bazár, predaj, inzercia, predám

Dvojpodlažná budova s bytmi, kanceláriou a pizzeriou v o

Kategória: Domy

Kvalitná tehlová zateplená multifunkčná budova s vlastným parkoviskom pre 40 vozidiel v katastri obce Horná Streda na tichom, slnečnom a dobre dostupnom mieste vzdialená iba 8km od kúpeľného mesta Piešťany na predaj.
Samotná nehnuteľnosť pozostáva z dvoch podlaží, kde prízemie je prevažne určené na podnikanie ( momentálne fungujúca pizzeria s originál pizza pecou a so sedením pre 25 ľudí+ vonkajšia terasa , pánske, dámske toalety, skladové priestory a technické miestnosti s tepelným čerpadlom a kompletným príslušenstvom), zo strany od parkoviska sú situované v prízemí dve dvoj garáže a jedno garáž. Poschodie je obytné a pozostáva z pekného štýlového trojizbového bytu s výmerou cca 85m2, troch jednoizbových bytov aj s príslušenstvom a kancelárskych priestorov. Budova má zastavanú plochu 245m2 a jej úžitková plocha je niečo viac ako 400m2. Priľahlý pozemok má výmeru 1.330m2 a slúži ako prístup a parkovanie( kvalitné odizolované a odolné podložie) pre samotný objekt aj s praktickým kruhovým objazdom. Nehnuteľnosť je napojená na IS- voda, elektrina, kanalizácia, plynová prípojka na pozemku. Variabilita budovy môže mať viacero využití, či už ako malý penzión, objekt na bývanie a zároveň podnikanie, alebo ako 4 samostatné bytové jednotky , priestory na prenájom a podnikanie. Ku nehnuteľnosti je k dispozícii kompletná dokumentácia aj s možnou výstavbou ďalšieho objektu.

Výhodou tejto lokality je blízkosť diaľničného privádzača cca 4km a zároveň blízkosť okresných miest Piešťany 8km a Nového Mesta nad Váhom 19km. Celé okolie ponúka možnosti turistiky,cykloturistiky, lyžovania a hubárčenia v okolitých lesoch Považského Inovca ( Ski Bezovec, Ski Kálnica, hrady Beckov Tematín, Čachtice) a veľa iného. Kvalitná infraštruktúra a vzdialenosť necelých 100km od hlavného mesta Bratislava predurčuje túto lokalitu ako zaujímavú investíciu a to aj vďaka samotnej prezentovanej stavbe. V prípade akýchkoľvek doplňujúcich otázok som Vám k dispozícii a teším sa na spoluprácu.

Obytná plocha: 405 m2
Plocha parcely: 1575 m2
Elektrina: 220/380 V
Plyn: zavedený-nepripojený
Odpady: verejná kanalizácia
Voda: vodovod
Kúrenie: ústredné-elektrické
Konštrukcia objektu: tehlová
Prístupová cesta: asfaltová
Druh stavby: dom, komerčný objekt
Umiestnenie: kľudná časť obce
Rok výstavby: 2012
Dvojpodlažná budova s bytmi, kanceláriou a pizzeriou v o
Podobné inzeráty
Budova vhodná na podnikanie aj bývanie blízko centra
V predaji budova blízkosti centra mesta, ktorá je vhodná na podnikanie aj bývanie. Budova sa nachádza na ulici M.R. Štefánika približne 700 m od centra mesta. Budova stojí na pozemku, kde je dostatok priestoru na parkovanie alebo postavenie ďalšej nehnuteľnosti. Budova je v pôvodnom stave, postavená z kvalitných materiálov. Je postavená na základoch z kameňa, murivo je pálená tehla a strecha je pozinkovaný plech. Budova je napojená na všetky inžinierske siete plus studňu. Vykurovanie je centrálne plynovým kotlom. Budova má tri podlažia s celkovou úžitkovou plochou 487 m2. Prízemie má rozlohu 183 m2 a je rozdelené na 2 väčšie miestnosti, 4 menšie sklady, garáž, do ktorej dá sa vojsť autom z dvora a sociálne zariadenie. Prízemie má nižšie stropy (2,2 m), nachádza sa tam aj plynový kotol, ktorý vykuruje celú budovu. 