bazár, predaj, inzercia, predám

EFEKT-tekutá čistiaca pasta na ruky """10ks grátis"""

Kategória: Ostatné

Predám tekutú čistiacu pastu na umývanie rúk zn. EFEKT váha 300g,, pri odbere všetkých 60 kusov 10 kusov z toho zdarma
EFEKT-tekutá čistiaca pasta na ruky """10ks grátis"""
Podobné inzeráty
Tekutá pasta na umývanie rúk
Efekt pasta Liquid 450g
Kvart - sprej, Efekt pasta, Solvina...
Predám dezodoračný sprej Kvart forte (6 ks). Kvapalný dezinfekčný prostriedok na prevenciu plesne nôh, dezinfekcii pančúch a obuvi a na rýchlu dezinfekciu plôch v sprejovej forme. Má výborný dezodoračný účinok. Taktiež na predaj Efekt - pasta na umývanie rúk (väčšie množstvo), Solvina a krém na topánky - Gold (neutral), vhodný na akékoľvek topánky. Obsahuje aj 2 hubky na roztieranie krému po topánke, čím umožňuje bezchybnú aplikáciu a čisté ruky. Všetko je nové, nepoužívané, neotvárané. Bez poškodenia. Pri väčšom odbere dohoda na cene. Viac info v maily.
Umývacia pasta na ruky
Zdravim predam viacero kusov pasty VAKAVO ORANGE 600g. Jedna sa o umyvaciu pastu na ruky. Pasta je vhodná pre pracovníkov v stavebníctve, poľnohospodárstve a tiež pre domácich majstrov.
Teplovodivá pasta na lepenie chladičov 5g
Teplovodivá pasta na chladiče s dobrou tepelnou vodivosťou. Táto termopasta na silikónovej bázi je určená pre zabezpečenie lepšieho prenosu tepla medzi tepelným zdrojom - elektronickú komponentou a jej chladičom. Tá vyplňuje nerovnosti medzi povrchom chladiča a povrchom chladené komponenty a tým zvyšuje prenos tepla na chladič, ktorý má potom väčšiu efektivitu chladenia. Vďaka použitiu teplovodivej pasty tak celkovo zefektívnite chladenia a predĺžite životnosť chladených komponentov. Pasta nie je elektricky vodivá. Cena 2 EUR + postovne. Konktaktujte ma prosim cez email kontaktny formular nizsie. Dakujem
Solvina - umyvacia pasta
Ponukam Solvina umyvacia pasta. Predaj na 10,20,30,40,50.....ks Cena za ks 1.00€ Pasta je po expiracii, no je pouzitelna ako nova Dohoda Mozna
Electro Harmonix Nano Bass Big Muff
Predám tento šikovný efekt. Basgitarový efekt značky Electro Harmonix z legendárnej série Big Muff vyhotovený v Nano veľkosti, ktorá šetrí miesto v pedalboardoch no zvukovo nijako nezaostáva. Nano Bass Big Muff je vybavený trojicou klasických ovládacích prvkov - Volume (pre ovládanie hlasitosti), Tone (pre tónovú clonu) a Sustain (pre množstvo gainu a sustainu). Okrem týchto ovládacích prvkov je efekt vybavený prepínačom, ktorý prepína medzi klasickým zvukom Big Muffu a efektovaným zvukom zmiešaným v rovnakej hlasitosti s vašim pôvodným signálom. Samozrejmosťou je true bypass spínanie. Efekt je napájateľný 9V batériou alebo adaptérom, ktorý nie je súčasťou balenia.