bazár, predaj, inzercia, predám

Džbán kvetinový

Kategória: Ostatné

Džbán kvetinový
Keramický džbán na kvety z pálenéj hliny,veľký:d.31cm, š.20cm, otvor 13cm 15eur, malý: d.26cm, š.16cm, otvor 11cm 12eur+poštovné. Pozri moje ďaľšie inzeráty.
Džbán kvetinový
Podobné inzeráty
Smaltované nádoby a porcelánový dźbán na dekoráciu .
Vid foto smaltované nádoby a porcelánový džbán a mini džbán a kamená nádoba .
Predám džbán
Predám 5 litrový džbán na uskladnenie napríklad domáceho, vína a pod. Džbán je úplne nový, nepoužitý. Je s plastovým košíkom na spodnej časti proti oderu a rozbitiu. Aktuálne dostupné 2 ks. Cena je uvedená za jeden ks. Inzerát je stále aktuálny. Poprosím iba volať.
Nový Kvetinový overal, M
Predám nepoužitý len opratý krásny kvetinový overal s "V" výstrihom. Kraťasy sú krátke prekryté spredu sukničkou. Je ľahučký, úžasný na leto. Výstrih sa zapína, nie je problém prispôsobiť si výstrih na ľubovoľnú hĺbku. Ku koncu rukáva je gumička, tak sa dajú vyhrnúť aj na 3/4 rukávy. V páse sa viaže na mašľu. Veľkosť 38, môže mať aj menšia 40. Pre obvod pŕs približne max do 102cm Pre obvod cez pás max do 95cm Obvod cez biceps do 30cm Overal je veľmi zaujímavý a robí krásnu postavu. (posúvam z dôvodu, že pre mňa sú kraťasy prikrátke, nosím dlhšie) Cena 14€ Posielam hneď po pripisaní peniažkov na účet.
Veniec
Kvetinový veniec na zavesenie na dvere - priemer 35 cm - vo fialovej farbe - možnosť zavesenia na viacej spôsobov - kvetiny hore, alebo na boku venca, možnosť pridať nápis "VITAJTE", prípadne fialový kvetinový doplnok - 33,20 €.
kvetinový obrus
Predám kvetinový obrus, žiarivé farby, nový, bavlnený, 133 x 126 cm, cena 8 eur, odber osobný v BA Biely kríž, poštou po prevode peňazí + poštovné
Vence na dvere, rôzne druhy
Na predaj venčeky na dvere, jarný a letný motiv - srdiecka sirka 35 cm cena 18 eur - kvetinovy cely zlty priemer 40 cm cena 20 eur - polovičný zlte kvety obr. 1 vlavo hore so vtacikom priemer 40 cena 23 eur - veniec hnede prutie obr.4 priemer 35 cm cena 20 eur - kvetinovy ruzovy, podklad strieborný priemer 40cm cena 20 eur - slameny s oveckou priemer 30 cm cena 15 eur