bazár, predaj, inzercia, predám

Dva domčeky na krásnom pozemku, Monok, Maďarsko

Kategória: Domy

NA PREDAJ RODINNÝ DOM V CENTRE OBCE MONOK

Podlahová plocha: 152 m2


DVA DOMČEKY NA PREDAJ V CENTRE MALEBNEJ OBCE S DVOMI VSTUPMI NA POZEMOK.
V Boršodsko-abovsko-zemplínskej župe, na hlavnej ulici obce MONOK, ponúkam na predaj rodinný dom v sedliackom štýle o podlahovej ploche 152,9 m2 a letnú kuchynku s podlahovou plochou 54,7 m2 na pozemku o výmere 1507 m2, postavené z kameňa, ktoré pozostávajú zo 4 izieb, dvoch kuchýň a kúpeľne.

Steny nehnuteľnosti sú maľované a keďže sú kamenné, dosahujú na niektorých miestach hrúbku až 80 cm. V kuchyni je stále funkčný samostatne stojaci komín. Po celej dĺžke domu vedie dlhá chodba.

Nehnuteľnosť je na rohu ulice a tým má dva vchody na pozemok. Na udržiavanom dvore sú dve veľké vstupné brány. K nehnuteľnosti prislúcha aj garáž.

Na dvore sú hospodárske budovy vhodné na chov zvierat alebo skladovanie. Súčasťou je aj krásna vínna pivnica.

VEĽMI VHODNÉ AKO VÍKENDOVÁ CHALUPA ALEBO AJ CELOROČNÉ BÝVANIE.

ZOZNAM IZIEB:
Chodba: 23,96 m2
Izba: 14,77 m2
Predná izba: 27,78 m2
Zadná izba: 27,78 m2
Kuchyňa: 12,28 m2
Kúpeľňa: 6,26 m2
Špajza: 6,78 m2
Zadná predsieň: 4,19 m2
Izba: 19,02 m2
Skladovacie priestory: 2,8 m2

Letná kuchyňa:
Predsieň: 4,11 m2
Skladovacie priestory: 7,84 m2
Kuchyňa: 10,71 m2
Izba: 18,95 m2

