bazár, predaj, inzercia, predám

Dvojité umývadlo do kúpeľne

Kategória: Kúpeľne

Predám dvojité akrylátové umývadlo bez skrinky. Na spodnej hrane je kúsok poškodený. Rozmer Š1200 x H500 x V55.
Platba iba v hotovosti a osobný odber.
Dvojité umývadlo do kúpeľne
Podobné inzeráty
Oválne umyvadlo
Úplne nové nerozbalene v krabici pôvodná cena 100 e Osobný odber Košice sever REA - Umývadlo na dosku Pamela 53x33 - zlatá/biela Dizajnové umývadlo vyrobené zo sanitárnej keramiky v zlatej farbe dodá vašej kúpeľni na originalite a zároveň zaistí luxusný vzhľad. Umývadlo je odolné proti poškodeniu a veľmi ľahko sa udržuje v čistote. Batéria, zátka ani sifón nie je súčasťou. Umývadlo na dosku Umývadlo je základným a nepostrádateľným prvkom každej kúpeľne. Musí plniť mnoho funkcií, preto musí byť, praktické a odolné. Umývadlá z našej ponuky tieto požiadavky plnia a zároveň sú krásne. Umývadlo na dosku ide ruka v ruke s poslednými najhorúcejšími trendmi kúpeľňového dizajnu. Je vyrobené zo sanitárnej keramiky, ktorá je odolná a ľahko sa udržuje.
Predám keramické umývadlo do kúpeľne 90cm aj s podstavcom
Predám na mieru robený podstavec z roxoru a masívneho dreva spolu s veľkým umývadlom. Podstavec má výšku 94cm, na ňom je umývadlo. Je to výrazne vyššie, ako sa bežne umiestňujú umývadlá v kúpeľni. Nachádzalo sa v novostavbe, ktorú som kupoval. Pri demontáži praskla časť na umývadle, keďže bolo nalepené na 4 bodoch na silikóne ale dá sa to zalepiť a následne pretrieť bielym silikónom. Nebude to vidieť. Umývadlo je značky sIdeal Standart, rozmer umývadla 90x41x5cm. Cena za komplet je 350 eur. Cena je pevná. Samostatné umývadlo je za 220 eur. V súčasnosti len nové umývadlo v menšom rozmere stojí cca 600 eur. Rozmery podstavca: roxor š 101 / h 51,5 doska š 100 / h 50 výška políc 28 Možný iba osobný odber v Hurbanovej Vsi (okres Senec)
Umývadlo
Umývadlo je vyrobené z vysokopevnostného konštrukčného betónu, vystužené oceľovou sieťovinou, čo zaisťuje obrovskú pevnosť a odolnosť proti rozbitiu. Betón je zafarbený prirodzene - už pri spracovaní, nieje natieraný povrchovými farbami. Povrch je ošetrený vodeodolným lesklým lakom. Priznaná nedokonalosť betónu po celej ploche, ktorá je mimoriadne moderná a vhodná do každej kúpeľne. Umývadlo je určené k montáži na dosku. Umývadlo je k odberu do 3 pracovných dní, možný osobný odber + po zaplatení poštovného vopred samozrejme pošlem aj na dobierku. Umývadlá vyrábam vlastnoručne, každý kus je jedinečný originál. Ku každému umývadlu je darček - mydlenka v rovnakej farbe ako umývadlo. Farba: Marble Veľkost: 47x37x13cm Váha: 20 kg Farba sa dá upraviť aj na základe Vašich požiadaviek Poprosím kontakt telefonicky alebo sms, ďakujem.
NOVE Umývadlo na dosku sivé
Predám úplne nové umývadlo na dosku zabalené značky AXIS farba sivá žula metalická antracit . Rozmery uvyvadla : 500x370x120 , umývadlo je v doske zapustené , click clack systém. Iba osobný odber , kuriérom neposielam keramiku po zlej skúsenosti. Cena nového 150€.Viac info o umývadle : Cena umývadlá je 100€ čo je super na to že ide o nový kus v krabici úspora 50€ !!!.
Umývadlo
Umývadlo je vyrobené z vysokopevnostného konštrukčného betónu, vystužené oceľovou sieťovinou, čo zaisťuje obrovskú pevnosť a odolnosť proti rozbitiu. Betón je zafarbený prirodzene - už pri spracovaní, nieje natieraný povrchovými farbami. Povrch je ošetrený vodeodolným lesklým lakom. Priznaná nedokonalosť betónu po celej ploche, ktorá je mimoriadne moderná a vhodná do každej kúpeľne. Umývadlo je určené k montáži na dosku. Umývadlo je k odberu do 3 pracovných dní, možný osobný odber + po zaplatení poštovného vopred samozrejme pošlem aj na dobierku. Umývadlá vyrábam vlastnoručne, každý kus je jedinečný originál. Ku každému umývadlu je darček - mydlenka v rovnakej farbe ako umývadlo. Farba: Anthracite Veľkost: 47x37x13cm Váha: 20 kg Farba sa dá upraviť aj na základe Vašich požiadaviek Poprosím kontakt telefonicky alebo sms, ďakujem.
Umývadlo
Umývadlo je vyrobené z vysokopevnostného konštrukčného betónu, vystužené oceľovou sieťovinou, čo zaisťuje obrovskú pevnosť a odolnosť proti rozbitiu. Betón je zafarbený prirodzene - už pri spracovaní, nieje natieraný povrchovými farbami. Povrch je ošetrený vodeodolným lesklým lakom. Priznaná nedokonalosť betónu po celej ploche, ktorá je mimoriadne moderná a vhodná do každej kúpeľne. Umývadlo je určené k montáži na dosku. Umývadlo je k odberu do 3 pracovných dní, možný osobný odber + po zaplatení poštovného vopred samozrejme pošlem aj na dobierku. Umývadlá vyrábam vlastnoručne, každý kus je jedinečný originál. Ku každému umývadlu je darček - mydlenka v rovnakej farbe ako umývadlo. Farba: Light grey Veľkost: 47x37x13cm Váha: 20 kg Farba sa dá upraviť aj na základe Vašich požiadaviek. Kontakr poprosím telefonicky alebo sms, ďakujem