bazár, predaj, inzercia, predám

Dymovy hlasic Honeywell

Kategória: Ostatné

Predám dymovy hlasic zn.Honeywell, nepoužívany v originál krabici.
Osobný odber v Rovinke alebo pošlem poštou po prevode sumy s poštovným na účet.
Prosím písať mail alebo na WhatsApp
Dymovy hlasic Honeywell
Podobné inzeráty
Honeywell CT40 skener / terminál
predám nevyužitý plne funkčný skener / terminál Honeywell CT40 mobilný terminál (CT40-L0N-2SC210E) je primárne určený na použitie v obchodnom, skladovom a logistickom prostredí. S vynikajúcou hodnotou za peniaze a najmodernejšou technológiou Honeywell CT40 mobilný terminál (CT40-L0N-2SC210E) číta čiarové kódy rýchlo a jednoducho, čím zvyšuje produktivitu a minimalizuje chyby. Inovatívny zber dát Honeywell CT40 mobilný terminál (CT40-L0N-2SC210E) poskytuje všetky dôležité technológie, ktoré môžete denne potrebovať pri skladovaní, logistike alebo len vo výrobe. Vďaka operačnému systému Android zariadenia na zber údajov CT40-L0N-2SC210E je vynikajúce riešenie na uľahčenie plynulých a efektívnych pracovných tokov. Vysokokapacitná batéria v produkte Honeywell CT40 mobilný terminál (CT40-L0N-2SC210E) poskytuje nepretržité napájanie počas celej zmeny v robote aj pri intenzívnom používaní (napr. nepretržité čítanie kódu, Wi-Fi, Bluetooth)! Bezdrôtová konektivita integrovaná do zariadenia Honeywell CT40 mobilný terminál (CT40-L0N-2SC210E) poskytuje stabilnú a spoľahlivú dátovú a hlasovú komunikáciu – technické údaje pre číslo modelu CT40-L0N-2SC210E sú dostupné na karte: Parametre. Dlhodobá, výborná investícia! Rýchly a presný zber údajov je so zariadením Honeywell CT40 mobilný terminál (CT40-L0N-2SC210E) hračkou. Vysokovýkonný procesor v mobilnom termináli CT40-L0N-2SC210E a dostupná pamäť zaisťujú dlhodobú použiteľnosť zariadenia. Vďaka ergonomickému dizajnu, elegantnému tvaru a inovatívnym technickým parametrom je Honeywell CT40 mobilný terminál (CT40-L0N-2SC210E) výbornou voľbou aj pre každodenné procesy zaznamenávania dát. Pri práci môže zariadenie CT40-L0N-2SC210E kedykoľvek spadnúť na zem v sklade, predajnej časti alebo dokonca v kancelárii. Vďaka špeciálnemu krytu a vnútornej konštrukcii Honeywell CT40 mobilný terminál (CT40-L0N-2SC210E) odolá pádom! Oblasti použitia zariadenia Honeywell CT40 mobilný terminál (CT40-L0N-2SC210E) Maloobchod a veľkoobchod Úrad, zdravotníctvo, laboratórium Skladovanie, výdaj tovaru, príjem tovaru Cestovanie, pohostinstvo, bezpečnostné aplikácie
Požiarny dymový hlásič Honeywell XS100
Len osobný odber v Košiciach.
LonWorks® IF-LON2 Interface
10 ks Rozhrania LonWorks® IF-LON2 možno použiť na pripojenie ovládačov Honeywell cez ich port USB k sieťam LonWorks. VYHĽADÁVANIE Uložte túto stránku ako PDF KONTAKTUJ NÁS KÚP ONLINE Rozhrania LonWorks® IF-LON2 možno použiť na pripojenie ovládačov Honeywell cez ich port USB k sieťam LonWorks. Sieťové rozhrania IF-LON2 sú určené na použitie s EAGLE, EAGLEHAWK alebo CLIF-CBUSLC.
Honeywell Domova filtračná stanica na pitnú vodu
Predám domovu filtračnu stanicu honeywell Hs10s-11/4AA. bližšie parametre vid.foto. cena 350€ novy stoji okolo 1000€. Da sa k tomu dokúpiť aj honeywell braukmann Z11S automatiku spätného preplachu za 150€ novy stoji okolo 500€. V prípade vážneho záujmu menšia dohoda možná.
Dymovy senzor
Signalizácia prevádzky Hlásič XS100 má tri stavové indikátory a tlačidlo TEST/STLMENIE. Zelená kontrolka POWER (napájanie) signalizuje, že zariadenie je aktívne a pracuje normálne. Červená kontrolka ALARM signalizuje, že bol detekovaný požiar. Žltá kontrolka FAULT (porucha) signalizuje, že zariadenie nepracuje správne. Tlačidlo TEST slúži na testovanie zariadení a ku stlmeniu signalizácie hlásiča alebo poruchy. Technické vlastnosti Životnosť a záruka 10 rokov Optický detektor dymu schválený podľa normy EN14604: 2005 Presná a rýchla detekcia požiarov s využitím citlivých optických senzorov Utesnený kryt zaisťuje ochranu pred nepriaznivými vplyvmi prostredia Pre zvýšenie bezpečnosti možnosť bezdrôtového prepojenia pomocou modulu XW100 Automatická funkcia - Autotest Zabezpečenie proti neoprávnenej manipulácii Vstavaná batéria so životnosťou 10 rokov Samosvorná montážna doska Výrobky radu X nemôžu byť demontované bez nástroja Zapnutie/vypnutie alarmu pomocou upevnenia na montážnu dosku/vybratí z nej Navrhnuté pre obytné prostredie Konštrukcia s nízkym profilom, splýva so stropom
MAUS produkty na ochranu pred požiarmi
Predám produkty na ochranu pred požiarmi od švédskej inovatívnej firmy, všetko je nové priamo od výrobcu a v záruke, hasiace zariadenia majú životnosť 5 rokov (ako bežný hasiaci prístroj). Objednávali sme zvýhodnené balíčky tak nám nejaké produkty zostali navyše. Odkazy priamo na stránku výrobcu, kde nájdete opis funkčnosti a použitia pošlem v prípade záujmu. Prosím, PÍSAŤ iba email, číslo je vymyslené. Smart dymový hlásič MAUS RAUCH - 25€ za kus (mám na predaj 3 ks) Hasiaca deka veľká 1.2x1.8 m MAUS Dekke Home - 20€ za kus (mám na predaj 3 ks) Hasiaci prístroj MAUS Xtin Klein - 50€ (mám na predaj 1 ks) Samohasiaci prístroj do rozvádzača MAUS Stixx Pro - 30€ (REZERVOVANÉ)