Základné parametre:
Mesto: 3905 Monok
Typ transakcie: Predaj
Typ nehnuteľnosti: Dom / Rodinný dom
Podlahová plocha: 152 m2
Počet izieb: 3 + ½
Rok výstavby: 1900
Možnosť nasťahovania: ihneď
Plocha pozemku: 1507 m2
Stav: Priemerný stav
Vnútorná výška: menej ako 3 metre
WC a kúpeľňa: V jednej miestnosti
Pohľad: Pohľad na ulicu, Pohľad do dvora
Orientácia: východ, západ
Parkovanie: 1 garáž
Extra: Nízke energie, Pivnica, Kachľová pec, Bez ťarchy
Dva domčeky na krásnom pozemku, Monok, Maďarsko
Podobné inzeráty
MAĎARSKO - MONOK POSCHODOVÝ RD V TOKAJSKEJ OBLASTI
MAĎARSKO - Monok. Ponúkame Vám na predaj dom v obci Monok, táto lokalita sa vyznačuje krásnou prírodou typickou pre tokajskú oblasť, v blízkosti vinárstva, hotely a reštaurácie. Obec Monok je vzdialená hodinu kľudnej jazdy od Košíc autom. Úžitková plocha nehnuteľnosti je 100m2, samotný pozemok má 1800m2. Na dvore je garáž cca 15 m2.  IS: elektrina, plyn, obecný vodovod, kanalizácia, kúrenie na plyn/drevo. Drevené okná s plastovými roletami. Predné vchodové dvere plastové. Strecha sedlová, strešná krytina - pálená škridla. Pozemok je ohraničený plotom. V zadnej časti pozemku sa nachádza veľká záhrada. Obec má dobrú občiansku vybavenosť - rôzne obchody, pošta.  Cena 45 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
Dom s letnou kuchynkou v obci Monok, Maďarsko
RODINNÝ DOM S NÍZKYMI NÁKLADMI A VEĽKOU PRÍLEŽITOSŤOU Podlahová plocha: 66 m2 V Boršodsko-abovsko-zemplínskej župe vo veľmi peknej a pokojnej obci Monok ponúkam na predaj nehnuteľnosť s čistou obytnou plochou 66,7m2 na pozemku o rozlohe 5760m2, postavený z kameňa, so strešnou krytinou z pálenej škridly. V nehnuteľnosti vznikli 2 izby, kuchyňa, kúpeľňa a WC. V niektorých z miestností sú priznané drevené trámy, ktoré boli pekne udržiavané. Okná a dvere sú starého dreveného typu, no treba dodať, že sú obnovené. Z hľadiska vykurovania teplo zabezpečuje krb, komín má vložku. Vodovodné potrubia sú stále pôvodné, veľmi dobre plnia svoju funkciu, teplú vodu zabezpečuje elektrický bojler. Podlaha je v miestnostiach v dobrom stave, v jednej izbe je laminátová podlaha, v kuchyni, kúpeľni a WC je dlažba, v druhej izbe je koberec. Plyn je napojený aj na prístavbu, je tu konvektor. V nehnuteľnosti sa dá nadstavať podkrovie, čím sa k domu pridajú ďalšie metre štvorcové. Pozemok je oplotený a má veľa možností. Či už je to výsadba sadu, ktorý tam už je, ďalej sa ponúka možnosť prístavby, alebo aj ihrisko pre deti. Z dôvodu veľkého pozemku sa však výborne hodí aj na podnikanie. Pri posedení v záhrade si môžeme vychutnávať ticho prírody, štebot vtákov, ktorý v sebe ukrýva fantastický kľud. Človek má pocit, že si tu oddýchne od únavy každodenného uponáhľaného života, V obci Monok sa cítite, ako by ste boli na dovolenke po celý rok. K dispozícii je aj parkovanie auta vo dvore. Odporúčam rodinám, ale je ideálny aj na investíciu. Zoznam miestností: Izba: 28,75 m2 Izba: 12,69 m2 Kúpeľňa: 4,49 m2 WC: 0,84 m2 Kuchyňa - obývacia izba: 19,97 m2 Celková plocha: 66,74 m2 Pivnica: 22 m2 Letná kuchyňa: 11,77 m2 Základné parametre: Mesto: 3905 Monok Typ transakcie: Predaj Typ nehnuteľnosti: Dom / Rodinný dom Podlahová plocha: 66 m2 Počet izieb: 2 Plocha pozemku: 5790 m2 Stav: Dobrý stav Kúrenie: Krb Vnútorná výška: menej ako 3 metre WC a kúpeľňa: V samostatnej miestnosti Pohľad: Panoramatický Orientácia: západ, východ Parkovanie: Parkovanie vo dvore Extra: Krb, Pivnica, Nízke energie
MAĎARSKO - MONOK PEKNÝ 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S LETNOU KUCHYŇO
