bazár, predaj, inzercia, predám

dvere

Kategória: Kúpeľne

Predam použite dvere do sprchovacieho kuta
sirka medzi 88-90 výška 195 sklo 6 mm kalene ornamentovane
dvere
Podobné inzeráty
Predám sprchové dvere do niky, šírka 110cm, číre sklo
Predám "pravé" sprchové dvere do niky, šírka 110cm, číre sklo, chrómové prevedenie. Dvere sú rakúskej značky SANOTECHNIK. Dvere boli len osadené do niky, nepoužívané, avšak zistili sme, že potrebujeme iný rozmer. Dvere sú zabalené v originál krabici + nástenný profil na montáž do niky Parametre: Šírka dverí 1050-1070 mm , pevná časť 233 mm Montážna šírka dverí s nástenným profilom (4,5-6,5 cm) je 1095-1135 mm Výška 1950mm Viac info o rozmeroch nájdete v galérii - technický list 6 mm číre bezpečnostné sklo Antikalová úprava skla - jednoduchá údržba Pánty so zdvihovým mechanizmom (pri otváraní sa nadvihnú, pri zatváraní klesnú) - vysoká tesnosť kútu Pánty sú integrované v skle čo uľahčuje samotnú údržbu skla Farba hliníkových a kovových častí - chróm Vyrovnávací nástenný profil s roztiahnutím 2cm Dvere je možné vyzdvihnúť osobne alebo poslať kuriérom. Cena je 179 eur (pôvodná cena 599 eur).
Sprchovňe otočné dvere basano Modena black 80 cm
Predam nepouzite dvere do sprchy matne cierne kupovane v Hornbachu. Vhodne aj do niky avsak je nutne si dokupit dorazovy profil za 40e. Boli namontovane ale potom demontovane kedze mali poskodenie vid. Obrazok. Odreta farba na dverovom profile ktore vsak ak zasuniete dvere do profilu viac uz nebude vidiet. Plne funkcne a inak neposkodene. Dvere maju aj zdvihaci mechanizmus. Povodna cena 144e tieto predam za 70e
Sprchové dvere SanSwiss TOP-Line TED 120
Predám nové originálne zabalené, nikdy nepoužité sprchové dvere SanSwiss TOP-Line jednokrídlové dvere s pevnou stenou v rovine TED12005007. Sprchová zástena od spoločnosti SanSwiss ponúka dômyselnú funkčnosť, kvalitné materiály a nadčasový dizajn za atraktívnu cenu. 6mm bezpečnostné sklo s antiplakovou úpravou Aquaperle. Magnetické tesnenie. Otváranie sprchových dverí len von. Chrómované madlo. Chrómované plastové dieliky. Sprchové dvere možno skombinovať s bočnou stenou TOPF pre rohový vstup alebo dvomi bočnými stenami TOPF - U-montáž. Možné je aj umiestnenie v nike. Vlastnosti Materiál výplne: sklo Výplň: číre sklo Hrúbka skla: 6 mm Farba profilov: aluchróm Úprava skla: s vodoodpudivou úpravou skla Nastaviteľná šírka (cm): 1175 - 1225 Typ dverí: jednokrídlové Otváranie krídlových dverí: von Konštrukcia: rámová Výška (cm): 190 Šírka (cm): 120 Obchodná značka: TOP-LINE Použitie sprchových dverí: do niky alebo kombinácia s bočnou stenou Pôvodná cena vyše 500€, dôvod predaja - zmena dispozície. Prosím len osobný odber, inzerát platný do zmazania!
Sprchové dvere 80cm pravé
Nove,nepoužité,len rozbalene, je k nim všetko. Boli v projekte,ale nakoniec som nepoužila. Dvere je možné použiť do niky, alebo sa k nim dokúpi bočná stena. Tu si môžte pozrieť, objednať, tu je pôvodná cena. Prípadná dohoda istá.
Sprchové dvere + bočná stena
Predám sprchové dvere HUPPE NEXT 120 cm a bočnú stenu 90 cm. Výška 190 cm Cena nových 700 E Sprchové dvere s farbou profilov v lesklom chróme, výplň je z číreho skla bez dekoru. S technológiou Hüppe Anti-Plaque - povrchová úprava aplikovaná vo výrobe, ktorá uľahčuje čistenie a umožňuje jednoduché stekanie vody v podobne drobných kvapiek. Posuvný systém otvárania. Ľavá i pravá orientácia.
Dvere do sprchy
Na predaj ponúkame kvalitné dvere do sprchového kúta, šírkaxvýška 108x186 cm. Atypické dvere vyrobené na mieru vo firme RAVAK. So šírkou sa dá variabilovat +- 3cm Osobný odber Bratislava Petrzalka