bazár, predaj, inzercia, predám

Ekonómka s praxou

Kategória: Administratíva

Ponúkame pracovné miesto ( TPP ) pre ambicióznu pani, ktorá ovláda podvojné účtovníctvo, fakturáciu, mzdy, personálnu agendu.
Prax min. 10 rokov.
Životopis prosím zasielajte na adresu: hudakova@
Ekonómka s praxou
Podobné inzeráty
Sociálny pracovník
Ponúkame voľné pracovné miesto pre sociálneho pracovníka s praxou v zariadení poskytovateľa sociálnych služieb. Sociálny Pracovník / Školiteľ DODS SYSTEM, s.r.o. Miesto práce Piešťany, Slovensko (Pozícia umožňuje občasnú prácu z domu) Druh pracovného pomeru plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť Termín nástupu 1.4.2022 Mzdové podmienky (brutto) 1 000 - 2 000 EUR/mesiac Máme prepracovanú tabuľku ohodnotenia. Viac vysvetlí zamestnávateľ na pohovore. Informácie o pracovnom mieste Náplň práce, právomoci a zodpovednosti Ponúkame voľné pracovné miesto pre Sociálneho pracovníka s praxou v zariadení poskytovateľa Sociálnych Služieb. Požadujeme vysokoškolské vzdelanie v oblasti sociálnej práce. Znalosť práce s informačným systémom DODS , (resp. iným) je výhodou ale nieje podmienkou. Náplňou práce, je školiť našich klientov, riaditeľov zariadení a ich zamestnancov pre prácu s informačným systémom. Zamestnanecké výhody, benefity Služobné auto, mobilný telefón, notebook, kancelária v centre Piešťan, možnosť kariérneho rastu, príjemný a odborný kolektív Informácie o výberovom konaní V prípade záujmu o prácu v našej spol očnosti, vyplňte prosím dotazník uchádzača o zamestnanie na stránke: praca. a následne Vás budeme kontaktovať za účelom pracovného pohovoru. Predpokladaný termín ukončenia výberového konania Požiadavky na zamestnanca: Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním vysokoškolské II. stupňa Vzdelanie v odbore Sociálna Práca Ostatné znalosti Práca s počítačom - Pokročilý Internet Explorer - Mierne pokročilý Vodičský preukaz B Prax na pozícii/v oblasti min. 1 rok praxe v zariadení poskytovateľa sociálnych služieb Osobnostné predpoklady a zručnosti: reprezentatívne vystupovanie, komunikačné zručnosti, schopnosť vedieť prednášať a školiť pred publikom Inzerujúca spoločnosť Stručná charakteristika spoločnosti Prevádzkujeme informačný systém DODS ktorý sa používa v 104 zariadeniach Poskytovateľov Sociálnych Služieb na Slovensku, pričom im pomáhame systém zavádzať, implementovať, zabezpečujeme aj odborné vzdelávanie a tým sa snažíme zvyšovať kvalitu poskytovaných sociálnych služieb. Počet zamestnancov 5-9 zamestnancov
Sociálny pracovník s praxou
Ponúkame voľné pracovné miesto pre Sociálneho pracovníka, s praxou u poskytovateľa sociálnych služieb. Znalosť ovládania práce s informačným systémom DODS sú výhodou ale nie nutnosťou. V prípade záujmu o prácu v našej spoločnosti, vyplňte prosím dotazník uchádzača o zamestnanie na stránke: a následne si dohodneme termín pracovného pohovoru. Veľmi štedré odmeny - o tom osobne.
Práca Telefonistka Zlaté Moravce
Príjmeme do TPP telefonistku (telefónny operátor)z okolia Zlatých Moraviec.Výhodná pracovná doba.Uprednostníme záujemcov s praxou.Jedná sa o dohadovanie termínov stretnutí.Volať na .Mzda 700 eur.
Sociálny Pracovník
Ponúkame prácu pre sociálneho pracovníka, s praxou v zariadení sociálnych služieb a vodičským preukazom. Viac informácií na pohovore. V prípade záujmu o pracovnúp ozíciu vyplňte prosím dotazník uchádzača o zamestnanie na stránke: praca. a následne Vás budeme kontaktovať s termínom pracovného pohovoru.
Sociálny pracovník
Prijímeme do trvalého pracovného pomeru Sociálneho Pracovníka, s praxou v zariadení poskytovateľa sociálnych služieb. V prípade záujmu o prácu v spoločnosti DODS SYSTEM, s.r.o. prosím vyplňte dotazník uchádzača o zamestnanie na stránke: praca. a následne si spoločne dohodneme termín pracovného pohovoru.
Hľadáme externú účtovníčku
Účtovná kancelária ponúka prácu externej účtovníčke s praxou, týždenne 20 hod s možnosťou výkonu práce z domu. Znalosť slovenského a maďarského jazyka nutná. Samostatné účtovanie podvojného účtovníctva v programe POHODA, spracovanie DPH a DPPO.