je pre vás pripravená priestranná terasa s rozlohou 20,7 m2. Tu si budete môcť vychutnávať slnečné lúče a oddýchnuť si po náročnom dni. Tento dom je orientovaný na juh, čo zaručuje bohaté množstvo slnečného svetla vo vašom novom domove. So štyrmi obytnými izbami si budete môcť zvoliť ideálne riešenie pre svoju rodinu a zabezpečiť všetkým dostatok súkromia a pohodlia. Nebudete mať žiadne starosti ohľadom inžinierskych sietí, pretože elektrina je už na pozemku dostupná. Okrem toho je pre vás pripravená prípojka na obecný vodovod a kanalizáciu. Váš prístup na pozemok je jednoduchý cez asfaltovú mestskú cestu, čo vám ušetrí čas a zabezpečí pohodlné cestovanie. Ale to nie je všetko! Tento dom je momentálne dostupný za neuveriteľnú cenu - len 279 990 €! Je to jedinečná príležitosť, ktorú by ste nemali premeškať. Urobte si radosť a staňte sa majiteľom tohto výnimočného domova v srdci Košíc. Ponorte sa do elegancie, luxusu a dokonalej atmosféry v tomto pozoruhodnom dome. Už teraz sa tešíme na to, že vás privítame ako nových majiteľov! Kontaktujte nás čo najskôr e-mailom alebo telefonicky na uvedených kontaktných údajoch. Však pamätajte, táto ponuka je obmedzená a len niekoľko šťastlivcov bude mať tú česť vlastniť tento sen! Plánované ukončenie hrubej stavby: 08/23. Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis. Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam. Vyhľadávanie: dom, barca, kosice, novostavba, bungalov, 4 izb, 4izbovy, 4-izbovy