1. poschodie má rozlohu 175 m2 a je rozdelené na 7 miestností, chodbu a sociálne zariadenie. Na prvé poschodie sa dá dostať cez tri samostatné vchody. 2. poschodie má rozlohu 129 m2 a je rozdelené na 2 samostatné miestnosti, jedna má výstup na balkón, ďalej 2 sklady v podstrešných priestoroch a sociálne zariadenia. Pozemok, na ktorom je postavená budova, má rozlohu 1274 m2 a je oplotený so vstupom priamo z cesty. Na pozemku je možné vytvoriť viacero parkovacích miest, priestor pre posedenie či vonkajšiu terasu. Vďaka šírke a rozlohe pozemku je možné na ňom postaviť ďalšiu budovu – prevádzku alebo aj rodinný dom. Do budovy sa dá vstúpiť cez viacero vchodov, a preto je ideálna na podnikateľské účely s jednou alebo viacerými prevádzkami, či na podnikateľské centrum. Vhodná je tiež ako poliklinika, sídlo pre firmy ako predajňa, reštaurácia či aj ako predškolské zariadenie. Hoci je budova v pôvodnom stave a vyžaduje si kompletnú rekonštrukciu, má veľký potenciál využitia vďaka svojej rozlohe, polohe a tiež pozemku. Viac fotografií, všetky pôdorysy a virtuálnu prehliadku nehnuteľnosti nájdete na stránke Cena nehnuteľnosti: 320 000,- EUR V cene sú zahrnuté všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva k nehnuteľnosti – príprava kúpnych zmlúv advokátskou kanceláriou, overenie podpisov, kolky pri návrhu na vklad kúpnych zmlúv na katastri. Pre viac informácií a obhliadku kontaktujte: Ing. Tomáš Kažimír - Realitný maklér tomas@ web:
Budova bývalej základnej školy, Jasov, Košice - okolie
Predávame budovu bývalej základnej školy v obci Jasov, Košice - okolie. Je to výhodná investičná príležitosť. Vhodná na podnikateľský zámer ako napríklad domov sociálnych služieb, byty či výroba. Vďaka väčšiemu pozemku viete dostavať ďalšie budovy, či využiť priestor pre budúcich nájomníkov. Základné informácie: Budova je v pôvodnom stave zo šesťdesiatych rokov 20. storočia. Konštrukčne je postavená z tehly so železobetónovými doskami. Veľkým plusom sú 3,5 m vysoké stropy. Na budove sa už uskutočnili niektoré rekonštrukčné práce. Budova má novú plechovú strechu, nové plastové okná v každej miestnosti. Objekt je vyprataný, začali sa ťahať nové elektrické rozvody. Celková úžitková plocha budovy (bez schodísk) je 474 m2. Plocha prízemia je 211 m2, prvého poschodia je 206 m2 a suterénu 57 m2. Vykurovanie je pecou na tuhé palivo. Prízemie a prvé poschodie sú rozdelené podobne. Veľká prepojená miestnosť s viacerými oknami orientovaná na východ. Kancelária, sklady a zázemie sú na západnej strane budovy. Suterén je rozdelený na dve časti s dvoma vstupmi z prízemia. V jednej časti je kotol, druhá slúžila ako sklad. Pozemok, na ktorom je postavená budova, má rozlohu 3017 m2 a je mierne svahovitý. Má inžinierske siete (vodovodná, kanalizačná a elektrická prípojka), má studňu a je oplotený zo všetkých strán. Nachádza sa na konci slepej ulice, kde susedí s políciou (z pozemku nezmizla ani jedna tehla či kus železa). Možnosti využitia: Domov sociálnych služieb. Ideálne miesto pre tento účel. Jasov je vzdialený 35 min od mesta Košice a je obkolesený nádhernou prírodou Slovenského Rudohoria. Má všetku potrebnú občiansku vybavenosť, SAD spojenie s Košicami a Moldavou n. Bodvou. V obci sa takéto zariadenie zatiaľ nenachádza. Možnosť