bazár, predaj, inzercia, predám

Dynafit Ultra 100 W

Kategória: Topánky, obuv

Na predaj tento model teniesiek od Dynafit. Model azda netreba predstavovat. Velkost 36,5. Velkost je aj na fotke.

Salomon, Salewa, Mammut, Terrex, Norrona, La Sportiva, Hoka, Craft, Inov-8, The North Face, Vaude, Luhta, Columbia, Peak Performance, Rukka, Montura, Scarpa.
Dynafit Ultra 100 W
Podobné inzeráty
DYNAFIT ULTRA 100 GTX
Predám nové DYNAFIT ULTRA 100 GTX (goretexová membrána). Na dĺžku nohy 287-290mm. Vhodné na beh aj turistiku. Komplet balenie s krabicou. Číslovanie podľa dynafit je 47, ale sú vhodné skôr na nohu 45. Cena: 75 EUR (pôvodná katalógová cena 180 EUR). Odoslanie cez packetu možné.
NOVÉ Dynafit Alpine DNA dámske UK 6 NOVÉ
Predám úplne nové bežecká dámske topánky značky Dynafit Veľkosť UK6. Dostupné od 20.7.2023 (nakoľko som na týždňovke). Dynafit Alpina DNA veľmi ľahké bežecké závodné topánky s agresívnou podrážkou sú ideálne pre technicky náročné úseky s náročnými zbehmi. Vyznačujú sa vysoko uvoľneným textilným zvrškom, to zaisťuje vynikajúcu cirkuláciu vzduchu, a tým tiež udržujú primeranú mikroklímu okolo pokožky nôh. Klasický systém viazania, čiastočne skrytý pod hustou a odolnou látkou, ktorá je navrhnutá tak, aby minimalizovala riziko zachytenia prekážky pri behu. Špeciálny profil podrážky umožňuje ešte hladší a dynamickejší kontakt so zemou. Trakciu má na svedomí známa gumová zmes Vibram Megagrip, ktorá v kombinácii s agresívnym dezénom zvládne akýkoľvek, aj najťažší terén. Značka Dynafit, ktorá vytvorila sériu DNA, siahla po najlepších a najľahších materiáloch dostupných na trhu. zvršok je vyrobený z ľahkých, pevných a vzdušných textilných materiálov DNA Volume Reducer je ďalšia stielka, ktorá umožňuje zmenšiť objem topánok klasický šnurovací systém čiastočne skrytý na zaistenie šnúrok špeciálny gumový protipätkový stabilizátor členku a päty profil Alpine Rocker poskytuje dynamický a prirodzený prechod chodidla podrážka Vibram Megagrip poskytuje vynikajúcu trakciu na akomkoľvek type terénu agresívny dezén pre bezpečný beh v náročnom teréne klasická odolná pena EVA drop: 6 mm hmotnosť: 230 g POZRI RECENZIE + ĎALŠIE INZERÁTY :) Kontaktujte ma mailom - po dohode budem kontaktovať telefonicky chcem sa vyhnúť zbytočným špekulantom ! Kliknite na meno a pozrite aj moje ďalšie inzeráty. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať. Vždy sa dá rozumne dohodnúť
Predam Dynafit ultra 100 GTX
Predam bezecke traiove tenisky Dynafit ultra 100 GTX velkost 44. Sedi skor na 43. Par krat obute.
Dynafit - Ultra 100 Gore-Tex,9/43/28cm
Dôvod predaja - nevhodný darček. Tovar je nový, nepoužitý, zabalený. Veľkosť: 43/9/28cm Farba: Carbon/neon yellow Nepremokavé, mäkko tlmiace ultra trailové bežecké topánky so skvelým strihom a protišmykovou podrážkou pre vaše extra dlhé projekty na beh v horách. Osobný odber v Žiline Pošta : Dobierka Rozvoz po diaľnici Bratislava-Žilina Informácie Pozri moje ďalšie inzeráty ..klikni na Dynafit DB
Dynafit Alpine W
Dámska bežecká topánka Dynafit Alpine W je perfektná všestranná trailová bežecká obuv vhodná pre každý druh technického terénu. S dropom 6 mm je ideálnou topánkou na rýchle tréningy a behy rôznych vzdialeností. Podrážka je podrážka Megagrip od Vibram®. Dostupné veľkosti: 39 EU (25 MP), 40 EU (25,5 MP) a 40.5 EU (26 MP).
Dynafit Feline SL GTX black/neon yellow
Predám 2x vyskúšané Dynafit Feline SL GTX black/neon yellow. Kupované 15.04.2023. Dynafit Feline SL GTX pánska trailová bežecká obuv pre všestranné použitie na mäkkých a zablatených chodníkoch s nepremokavou membránou Gore-Tex.