bazár, predaj, inzercia, predám

Dva rovnaké lustre

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predam 2 rovnake lustre, 1 z nich momentálne nesvieti, nevieme z akeho dôvodu, mozno sikovny elektrikár opravi. Dovod predaja: kúpa nových. Ziarovky v cene lustra.
Dva rovnaké lustre
Podobné inzeráty
LUSTRE a LAMPY  RETRO - 60 té roky
Ponúkam na predaj staré retro lustre vo veľmi zachovalom stave. Sklenené prvky, nie sú prasknuté ani vyštiepené. Na požiadanie pošlem viac fotiek. 1. kov a sklo - 12 e 2. Stropné tých je 5 ks všetky rovnaké - kus 5 e Možný najlepšie osobný odber. Pozri ostatné ponuky
Retro lustre
Predám tieto dva pôvodné drevené lustre zo 60tych rokov,výrobca Drevopodnik Humpolec ČSSR. Luster je trojramenný,originál Bohemia sklenené tienidlá, nepoškodený,neoškretý.3x 60W žiarovka, výška 56cm, šírka 55cm. Pekný doplnok aj do moderného interiéru,aj na chatu. ks 60.-eur.možná dohoda.viem priniesť do HC,TT,To,NZ,.
Starožitné secesné lustre
Predám dva starožitné lustre z obdobia secesie. Stav oboch je veľmi dobrý. Rozmery: Väčší - 60x60x86 Menší - 45x45x79 Cena 400€/ks. Pri odbere 2ks je cena 700€. V prípade záujmu mi napíšte SMS. Postupne budem pridávať aj ďalší starý nábytok a doplnky tak pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
nástenné kryštáľové lustre
Dva nádherné kryštáľové lustre.Bez poškodenia.cca 25 cm bez žiarovky.Len spolu
2 lustre
Predám dva lustre - mosadz, trojramenný 120€ a päťramenný 160€ aj s led žiarovkami studená biela, bez poškodenia - stav nových.
Predám 2 starožitné lustre
Predám dva zachovalé lustre. Cena za kus 30€.