dobudovať ďalšie budovy na pozemku v prednej časti a zázemie v zadnej časti. Bytový dom. Možnosť prebudovania budovy na dom s bytovými jednotkami. Pri tejto predajnej cene dnes neviete postaviť hrubú stavbu tejto rozlohy. V budove sa dajú vytvoriť nádherné byty s vysokými stropmi. V prednej časti pozemku sa dá postaviť ešte jedna budova s bytovými jednotkami. Parkovacie miesta môžu byť na konci pozemku. Výroba. V budove sa dá zriadiť aj ľahká výroba z dreva, plastu či šitie. Vďaka vysokým stropom sa vám sem zmestia aj vyššie stroje. Veľké miestnosti dávajú možnosť vytvoriť open space pracovný priestor. Budova má veľký potenciál a dobrú cenu. Vďaka svojej dispozícii a vysokým stropom ponúka jedinečné možnosti využitia. Viac informácií o budove či jej využití vám rad predstavím na obhliadke. Cena nehnuteľnosti: 176 000,- EUR V cene sú zahrnuté všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva k nehnuteľnosti – príprava kúpnych zmlúv advokátskou kanceláriou, overenie podpisov, kolky pri návrhu na vklad kúpnych zmlúv na katastri. Pre viac informácií a obhliadku kontaktujte: Ing. Tomáš Kažimír - Realitný maklér tomas@
PREDAJ: Dvojpodlažná budova Osádka, Dolný Kubín
Realitná kancelária WINNERS reality Slovakia, vám výhradne ponúka na predaj murovanú dvojpodlažnú multifunkčnú budovu v obci Osádka, okres Dolný Kubín. Budova je umiestnená v bývalom oplotenom areály družstva Jasenová, má zastavanú plochu 151 m2 a úžitkovú plochu na dvoch podlažiach 240 m2. Je po rozsiahlej rekonštrukcii a prestavbe v roku 2008 – 2009, kde na prízemí bola vybudovaná mliekarenská prevádzka – výroba ovčích mliečnych produktov, spojená s predajňou a na poschodí bol vybudovaný 6 izbový byt. Plus je možné dobudovať aj druhý byt v podkroví. Rekonštrukcia a prestavba obsahovala nové plastové okná, nové rozvody elektriky, vody a odpadu, nové podlahy, obklady, dlažba, omietky a stierky, zateplené stropy a zadná časť domu. Nová strecha pokrytá hliníkovým plechom, ústredné kúrenie krbovou pecou, plus elektrické kúrenie... Dispozičné riešenie: 1. Podlažie: od roku 2008 certifikovaná, kompletne vybavená a zariadená výrobňa mliečnych ovčích produktov, so všetkými potrebnými povoleniami. Možnosť celoročnej prevádzky. Priestory sú rozdelené na príjem mlieka, výrobňa, šatňa, umyváreň, teplý a studený sklad, udiareň, odvarovňa žinčice, bryndziareň, veľký sklad, expedícia, predajňa, letná kuchyňa, potravinový sklad, sklad na baliace prostriedky. Pred domom je posedenie pre zákazníkov. 2. Podlažie: bytová jednotka so šiestimi izbami, kuchyňa, kúpeľňa s rohovou vaňou a toaletou + technická miestnosť. Vstup do podkrovia je vonkajší, schodiskom v zadnej časti domu. V roku 2015 bol na nehnuteľnosť, súdnym znalcom, vypracovaný znalecký posudok na hodnotu 105.117,- EUR . Multifunkčná budova je pripojená na el. sieť 230-400 V, má vlastný zdroj pitnej vody /zdarma/, je s možnosťou pripojenia na obecný vodovod. Odpad je riešený žumpou. Za cenu 85.000,- EUR sa predáva len multifunkčná budova, nie pozemky pod ňou. V súčasnosti je majiteľ v procese vysporiadania a odkúpenia pozemkov pod stavbou a v okolí, rieši to cez Slovenský pozemkový fond a podľa jeho vyjadrenia, by tam malo byť do cca 4000 m2. Stavba je na LV evidovaná ako Poľnohospodárska budova. Nehnuteľnosť nemá energetický certifikát.
