bazár, predaj, inzercia, predám

Dynaudio Acoustics BM6A mkII

Kategória: Repro sústavy

Predám nové, nepoužité, aktívne, regálové reproduktory značky Dynaudio.
Farba: BlackAsh
Pôvodná cena: 1598,-Euro
Ponúkam za 900,-Euro
Dynaudio Acoustics BM6A mkII
Podobné inzeráty
Q Acoustics 3020i set 6.0 - Ořech
Predám túto výborné hrajúcu zostavu domáceho kina, vrátane originálnych balení. Som prvý majiteľ. Reproduktory sú ako nové- 100% technický aj vizuálny stav. Q Acoustics 3020i set 5.0 - Ořech Q Acoustics 3020i 2ks Q Acoustics 3010i. 2ks Q Acoustics 3090i centrálny reproduktor 1ks Q Acoustics 3060s subwoofer 1ks Test stereo reproduktov qa3020i:
DYNAUDIO CONFIDENCE C4
Predám DYNAUDIO CONFIDENCE C 4. Som druhý majiteĺ. V máji 2022 vykonaný servis autorizovaným dealerom Dynaudio AV Integra BA. Skontrolované všetky reproduktory cez meranie + software a vymenené nové 4 ks - oba páry výškových reproduktorov Esostar2. Faktúru i foto zo servisu na požiadanie doložím. Reproduktory si môžete vypočut na mojej zostave AVM PA 8.2 + AVM SA 8 v Bratislave, alebo si môžete priniesť Vašu zostavu ku mne. Hello, I am selling Dynaudio Confidence C 4. I am the 2nd owner. The loudspeakers were in service in 05 2022 in authorized dealership of Dynaudio( measurements + software check of every speaker) The 4 tweeter ( both pairs) were ordered as new in Dynaudio Denmark delivered and profesionally changed. I can provide you with pictures and the invoice. You can hear it on my Hifi AVM PA 8.2 + SA 8 in Bratislava or you can bring ypur own Hifi to my place. ...due to the weight ONLY PICK UP IN Bratislava. If you wish, ask for picture or any detail of the loudspeakers.
Vienna Acoustics Haydn Grand Symphony Edition
Predam Vienna Acoustics Haydn Grand Symphony Edition, High-End od nasich rakuskych susedov. Znalim tohto vyrobcu reproduktorov netreba predstavovat… Dovolim si povedat, ze ide „ audiofilske mini monitorov’’ Ocom svedcia odborne svetove recenzie, v danej cenovej ralacie, len tazko kupite lepsie hrajuce monitory. Presvedcim posluchom umna doma. Prevedenie čerešňa Viac nájdete na » Hi-Fi Voice (cz) «Haydn Grand Symphony Edition - iné meno pre spokojnosť, istotu a relaxáciu. Prináša šancu stráviť čas plnohodnotne. Toto vyjadrenie definuje spomínané reprosústavy. Vienna Acoustics Haydn sú na prvý pohľad nádherné , luxusne zostavené a definované, s výkonom ďaleko lepším ako ich drobný vzhľad predpokladá. Snúbi sa tu schopnosť dať srdce hudbe ktorú reprodukujú a vyhnúť sa stereotypu „ plachos Kompaktní reprosoustavy Vienna Acoustics Haydn Grand jsou reprezentativní, pěkně vyrobené a nenásilně, muzikálně hrající. Jejich zvuk je elegantní, vstřícný, nekonfliktní a uvolněný, šťavnatý a houpavě radostný, prostě se dobře poslouchá a přitom to není vyladěné na pompézní efekt jako třeba Quadral. Haydn Grand mají i audiofilské kvality jako solidní rozlišení nebo vysloveně moc pěkný prostor. Pokud je vám pak blízký bohatý a barevný zvuk a pokud je vaším cílem příjemně a dlouhodobě poslouchat v relativně menších prostorách z relativně menší vzdálenosti, tohle jsou velmi solidní regálovky právě k tomu.
Dynaudio XEO 6 + Dynaudio Connnect NOVÁ CENA
Predám skvelé reproduktory z dôvodu sťahovania v bezchybnom stave. Je to kompletná zostava aj s Dynaudio Connect, ktorý sprostredkuje streamovanie hudby. Cena novej zostavy bola cez 3000€. Bezdrôtová aktívna high-end reprosústava Dynaudio Xeo 6 je vynikajúcou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú perfektne vyladený kompletný hifi systém. Xeo 6 má priame vstupy (digitálny optický, linkový stereo RCA a linkový minijack) na jednom z reproduktorov, prenos signálu do druhej reprosústavy je riešený bezdrôtovo v rozlíšení 24-bit / 96 kHz. K dispozícii je tiež Bluetooth vstup pre priame prehrávanie z mobilných zariadení. Voliteľne je možné použiť aj Dynaudio Connect, ktorý pridá ďalšie vstupy, DLNA konektivitu a možnosť režimu multiroom. O samotnú reprodukciu zvuku sa stará kvalitný 28 mm výškový menič s mäkkou textilnou kalotou a dva nové, špeciálne optimalizované 140 mm stredobasové meniče Esotec z horčíkovo-silikátového polyméru (MSP). Keďže ide o aktívne reprosústavy, každý z reproduktorov má k dispozícii vlastný 65 W zosilňovač, čo umožnilo inžinierom z Dynaudia precízne vyladiť spoluprácu s meničmi. Xeo 30 tiež disponujú výkonnejším DSP procesorom s vylepšeným rozlíšením deliacej frekvencie a kompenzáciou umiestnenia reprosústav v priestore. Dočasne znížená cena z 1490€. //zatiaľ ilustračné foto - reálne bude doplnené
Q Acoustics 2020i Bookshelf Speakers - White
PREDANE Predam kvalitne hi-fi reproduktory Q Acoustics 2020i Bookshelf Speakers - Gloss White (QA2525). Ako nove. Osobny odbed BA I alebo podla dohody. Ak nezdviham, prosim napiste SMS/Whatsapp/Email.
DYNAUDIO CONTOUR 1,3
prodám dvoupásmovou, regálovou reprosoustavu DYNAUDIO CONTOUR 1.3, černá. Výborný stav, nadprůměrný zvuk. Uhrají i docela velkou místnost. Velmi dobře hodnocené u nás (časopis HI-Fi) i ve světě. Dohoda možná. Původní cena 56000,-Kč. PŘIDÁM STOJANY JAKO BONUS.