bazár, predaj, inzercia, predám

Dvojgeneračný dom v Radošovciach - Vieska.

Kategória: Domy

Predstavujeme Vám tento krásny dvojgeneračný dom, ktorý je v pôvodnom stave avšak veľmi zachovalý a okamžite obývateľný.
Dom pozostáva z prízemia, kde sa nachádzajú 4 izby, kuchyňa, kúpeľňa, toaleta a poschodia, kde Vás privíta veľkorysá obývačka a 3 izby z ktorých jedna môže byť aj kuchyňa. Teda dom poskytne bývanie dvom rodinám.
Tento rozľahlý dom poskytuje až cca 290 m2 úžitkovej plochy a nachádza sa na pozemku s výmerou 600 m2 Bol postavený v roku 1987 ako stavebný materiál boli použité biele kvádre a tehla.
Celý dom je podpivničený a základy sú zo železobetónu. Tento dom je navzdory spodnej vode suchý, bez známok vlhkosti, vďaka kvalitnej izolácii.
K domu patrí vlastná kopaná studňa, garáž s montážnou jamou, ktorá je súčasťou domu. Odpady sú riešené žumpou. Kúrenie je riešené plynovým kotlom. Pivničný priestor v dome poskytuje množstvo miestností s rôznym využitím. Na pozemku môžu parkovať 4 autá.
Obec poskytuje širšiu občiansku vybavenosť. Obec poskytuje široký priestor na voľnočasové vyžitie. . Obec má veľmi dobré umiestnenie, nachádza sa medzi Senicou a Skalicou, všade cca 15 km.
Cena dohodou.
Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na e-maile: ID ponuky: 1013. U nás navyše dostanete možnosť získať tú najvýhodnejšiu hypotéku pre Vás, kompletný právny servis, katastrálny servis, znalecké posudky, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane prepisu energií.
D&T reality, s.r.o., Potočná 248/14, Skalica. Sme tu pre Vás.
Dvojgeneračný dom v Radošovciach - Vieska.
Podobné inzeráty
Veľký dom s všestranným využitím v Radošovciach - Vieska.
HRF REALITY vám ponúka na predaj dvojgeneračný rodinný dom v Radošovciach, časť Vieska. Nachádza sa na pozemku s veľkosťou 600 m2 z toho úžitková plocha domu je 290 m2. postavený bol v roku 1987. Dom je samostatne stojaci, postavený z kvádrov, z rovnou strechou. Voda do domu je čerpaná z vlastnej studne. Prípojka na obecnú vodu je na hranici pozemku a nie je zapojená. Vykurovanie je plynovým kotlom. Odpad je riešený žumpou. Elektrika je v medi. Plynový kotol a bojler na vodu sa nachádzajú v pivnici. Dom dispozične pozostáva z dvoch poschodí. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, schodisko na poschodie a do pivnice, kuchyňa, priestranná obývacia izba, jednej samostatnej izby, izby, z ktorej sa dá ísť na dvor a do garáže, garáž s montážnou jamou, kúpeľňa a WC. Na druhom poschodí je priestranná chodba, štyri samostatné izby (dve s balkónom a dve bez), jedna nadštandartne veľká izba s balkónom, kúpeľňa spojená s WC. V pivnici sú štyri miestnosti. Pozemok je oplotený a nachádzajú sa na ňom dve hospodárske budovy. Dvor je zatrávnený s ovocným stromami a kríkmi. Nehnuteľnosť je v pôvodnom stave avšak má v sebe potenciál. Prízemie by sa dalo využiť na podnikanie a druhé poschodie na bývanie vzhľadom k svojej veľkosti. Vieska je v okres Skalica, nachádza sa na hlavnej trase na Senicu – Trnavu. V obci sa nachádza škola, škôlka, potraviny, reštaurácia, stavebniny... 3D virtuálna obhliadka nehnuteľnosti, 1. podlažie: V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti: -vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv vrátane návrhov na vklad právnikom -uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, -bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu. -odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií -právne poradenstvo Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle , , alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Dvojgeneračný dom v Radošovciach - Vieska.
