bazár, predaj, inzercia, predám

elasticky komplet zn. Bohoo, novy aj s visackou, vel. S

Kategória: Šaty, Kostýmy

!AKCIA 5€!!!!

Elasticky komplet Bohoo, uplne novy aj s visackou, velmi pekny retro modro-biely kusok, vel. UK 8 = S, rozmery prsia pas 32x2cm, dlzka gati - 107cm, dlzka kompletu 145cm, povodna cena 55€, teraz akcia 5€!!!!
Vhodne pre vyssie baby!!! fotene na vyske 178cm
postovne +2€, dobierka +3€

prosim kontaktujte ma mailom/formularom/sms
elasticky komplet zn. Bohoo, novy aj s visackou, vel. S
Podobné inzeráty
Spoločenské šaty S/36 až 38
Predám spoločenské šaty: Čierne dlhé, elastický satén 5€. Čierne latino, elastický materiál, vzadu dlhší volán, 7€. Fialové krátke, elastický satén 8€. Červené s čiernou sukňou a čiernou cipkou, elastický satén 8€, majú na boku trochu zmolky z kabelky, nie je vidieť. Ružové, šifón 12€, nové. Prosím kontaktujte ma mailom. Rozmery na požiadanie. Na dobierku neposielam.
4x Letné šaty veľ. M
1/ Šaty Andrea Martiny, veľ.M Dámske šaty slovenskej návrhárky Andrea Martiny, veľ. M, rozmery: dĺžka 101cm, pod pazuchami 2x49cm, pás 2x40cm Šaty sú krásne šité, vrchný diel na telo, spodný pekne skladaný. Zapínanie vzadu na zips. Nosené, bežné známky nosenia, nepoškodené. Cena 12€ + poštovné. 441 2/ Dámske šaty Appleline, veľ. M Tmavočervené dámske šaty Appleline, veľ. M, rozmery: dlžka 100cm, pod pazuchami 2x44cm, pás 2x36cm. Šaty sú krásne, vínovočervené, zapínanie vzadu na dlhý zips a dole rázporok. Nosené málo, nepoškodené. Cena 15€ + poštovné. 224 3/ Šaty Soyaconcept Dena, veľ.M Šaty od Soyaconcept, model SC-Dena, veľ. M. Rozmery: dlžka 98cm, pod pazuchami 2x48cm. Šaty sú krásne, pekne šité, prispôsobia sa postave - veľkostne sedia. Nové s visačkou. PC:50€ Cena 12€ + poštovné. 4/ Dlhé letné šaty TAHARI, veľ. M Dlhé letné šaty TAHARI, veľ. M, rozmery: dlžka 138c pod pazuchami 2x37cm, pás 2x35-40cm. Farba je šedá, melírovaná, šaty sú elastické. Veľmi dobrý nosený stav. Cena 10€+ poštovné. d224 Pri kúpe 2 šiat poštovné neplatíte.
Dlhé maxišaty s rukávmi (efekt krídielok) zelené
Predám úplne nové dlhé šaty s rukávmi efekt krídiel, zelené, s visačkou zn. FENZY, elastický materiál, príjemný. Dlhý rozparok, Vel S, jedná sa však o veľmi elastický materiál, úplne v pohode na postavu veľ. L. Poštovné v cene. Na predaj viac kusu oblečenia, viac v mojich inzerátoch.
Čipkovaný letný overal M
Krásny letný overal v Bohoo štýle pre dámy.
Koženkove šaty č.44
V top stave!!! Šaty sú zn.Bohoo
Vyšívané modré šaty ASOS
Predám 1x oblečené letné šifónové ľahké šaty s rukávmi značky: ASOS. Stav: výborný, vyzerajú ako nové, boli použité iba na fotenie. Pôvodná cena bola 120 Eur. Predávam za 55 Eur. Vzor: kvietkované, kvetované, floral style, bohoo style, vyšívané, výšivka, folklórne, majú v páse a okolo hrudníka akoby čipkovaný vzor. Dĺžka: midi (pri výške 160cm sú po členky). Veľkosť: 34. Sedia na S až M. Na 34 veľkosť (teda XS) je potrebné pridať do pása nejaký opasok, na stiahnutie. Ideálne pre S. Môžem premeriať. Ak ste z Košíc, prípadne smer: Prešov - Stará Ľubovňa, Haligovce, dá sa po dohode prísť vyskúšať. Vhodné na normálne nosenie, a keďže majú pás vyššie sú vhodné aj ako šaty pre tehotné (tehotenské) v začiatkoch tehotenstva.