bazár, predaj, inzercia, predám

Easy Cook 969 Multi Cooker multifunkčný hrniec

Kategória: Ostatné drobné

Predám multifunkčný hrniec.
Nikdy nebol použitý.
Je ako nový, nepoškodený..

Osobný odber Košice IV - Slanec
Easy Cook 969 Multi Cooker multifunkčný hrniec
Podobné inzeráty
delimano 50 in 1 multi cooker
Multifunkčný hrniec delimano 50 in 1 multi cooker čisto nový nepoužitý
Hrniec parný RUSSELL HOBBS 19270-56 Cook at Home nerez
Hrniec parný RUSSELL HOBBS 19270-56 Cook at Home nerez
Crock Pot slow cooker 210W
Predam pomaly htniec Crock Pot slow cooker 210W 3,5L CrockPot SCV400RD link:
Saga SFS 800 Parný hrniec nerezový,NOVÝ
Saga SFS 800 parný hrniec nerezový, Ponúkam na predaj predaj Saga SFS 800 Parný hrniec nerezový, Vlastnosti varenie v 2 alebo v 1 veľkej zóne 2 nezávislé varné zóny s vlastným časovačom rýchly štart do 30 s synchronizované ukončenie varenia pri použití dvoch varných zón nerezové prevedenie nádob vďaka veľkej parnej tácke možno uvariť v pare aj celú rybu – takú funkciu neponúka žiadny podobný komerčný výrobok na trhu parná tácka dokáže udržiavať váš pokrm až 45 min teplý samostatné nádoby dovoľujú varenie dvoch rôznych pokrmov s rozdielnymi chuťami zároveň modro podsvietený LCD displej zobrazí všetky potrebné údaje tlačidlo SPLIT ZONE rozdelí vnútorný priestor na 2 nezávislé zóny – každá má nezávislé nastavenie a dobu varenia tlačidlo SYNC FINISH – zjednotené ukončenie varenie v pare nastavenie doby varenia v minútach tlačidlo STEAM pre nastavenie sily varenie v pare alebo KEEP WARM pre udržanie teploty pokrmov RAPID Štart – po stlačení tlačidla START/PAUSE sa hrniec nahreje do 30 s Technické parametre Príkon: 2200 W Farba: strieborná Rozmery: 25 × 50 × 23 cm (v x š x h) Hmotnosť: 4,9 kg NOVÝ-NEPOUŽITÝ, V CENE JE POŠTOVNÉ.
Multifunkčný hrniec
Predám multifunkčný hrniec MH158, ideálny pomocník do kuchyne, ktorý šetrí čas i peniaze, hrniec má 8 funkcií: varenie, varenie v pare, smaženie, fritovanie, grilovanie, dusenie, ohrievanie a tiež ho možno využiť na prípravu fondue, súčasťou balenia je mriežka na varenie v pare, fondue set 6 vidličiek a fritovací kôš, objem nádoby na olej 2,9 litra a nastaviteľná teplota 80-240 ° C, pôvodná cena 80€, predám za 50€. Osobný odber Brezno
Parný hrniec JATA CV200
Predám parný hrniec JATA CV200. Bol použitý len 2x, takže ako nový, funkčný, odskúšaný dnes pred pridaním inzerátu, skladovaný v krabici v skrini. K dispozícii sú dve priehľadné misky s objemom 3,5 l, ktoré môžete jednoducho nasadiť na seba, a pripravovať tak viac pokrmov súčasne. Nechýba ani miska na ryžu a pokrievka. Hrniec je opatrený praktickou funkciou časovača až do 60 minút, vďaka ktorej sa po uplynutí stanovenej doby automaticky vypne. Nastavuje sa úplne jednoducho pomocou otočného gombíka. O jeho prevádzke vás pritom informuje svietiaca kontrolka. Možnosť osobného odberu v Banskej Bystrici alebo môžem poslať Packetou (Zásielkovňou).