Predstavujeme Vám tento krásny dvojgeneračný dom, ktorý je v pôvodnom stave avšak veľmi zachovalý a okamžite obývateľný. Dom pozostáva z prízemia, kde sa nachádzajú 4 izby, kuchyňa, kúpeľňa, toaleta a poschodia, kde Vás privíta veľkorysá obývačka a 3 izby z ktorých jedna môže byť aj kuchyňa. Teda dom poskytne bývanie dvom rodinám. Tento rozľahlý dom poskytuje až cca 290 m2 úžitkovej plochy a nachádza sa na pozemku s výmerou 600 m2 Bol postavený v roku 1987 ako stavebný materiál boli použité biele kvádre a tehla. Celý dom je podpivničený a základy sú zo železobetónu. Tento dom je navzdory spodnej vode suchý, bez známok vlhkosti, vďaka kvalitnej izolácii. K domu patrí vlastná kopaná studňa, garáž s montážnou jamou, ktorá je súčasťou domu. Odpady sú riešené žumpou. Kúrenie je riešené plynovým kotlom. Pivničný priestor v dome poskytuje množstvo miestností s rôznym využitím. Na pozemku môžu parkovať 4 autá. Obec poskytuje širšiu občiansku vybavenosť. Obec poskytuje široký priestor na voľnočasové vyžitie. . Obec má veľmi dobré umiestnenie, nachádza sa medzi Senicou a Skalicou, všade cca 15 km. Cena dohodou. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na e-maile: ID ponuky: 1013. U nás navyše dostanete možnosť získať tú najvýhodnejšiu hypotéku pre Vás, kompletný právny servis, katastrálny servis, znalecké posudky, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane prepisu energií. D&T reality, s.r.o., Potočná 248/14, Skalica. Sme tu pre Vás.
Znížená cena REALITY KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na predaj pek
Typ: Rodinný dom Ulica: Nová Vieska Obec: Nová Vieska Znížená cena !!!REALITY KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na predaj čiastočne zrekonštruovaný rodinný dom v malebnej a tichej obci Nová Vieska v okrese Nové Zámky. Obec Nová Vieska je od Nových Zámkov je vzdialená 28 km a od mesta Štúrovo je vzdialená 24 km. Tento tehlový dom ktorý bol postavený začiatkom šesťdesiatych rokov nedávno prešiel čiastočnou ale rozsiahlou rekonštrukciou. Dom je momentálne jednopodlažný a pozostáva : vstupná chodba, kuchyňa spolu s jedálňou, spálňa a detská izba, kúpeľňa s vaňou a ďalšia miestnosť kde sa nachádza práčka a WC. V zadnej časti domu je ďalšia miestnosť, ktorú je možné využiť ako dielňu. Veniec domu bol pri nedávnej rekonštrukcii vyvýšený a osadený novou sedlovou strechou ktorú pokrýva škridla Bobrovka. Na dome je týmto vytvorený priestor a predpríprava na zriadenie až troch priestranných izieb v podkroví. Okná a vchodové dvere sú plastové. Vykurovanie je formou krbu, ktorého prieduchy sú vyvedené do všetkých miestností. Na celom dome je nové elektrické vedenie vodovodné vedenie ako aj nová prípojka na žumpu. VÝMERA: Pozemok má 306m2, zastavaná plocha 110m2 RD sa nachádza na rovinatom, slnečnom a oplotenom pozemku s rozlohou 306 m2 (10x 30) mimo hlavnej cesty. Predáva sa  nezariadený. Ostáva len kuchynská linka, vstavaná skriňa na chodbe a podľa dohody detská izba. Rodinný dom je ihneď obývateľný, prípadne vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv nového majiteľa. Určite je potrebné dokončiť fasádu domu. CENA: 66 990 EUR Pri rýchlom a serióznom jednaní DOHODA MOŽNÁ! Odporúčam osobnú obhliadku domu! Teším sa na Vás! V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 306 m2 Úžitková plocha: 110 m2 Plocha pozemku: 306 m2 Zastavaná plocha: 110 m2 Počet izieb: 3 Balkón: nie Kúpeľňa: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230V Parkovanie: áno Voda: studňa a vodovod Krb: áno Zariadenie: čiastočne Garáž: nie Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: nie Internet: áno - wi-fi Materiál: Zmiešané Zateplený objekt: nie Terasa: nie Vykurovanie: vlastné - pevné palivo