Na predaj dve prevádzkové budovy .Aj jednotlivo
Predáme dve prevádzkové budovy stojace vedľa seba. Je možnosť aj individuálneho predaja. Budovy sa nachádzajú v malebnej obci Očová takmer v centre obce. Očová je obec v Podpoľaní a má dobrú infraštruktúrou s dobrou občianskou vybavenosťou. Taktiež je aj dobrá a blízka dostupnosť do okresného mesta. Väčšia budova je postavená na zastavenom pozemku o výmere 664m2 . Priľahlý pozemok má výmeru 1086 m2. Budova je postavená z klasických materiálov / tehla , betón /. Okná hliníkové Jedná sa o trojpodlažnú budovu. Kúrenie budovy je cez plynový kotol .Na prízemí sa nachádzajú : veľká spoločenská miestnosť kde sa aj teraz uskutočňujú spoločenské posedenia, ďalej sa tu nachádza kuchyňa , technická miestnosť s kotlom na vykurovanie, WC priestory. Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádzajú kancelárske priestory s WC zariadením. Na druhom nadzemnom podlaží sa nachádzajú taktiež takmer identické priestory ako na prvom nadzemnom podlaží. Budova je vhodná po prerobení na rôzne využitie : byty , služby , obchodné priestory , sociálne využitie , respektíve kombinácia týchto využití. Druhá samostatne stojaca dvojpodlažná budova s vlastným súpisným číslom je na zastavenej ploche o výmere 225 m2. V prízemnej časti sa nachádzajú dve izby so sociálnymi zariadeniami , ktoré v súčasnosti slúžia ako ubytovne pre zamestnancov. Taktiež na prízemí sa nachádzajú aj pivničné a skladovacie priestory. Na vrchnom podlaží sa nachádzajú dve väčšie miestnosti a dve menšie , ktoré v súčasnosti slúžia ako Revolučné tradície obce Očová. Obidve budovy je možné predať aj jednotlivo. Viac informácií Vám radi poskytneme v našej realitnej kancelárii.
Nové ❗️ Podnikateľský objekt na predaj, Pažiť - okres Parti
Rodinný dom na predaj v okrese Partizánske Center reality. sk - ponúka na predaj podnikateľský objekt, ktorý sa nachádza v obci Pažiť. Obec je vzdialená pár minút cesty autom od okresného mesta Partizánske. Je to rozvíjajúca sa obec, ktorá ponúka ľuďom pokojné bývanie, či podnikanie. Okresné mestá Prievidza, Topoľčany, Bánovce nad Bebravou sú od obce vzdialené približne 25 km. Predávaný objekt je v osobnom vlastníctve, niekoľko rokov bol využívaný na výrobu nábytku - / sedacie súpravy /. K objektu vedie obecná asfaltová cesta. Budova ma dve podlažia. V roku 2010 prešla rekonštrukciou. Celková rozloha pozemku a pozemku na ktorom stojí budova je 1400 m2, zastavaná je 508 m2 a voľný nezastavaný pozemok vedľa budovy ma 892 m2. Dispozícia budovy ponúka výrobné a kancelárske priestory, šatne, toalety, sprchy pre zamestnancov. Na prízemí sa nachádza 2X veľká hala, každá ma prístupovú elektronickú bránu, ďalej kotolňa, kde sú umiestnené 2 kondenzačné kotle, veľkú miestnosť / bývala kancelária / a ďalšie miestnosti na rôzne využitie. Na druhé podlažie sa dostaneme po betónovom schodisku, kde sa nachádza priestranná chodba, jedna veľká hala / bývala šijacia dielňa /, 1 miestnosť , ktorá slúžila ako vzorkovňa, miestnosť vhodná na kanceláriu , alebo kuchynku, ďalej pánske a dámske toalety, sprchy a šatne. Celková úžitková plocha prvého a druhého podlažia