bazár, predaj, inzercia, predám

EKWB Radiátor

Kategória: Chladiče

EK-CoolStream SE 280 (Slim Dual) - 2x 140 mm radiátor
EKWB Radiátor
Podobné inzeráty
Ekwb Cryofuel solid a fillport
Predám nové neotvorené koncentráty do vodného chladenia EKWB. Cryofuel Electric purple 10e Cryofuel Cloud white 10e a fillport Ekwb G1/4 5e pasuje napr k fractal define R6 vsetkove nové zabalené z výroby. kupovane vo february 23. Predám bud osobne NR alebo na dobierku, cena + pošta, fillport samotný nepredávam.
EKWB Quantum Magnitude AM4 nickel plexi
Predám luxusný vodný block na AMD procesory značky EKWB Quantum Magnitude nickel-plexi vo velmi dobrom stave plus pridam nahradny kovový rám v hodnote 30eur zdarma k tomu. Cena za vsetko 80eur. Mozna vymena za EK surface radiator P360M alebo P420M idealne bielej farby Ideálne osobne alebo dá sa aj poslať. Inzerát platí do zmazania.
EKWB EK-XTOP Revo D5
Predám nepoužitý top+držiak na pumpu D5 (bez pumpy). Kúpený pred nejakým časom, ale nepoužitý keďže som nakoniec šiel do Aquacomputer Ultitube D5.
Radiatory
Predám 2x radiator a to : 1x XSPC Xtreme Radiator RX480 V3 - 480mm 1x Black Ice Nemesis radiator GTS 360 Radiator XSPC je používaný vo výbornom stave a po kompletnom prečistení s EK Water Blocks EK-CryoFuel Loop Cleaner + Superflush (Concentrate 250mL). Radiator Black Ice je úplne nový nepouživaný. Cena je za: XSPC 480 - 50€ Black ice 360 -70€ Uprednostňujem osobný odber LE,SN,PP, PO, KE ale viem aj poslať na dobierku
EKWB set vodné chladenie D5 COOLSTREAM SUPREMACY EVO
Predám set vodnej pumpy s rezervoárom EK-XRES 140 Revo D5 PWM (incl.EK-D5 PWM G2 Motor (12V DC PWM Pump Motor))+radiátor vodného chladenia EK Water Blocks EK-CoolStream PE 240 (Dual)280x130x40mm,Cu90%+EK Water Blocks Supremacy EVO na cpu.Skontrolované,žiadne netesnosti,čerpadlo funguje ticho.Len to čo je na foto,len spolu.Piste cez formular alebo sms,osobny odber Bratislava a okolie,cena dochodu,neposielam,zdravim
EK WB Quantum Surface X360M white
Predám radiator značky EK WB Quantum Surface X360M v bielej farbe vo velmi dobrom stave používaný par mesiacov. Nejake info: Dovod predaje ze uz mi ho netreba. Cena je 80eur. Ideálne osobne ale dá sa aj poslať. Inzerát platí do zmazania.