Predaj rodinného domu v Radošovciach
Ponúkame Vám na predaj dvojgeneračný rodinný dom v obci Radošovce časti Vieska. Dom je v pôvodnom stave o výmere podlahovej plochy 290 m2, nachádza na pozemku o výmere 600 m2. Nehnuteľnosť je kompletne podpivničená s plochou strechou, postavená s kvádrov v 80 rokoch minulého storočia. Dispozičné riešenie, prízemia: Zádverie, chodba, schodisko, obývacia izba, kuchyňa, 2 izby, kúpeľňa, samostatné WC, garáž s montážnou jamou. Poschodie: chodba, obývacia izba, kuchyňa, 3 izby, kúpeľňa s WC. V pivnici je práčovňa, dielňa, kotolňa, sklad ovocia a zeleniny. Vykurovanie nehnuteľnosti je zabezpečené plynovým kotlom. Pitná voda je privedená z vlastnej studne. Možnosť pripojenia aj na obecný vodovod. prípojka sa nachádza na hranici pozemku. Odpadová voda je zvedená do septiku. Možnosť napojenia na obecnú kanalizáciu. Pozemok je zatrávnený s ovocnými stromami a menšou hospodárskou budovou. V obci je dobrá občianska vybavenosť ( škola, škôlka, zdravotné stredisko so zubnou ambulanciou, lekáreň, reštaurácia atď) . Cena 175 000 €
Na predaj dvojgeneračný rodinný dom na Sládkovičovej ulici v
Realitná kancelária Urban & Partner ponúka na predaj dvojgeneračný a dvojpodlažný rodinný dom v Ružomberku na Sládkovičovej ulici, vhodný aj na investíciu. Dom sa rozprestiera na pozemku o rozlohe 702 m2, z toho zastavaná plocha domu tvorí 167 m2. Dvor a záhrada má rozlohu 535 m2. Zastavanú plochu tvorí samotný rodinný dom – 2 podlažia a prístavba ktorá bola využívaná ako dielňa, či skladovacie priestory. Túto prístavbu je možné prispôsobiť a po rekonštrukcii a úprave využiť ako ďalšiu bytovú jednotku, alebo ju prepojiť priamo s domom. Podlahová plocha domu je cca 142 m2 + cca 50 m2 prístavba. Dom prešiel pred viac ako 20timi rokmi rekonštrukciou. Ako posledné boli v roku 2022 vymenené plastové okná. Je postavený z tehly, na streche je škridla. Dom disponuje jedným hlavným vstupom. Po vstupe na prízemí nás privíta vstupná chodba a schodisko, ktorým sa dostaneme na prvé poschodie. Na prízemí sa nachádzajú kuchyňa 2 izby, špajza, WC a samostatná kúpeľňa. Na prvom poschodí sa nachádza chodba, kuchyňa prepojená s obývačkou, 2 izby (z nich jedna prechodná) a rovnako samostatné WC a kúpeľňa. Nad vchodom je umiestnený útulný balkón s výhľadom do dvora. Do domu vedú všetky inžinierske siete, (elektrika, voda, plyn a kanalizácia). Vykurovanie je plynové (kotol zn. Vaillant). Okná sú plastové a vo väčšine miestností je plávajúca podlaha. Exteriér domu tvorí rozľahlý dvor a záhrada plná zelene, ponúka vhodný priestor na pestovanie zeleniny, či ovocia pre nových majiteľov, alebo si len tak vychutnať dobrú kávu či dobroty z grilu v pohodlí záhrady. Lokalita je príjemná a tichá, s výbornou dostupnosťou do centra mesta (6 minút jazdy autom) alebo napojením na R1, či hlavnú križovatku, ktorá spája Košice s Bratislavou, ale aj sever s juhom Slovenska. Umiestnenie domu ponúka výbornú občiansku vybavenosť destké ihriská, obchody, supermarket, lekáreň, kaviareň, reštaurácia, zastávka