bazár, predaj, inzercia, predám

Dymovody 150mm na predaj

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Koleno s klapkou a čistiacim otvorom-19E
Rúra 95cm -17E
Rúra 80cm -15E
Rúra 40cm -8E
Strieška -
Dymovody 150mm na predaj
Podobné inzeráty
Hrubostenné ,Dymovody
Dobrý deň ponúkam na predaj hrubostenne dymovody (kolena ,rúry,redukcie,tepelne výmenníky,prechodky,zdery a pod.) všetky veľkosti celý sortiment nepoškodené nové s certifikátom aj na faktúru .Zasielame kuriérom na dobierku.Ďakujem
kominove dymovody na kozub
predam kominove dymovody na kozub,priemer 20, nepouživane,cena 20 eur
Dymovody, kolená, redukcie a pod.
Dobrý deň. Predám dymovody, kolená, redukcie a podobné - zostatok zo zatvorenej prevádzky. Všetko nové - zoznam na obrázku.
Plynový kondenzačný kotol Protherm, Vaillant, Bosch Junkers
Ponúkam plynové kondenzačné kotle značky Protherm, Vaillant, Bosch Junkers, Viessmann podľa vlastného výberu. Kotol len do kúrenia Kotol s externým zásobníkom TV Kotol so vstavaným zásobníkom TV Kotol s prietokovým ohrevom TV Ponúkam aj ostatný kúrenársky materiál ako bojlery tv, akumulačné nádrže, čerpadlové skupiny, dymovody, radiátory, ventilové sety, potrubie kúrenia, podlahovky, rozdeľovače, styrodosky, Predaj na faktúru, so zárukou výrobcu. Dovoz v cene, rozvoz po celom SK. Inzerát platný do zmazania.
Kotol na drevo 29kw Prity NS26
Predám kotol na drevo plne funkčný, má iba 1 necelý rok a použitý je len túto jednu sezónu iba na občasné zakúrenie v garáži cca 1-2x za týždeň. Plánujem zmeniť vykurovanie na vykurovací olej a naftu, tak tento kotol na drevo predávam. Zatiaľ je stále napojený, odpojim za počkanie pri predaji novému majiteľovi. Parametre a eshop kde bol kúpený nový sú v odkaze. Dohoda na cene možná.
Dymovody
3 ks 150 - nové - 30 €/ks 5 ks 130 - nové - 30 €/ks 1ks používaný 125 - 10 € Koleno s otvorom 150 - 1 ks nové - 30 € 2xkoleno nové 125 - len vyskúšané - 15 €/ks