je 800 m2. Miestnosť využívaná na krajčírsku dielňu ma východ na balkón. Objekt je napojený na všetky inžinierske siete a to verejný vodovod, elektrickú prípojku 230/400 V, plynovú prípojku, odpad je zvedený do vlastnej čističky odpadových vôd. Okná sú plastové, podlaha betón, dlažba, linoleum, steny stierky. Osvetlenie neónovými svetlami. Budova sa vykuruje plynovými kotlami pomocou ústredného kúrenia - radiátory. Stavba je telová, ma novú strechu, fasádu, je zateplená. Jedna vnútorná časť si vyžaduje rekonštrukciu, čím vznikne ďalší veľký priestor. Čo dodať na záver ? Budova je postavená v tichej časti obce, patrí k nej pozemok o rozlohe až 892 m2, ktorý je možné rôzne využiť. Budova môže slúžiť, ako výroba, alebo je tu možné vytvoriť reštauračné priestory s ubytovaním. Budova by bola vhodná aj na zriadenie domova pre seniorov čím by sa krásny pozemok o rozlohe 892 m2 mohol vysadiť a následne využiť, ako malý parčík pre oddych pre seniorov, alebo krásna záhrada pre oddych ubytovaných hostí s krásnou terasou na posedenie. Ak máte chuť podnikať a hľadáte priestor vhodný na podobné účely, tak ma prosím kontaktujte a presvedčte sa sami o výhodách a využití tejto budovy. V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom na Budovu je možné kúpiť aj na hypotekárny úver, ohľadne jeho vybavenia Vám rada pomôžem.
Predaj budovy 450 m2 medzi ZV a LC, Cinobaňa
Predaj Budovy v Cinobani. Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj samostatnú budovu, ktorá sa nachádza v Cinobani. Budova je s pozemkom celkovej výmery 1165 m2. Samostatne stojaca murovaná budova je podpivničená. Úžitková plocha interiérov budovy je cca 600 m2 (pivnica, prízemie, 1. a 2. poschodie). Budova prešla čiastočnou rekonštrukciou. V rámci rekonštrukcie bola budova zateplená, vymenené boli plastové okná, zavedené bolo ústredné kúrenie kotlom na pevné palivá, vybudované boli sociálne zariadenia na každom poschodí a majitelia vytvorili na 3, poschodí garsonku s kúpeľňou a saunou. Na pozemku sa nachádza gáter na drevo, bazén a prekryté terasy. Zásobovanie vodou je z vlastnej studne. Záhrada je rovinatá a slnečná. Pozemok je oplotený kamenným múrom. Pôdorysy podlaží sú prakticky identické (s minimálnymi odlišnosťami), pôdorys podkrovia je aj s garsonkou. Dom sa nachádza v tichej lokalite v Cinobani len 6 km od hlavného ťahu BA – KE, cca 16 km od okresného mesta Lučenec, cca 25 km od Detvy a 49 od Zvolena. V obci sa nachádza základná a materská škola. Lokalita ponúka kultúrne, ale aj športové vyžitie, turistiku. Známa rekreačná oblasť Ružiná je vzdialená len 10 min jazdy autom. V minulosti bola dlhodobo budova využívaná ako mlyn, neskôr ako výrobná prevádzka. Podľa Územno-plánovacej informácie od obce Cinobaňa poskytuje budova potenciál pre vytvorenie penziónu s reštauráciou a rekreačnou zónou v kombinácii s ubytovacími, prípadne kancelárskymi priestormi, prípadne pre zachovanie výrobnej prevádzky. CENA: 149.000,-€ vrátane kompletného servisu realitnej kancelárie RE/MAX Diamond s garanciou kvality ISO 17024. Bezplatne Vám vybavíme hypotekárny úver s čo najnižším úrokom. Odporúčam obhliadku.