MHD, školy a iné. V blízkosti a nachádza cyklotrasa, či vyhľadávaná lokalita Vlkolínca a jeho krásna príroda, alebo agroturistické centrum Gejdák. Dom je možné zrekonštruovať a prerobiť podľa predstáv budúcich majiteľov a do úvahy prichádza aj investičná činnosť formou prenájmu samostatných bytových jednotiek. (V súčasnosti bez nutnosti investície 2 bytové jednotky, po prípadnej rekonštrukcii až 3.) Pokiaľ vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať, radi vám tento dvojgeneračný dom odprezentujeme aj na obhliadke. Cena: 195 000 € vrátane provízie a kompletného servisu spojeného s prevodom nehnuteľnosti. Rodinný dom je bez tiarch a kúpou je voľný. V prípade vážneho záujmu a rýchleho jednania je možné cenové zvýhodnenie. Kontakt na makléra: Pavol Hyravý hyravy@
PREDAJ: 4 IZ. RODINNÝ DOM S POZEMKOM  -  PÚCHOV
Typ: Rodinný dom Ulica: Vieska-Bezdedov Mestská časť: Vieska - Bezdedov Obec: Púchov Zabezpečíme vám VÝSTAVBU 4iz. rodinného domu s úžitkovou plochou 105 m2. Dostatočný pocit súkromia na terase vďaka pôdorysu tvaru L, ktorú si viete ľahko premeniť aj na zimnú záhradu a tým tento oddychový priestor využívať celoročne. zastavaná plocha: 146 m2 obostavaný priestor: 126 m3 minimálne rozmery pozemku: 26 ×14 m Ceny RD v 3 variantoch možnej výstavby /vrátane DPH/ pri rovinatom pozemku: HRUBÁ STAVBA: 60 300,-€ HOLODOM PLUS: 123 700,-€ NA KĽÚČ v prevedení ŠTANDARD: 137 980,-€ Výhody projektu: katalógový projekt energetický certifikát v triede A0, mesačné náklady na vykurovanie do 100,-€ mesačne  možnosť vyhotovenia domu: nízkoenergetický, pasívny, nulový realizácia voliteľných súčastí stavby – napr. alarm, kamerový systém, rekuperácia, krbový systém certifikát kvality stavby záručný a pozáručný servis V projekte je možnosť bezplatných, malých úprav v dispozičnom riešení interiéru stavby, zrkadlové otočenie, zmena umiestnenia terasovej plochy /v rámci projektových možností/. Možnosť výberu zhotovenia stavby – tehla, Ytong, betónový monolit. Predpokladaný termín dokončenia hrubej stavby v závislosti od zvolených materiálov už do 1 mesiaca. Rodinný dom Vám vieme postaviť v Púchove, v katastri mestskej časti  Vieska-Bezdedov. Pozemok s výmerou 1012 m2 poskytuje priestor na výstavbu veľkorysého rodinného domu s okrasnou, úžitkovou záhradou aj relax zónou. Šírka cca 18 m. V zadnej časti pozemok lemuje Bezdedovský potok. Vstup na oplotený pozemok možný z 2 strán - z miestnej, asfaltovej komunikácie a z bočnej ulice. V dosahu pozemku IS: elektrina, plyn, verejný vodovod, kanalizácia. Pozemok sa nachádza v slepej, tichej ulici, mimo hlavnej cesty, 3 km cesty autom do centra mesta.  Lokalita v údolí Bielej vody, na pomedzí Javorníkov a Bielych Karpát je vyhľadávaná pre horskú cyklistiku, turistiku, neďaleko vodná nádrž Ihrišské rybníky.    Možnosti v okolí mesta Púchov nájdete na tomto linku. Cena pozemku: 124 440.-€  (pozemok je možné kúpiť aj samostatne) Cena pozemku s hrubou stavbou: 184 700.-€ Vybavíme za Vás: finančné a právne služby zmluvy, kataster stavebné a územné konanie dotáciu na tepelné čerpadlo, fotovoltiku kolaudáciu Ponuku nájdete na stránke: , ID 13833, call centrum: 0911 175 510   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 146 m2 Úžitková plocha: 105 m2 Plocha pozemku: 1012 m2 Zastavaná plocha: 126 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: A El. napätie: