bazár, predaj, inzercia, predám

Dvojjazyčné o Slovensku darček

Kategória: Mapy, cestovanie

Knihy v 100 % stave.
Vhodné ako darček.

Tatry
Vranov
Rimavská Sobota
Námestovo
Každá za 13 eur
Spolu za dvojicu 24 eur

Košice historické pamiatky 4 eurá
F. Kele, M. Lučanský- Tatry pre teba- 5 eur
Obec Krušetnica- 5eur
Dvojjazyčné o Slovensku darček
Podobné inzeráty
Zemepis Čiech a Slovenska
1000 zaujímavostí Slovenska-Lacika Abecední seznam obcí a jejich částí v ČSSR 1964 Atlas Československé socialistické republiky Bratislavský hrad-Ratkoš Dúbravka-Kriško Kronika Dúbravky Lexikon historických míst Čech, Moravy a Slezska-Bahlcke Mapa kulturních památek ČSSR-Hobzek Pieseň o Bratislave-Vyskočil, Kovačevič Praha-Doležal Retrospektivní lexikon obcí ČSSR 1850-1970 I/1+I/2+II/1+II/2 Statistický lexikon obcí ČSSR 1965 Turistický atlas Česko Turistický lexikon Česko Velká encyklopedie měst a obcí ČR-Augustin Vlastivedný slovník obcí na Slovensku 1+2+3+mapy-Kropilák Zeměpisná jména Československa-Lutterer Ponúkam knihy, encyklopédie a atlasy o Slovensku a Čechách. Sú v peknom a zachovalom stave. Pozrite sa aj moje ostatné inzeráty, nájdete tam ďalšie podobné odborné knihy. Vážnemu záujemcovi rád pošlem fotografie kníh a podrobnejšie informácie. Prosím NETELEFONOVAŤ! Uvedené číslo je neexistujúce! Kontaktujte ma iba cez formulár na tejto stránke. Odpoviem každému. Skontrolujte si prosím aj spamovú zložku vašej schránky! Moja odpoveď môže skončiť v spame.
S batohom po slovensku turisticky sprievodca
Predam knihy, bedekre od vydavatelstva dajama z edicie S batohom po slovensku. Okolie Bratislavy - Male Karpaty, Vychodne Karpaty darujem ako bonus kedze kniha ma poskodeny obal. Dokopy za vsetko 3€. Osobny odber mozny v Starej Turej, pripadne moznost doviezt po ceste zo Starej Turej cez NM po Hornu Stredu alebo po ceste zo Starej Turej po Myjavu. Posielam cez zasielkovnu aj postou ci uz na dobierku alebo klasicky pri platbe vopred. Uprednostnujem kontakt cez e-mail. Odpisujem v ten isty den, ak Vam nepride moja odpoved pozrite si spam alebo napiste sms.
Liečivé vody a kúpele na Slovensku
Predám fotografickú knihu Liečivé vody a kúpele na Slovensku z r.2006.
Na bicykli po Slovensku
Predám novú knihu, nepoužívaná. Kúpila som ako darček, ale zistila, že už takú majú. V prípade záujmu aj pošlem.
Kniha Naše výlety (nová)
Predám novú nepoužitú knihu "Naše výlety", autor: Monika Kopřivová, 1. vydanie 2020 (v slovenskom jazyku). Knižka je super darčekom pre všetkých, ktorí radi podnikajú výlety po Slovensku, nájdete tu inšpiráciu na spoločné výlety s rodinou (hrady a zámky, prírodné zaujímavosti, pohoria a hory a podobne). Dôvod predaja: doma sa nám zišli 2 kusy tejto knižky. Prosím o kontakt e-mailom / SMS.
región Spiš – región Gemer Jirousek
ponukame knihu vo velmi dobrom stave prechádzky prírodou, históriou folklórom, bohata obrazova priloha, posielame cez zasielkovnu 2.50 /slovensku postu/osobny odber, pocet stran 101+108 5 jazykovych mutacii anglicky, nemecky, polsky, madarsky, slovensky v pripade otazok kontaktovat