bazár, predaj, inzercia, predám

elastické šaty Ralph Lauren veľ. 38

Kategória: Šaty, Kostýmy

oblečené raz na príležitosť, veľkosť sedí na 38, padavý výstrih, bol veľký, krajčírka mi všila vsadku, riasenie na bruchu, spodok dvojitý...rukáv ku lakťu, PC okolo 180 eur , teraz predávam za zlomok... dlžka 103,, prsia 47x2, pás 38x2, boky 48x2 všetko v kľude..šte popustí, materiál polyester a elastan
VEĽKOSŤ: 38
VÝROBCA: RALPH LAUREN
elastické šaty Ralph Lauren veľ. 38
Podobné inzeráty
večerné šaty zn. Lauren Ralph Lauren
Predám večerné šaty zn. Lauren Ralph Lauren. Úplne nové. Pôvodná cena: 250€. Priliehavý strih, holandská modrá, na ramienkach ozdoba v tvare podkovy. Veľkosť L-40.
4x Letné šaty veľ. M
1/ Šaty Andrea Martiny, veľ.M Dámske šaty slovenskej návrhárky Andrea Martiny, veľ. M, rozmery: dĺžka 101cm, pod pazuchami 2x49cm, pás 2x40cm Šaty sú krásne šité, vrchný diel na telo, spodný pekne skladaný. Zapínanie vzadu na zips. Nosené, bežné známky nosenia, nepoškodené. Cena 12€ + poštovné. 441 2/ Dámske šaty Appleline, veľ. M Tmavočervené dámske šaty Appleline, veľ. M, rozmery: dlžka 100cm, pod pazuchami 2x44cm, pás 2x36cm. Šaty sú krásne, vínovočervené, zapínanie vzadu na dlhý zips a dole rázporok. Nosené málo, nepoškodené. Cena 15€ + poštovné. 224 3/ Šaty Soyaconcept Dena, veľ.M Šaty od Soyaconcept, model SC-Dena, veľ. M. Rozmery: dlžka 98cm, pod pazuchami 2x48cm. Šaty sú krásne, pekne šité, prispôsobia sa postave - veľkostne sedia. Nové s visačkou. PC:50€ Cena 12€ + poštovné. 4/ Dlhé letné šaty TAHARI, veľ. M Dlhé letné šaty TAHARI, veľ. M, rozmery: dlžka 138c pod pazuchami 2x37cm, pás 2x35-40cm. Farba je šedá, melírovaná, šaty sú elastické. Veľmi dobrý nosený stav. Cena 10€+ poštovné. d224 Pri kúpe 2 šiat poštovné neplatíte.
Ralph Lauren damske letné šaty S
RALPH LAUREN nové letné dámske šaty vo velkosti S, komplet s visačkou , vhodne ako darček, daju sa nosit samotne alebo je k nim aj opasok, v original balení, dlžka je 96cm a širka v podpazuší je od 47x2cm do 54x2cm, elastické
———-Kráľovsky modré šaty Ralph Lauren XS/S, 22.70 E—————
- cca 3x nosené kráľovsky modré šaty - sýta farba - 3/4 rukávy - mierne elastické - originál - Ralph Lauren - cca XS/S - 34/36 —-22.70 E—- Možný osobný odber v LM. NEPOSIELAM NA DOBIERKU. NEMÁM ZÁUJEM O VÝMENU. Účtujem si BALNÉ 0.10 E.
Biele šaty Ralph Lauren, veľ. XS
Predám biele šaty Ralph Lauren, veľ. XS, oblečené dva krát, kúpené v Parndorfe.
Nové šaty LAUREN Ralpf LAUREN veľk.L
Predám prekrásne, nikdy NENOSENÉ šaty LAUREN Ralpf LAUREN veľkosti L s krátkym rukávom, oranžovo-modrej farby. Materiál je viskóza – elastan. Šaty sú v bezchybnom, čistom stave, dajú sa v Bratislave vyskúšať. Inzerát je aktuálny do zmazania. Predaj od súkromnej osoby. Na inzerovaný tovar neposkytujem garanciu. Tovar kúpite, ako je v inzeráte uvedený, alebo osobne obhliadnutý. Kúpený tovar nie je možné vrátiť, ani vymeniť. Platba v hotovosti pri kúpe, alebo prevodom vopred na bankový účet do 3 dní. Tovar odosielam do 24 hod. po obdržaní vašej platby, o stave odoslania informujem. Poštovné náklady hradím ja. Na dobierku neposielam.