bazár, predaj, inzercia, predám

DVD Slim in 6

Kategória: Fitness, jogging

Predám dvd Slim in 6 od Debbie Siebers, 2ks, ešte nerozbalené
DVD Slim in 6
Podobné inzeráty
Noví DVD - cvičenie podľa Ĺudmily Mojžišovej
Dobrý deň, Predám toto úplne nové DVD. - Naučte sa kompletný súbor cvičení Ľudmily Mojžišovej prostrednictvom jej DVD. - Cvičenie známej fyzioterapeutky zlepšujú plodnosť, pomáhajú otehotnieť a súčasne pomáhajú pri bolestí chrbta. - V aktualizovanom kompletnom vydaní vás s cvikmi zoznámi študentka pani Mojžišovej, fyzioterapeutka Jarmila Novotná. - Vyskúšajte legendárne cviky, na ktoré spievajú ódy novopečené matky. Cena: 6€+poštovné, alebo viem doniesť KOŠICE, PREŠOV. - Ak máte záujem kontaktujte ma prosím na e-mail Ďakujem a prajem pekný deň.
DVD ZORA EFEKT 2 -
Cvičebné DVD Zora Efekt 2. (57 min.) EFEKT je zmes siedmich druhov dynamických cvičení a výsledkom sú pevnejšie stehná; brucho; zadok a ruky; štíhlejší pás; žiadne bolesti chrbta; väčšia sebaúcta a duševná rovnováha. Vyskúšajte sami na sebe tento jedinečný cvičebný program EFEKT ktorý okamžite pracuje do hĺbky svalstva a je vhodný pre každú vekovú aj váhovú kategóriu. Nové; nerozbalené = dostala som viac kusov. Osobne KOSICE alebo expresna dobierka Meno: Mgr. Katarína Antolová Telefon: E-mail: godocikova@ Cena: 9
Úplne nový aerobic stepper -  schodík, zľava 50%
Úplne nový kvalitný aerobic stepper / schodík / mostík Body Sculpture. Vyše 50% zľava z ceny. Originál zabalený v krabici. Protišmyková úprava. Dvojstupňové nastavenie výšky - 10 a 15 cm. Plošina absorbuje vibrácie, vďaka čomu menej zaťažuje kĺby. Gumené nožičky zabraňujú nežiaducemu šliapaniu počas cvičenia. Pevná konštrukcia z ľahkých plastov a protišmykový povrch zaisťuje pohodlie, bezpečnosť a dlhú životnosť. Stepper Body Sculpture je určený pre rôzne druhy fitnes, krokových, aeróbnych, kardio, silových a rehabilitačných cvičení. Cvičenie v stepi pomáha formovať a posilňovať najmä svaly stehien, dolných končatín a zadku. V kombinácii s činkami a trubicami je to vynikajúci prístroj na precvičenie celého tela. Cvičenie v stepi nielen posilňuje rôzne svalové skupiny, ale zvyšuje pohyblivosť kĺbov a zlepšuje kondíciu a koordináciu. rozmery: Šírka: 27 cm Dĺžka: 64 cm Výška: 10cm a 15cm
predam rotoped trenazer
znacka bremshey slim-walter orbit, skoro nepouzivany. v ramci bratislavy viem zabezpecit odvoz zadarmo.
Posilnovacia ľavička
Predám lavičku na posilnovanie Barbarianline Slim v skvelom stave. Lavička je úzka pre väčší rozsah pohybu. Iba osobný odber Vyšný Kubín. Predávam ju lebo sa stahujem a nemám ju kde dať. Ponuky píšte prosím na mail.
TRX FORCE Kit
Predám nový TRX® FORCE Kit: Tactical je najlepší a najľahší TRX systém vo svojej triede. Bol vyvinutý americkými vojenskými jednotkami ako všestranný systém pre posilňovanie celého tela aj v extrémnych podmienkach. Obsahuje: TRX® závesná karabína TRX® záves na dvere TRX® X tender TRX® FORCE DVD a sprievodca TRX FORCE aplikácia pre chytré telefóny a tablety Dve komplexné tréningové jednotky TRX® cestovný obal Cena nového okolo 230€, nepoužité, osobný odber v BA.