MAĎARSKO - Monok. Ponúkame Vám na predaj pekný 3 izbový rodinný dom, v tichom prostredí obce Monok. RD má 3 izby, kúpeľňu a WC. Dom je postavený z kameňa. Podlahová plocha domu je 130m2 na pozemku s celkovou rozlohou 1507m2. Na pozemku je veľká letná kuchyňa, ktorá má dve izby o výmere 70 m2. Za domom je hospodárska budova, dreváreň a veľká pivnica. Strecha je sedlová. Strešná krytina - eternit. Podlaha betónová. Okná a dvere sú drevené, pôvodné. IS: elektrina, obecný vodovod a kanalizácia, plyn. Dom je v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Cena 38 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
Predáme gazdovský, rodinný dom - Maďarsko - Monok - pôvodný
Pri kúpe nehnuteľnosti v Maďarsku -  ZVERTE SA DO RÚK ODBORNÍKOM. Máme dlhoročné skúsenosti s predajom v tejto oblasti a zabezpečíme pre vás najvhodnejšiu nehnuteľnosť podľa vašich predstáv. Ponúkame na predaj rodinný dom v pôvodnom stave -Košice -okolie - Maďarsko - Monok. Dom je na pozemku 1507m2, samotný dom má hlavnú budovu o ploche 153m2 a letnú obývaciu časť o ploche 54m2. Postavený je z kameňa, strecha eternitová, gazdovský typ, ktorý má 4 izby: 14,77m2, 27,78m2, 19,02m2 Daľšie miestnosti: chodba: 23,96m2, kuchyňa: 12,28m2, kúpelňa: 6,26m2, komora: 6,78m2, zadná chodba: 4,19m2, sklad: 2,8m2. Menší domček: chodba: 4,11m2, sklad:784m2, kuchyňa: 10,71m2, izba:18,95m2. Nosné múry majú hrúbku 80 cm, v kuchyni je komín, po celej dĺžke domu je krytá chodba. Dom má 2 vchody, dvor je pekný udržiavaný, k dispozícii je garáž, v zadnej časti sú hospodárske budovy, nádherná vínna pivnica. Zavedený vodovod, elektrina, kanalizácia, plynová prípojka je na dvore. Kuchyňa má zachovaný originálny gazdovský štýl, v dome sú nádherné trámové stropy. Obhliadku je možné dohodnúť si priamo telefonicky s maklérom, bez sprostredkovateľa. Na inzerovanú nehnuteľnosť nie je vypracovaný energetický certifikát. Zabezpečujeme kompletný právny servis v Maďarsku, pomoc pri prepisoch energií s dlhoročnými skúsenosťami pri predaji nehnuteĺností v Maďarsku. V CENE VŠETKY NÁKLADY SPOJENÉ S PREVODOM NEHNUTEĽNOSTI. V prípade, ak vás ponuka zaujala, volajte tel.č.:.Kompletnú ponuku si môžete pozrieť na stránke V prípade, ak vám nedvíham telefón, som pracovne zaneprázdnená, zavolám vám naspäť hneď, ako to bude možné.
NÁDHERNÝ MALÝ DOM VO VEĽMI DOBREJ LOKALITE, MONOK, Maďarsko
Základné Parametre: Mesto: 3905 Monok Typ transakcie: Predaj Typ nehnuteľnosti: Dom / Rodinný dom Podlahová plocha: 78 m2 Počet izieb: 2 Rok výstavby: 1960 Možnosť nasťahovania: ihneď Konštrukcia: Iná Plocha pozemku: 1900 m2 Stav: Dobrý stav Kúrenie: plyn + alternatívne Vnútorná výška: menej ako 3 metre WC a kúpeľňa: V jednej miestnosti Pohľad: Výhľad na ulicu, Výhľad do záhrady, Výhľad do parku, Panoramatický Orientácia: východ, západ Parkovanie: Parkovanie vo dvore Extra: Nízke energie, Pivnica, Kachľová pec, Bez ťarchy
MAĎARSKO - SÁTORALJAÚJHELY SUPER DVOJGENERAČNÝ DOM S ROZLOHO
MAĎARSKO - Sátoraljaújhely. Ponúkame Vám na predaj dva menšie domčeky v Sátoraljaújhely. Jedná sa o domčeky na jednom pozemku o rozlohe 400 m2, úžitková plocha je 50 m2 + 60 m2, zastavaná 110 m2. Nehnuteľnosť sa nachádza v kľudnej časti mesta a je ideálny pre bývanie a podnikanie alebo bývanie s rodičmi a predsa zvlášť nakoľko sú domčeky za sebou. Mesto poskytuje svojím obyvateľom plaváreň, známy zábavný park ZEMPLÉNI KALANDPARK, obchody, reštaurácie, benzínovú pumpu. Výborná dostupnosť do Slovenského Nového Mesta. Prvý dom má obývačku spojenú s kuchyňou, z obývacej izby je vstup do 2 menších izieb a soc. zariadení. Druhý domček ma podobnú výbavu. V obidvoch je klimatizácia. IS: vodovod, elektrina, kanalizácia. Podlaha: dlažba, plávajúca podlaha. Okná: plastové. Stav objektu: výborný technický stav. Asfaltová prístupová cesta. Výhody: tiché prostredie.  Cena 93 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 3 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko, alebo pracovať v blízkom priemyselnom parku.