bazár, predaj, inzercia, predám

Elcom 150

Kategória: Ostatné - biela

Euro-150/o Flexy STD

Pokladňa je veľmi ľahko ovládateľná a plne programovateľná.Disponuje 2000 položkami.Odhlásená z DÚ.
Elcom 150
Podobné inzeráty
Elektricka kasa Elcom euro 50
Predam kompletnu pokladnicnu zostavu: pokladnu Elcom 5 suflik na mince a wifi router. Dovod predaja rusenie prevadzky.
Predam plynovy 150 litrovy bojler Attack PZO 150 Plus
Predam plynovy 150 litrovy bojler Attack PZO 150 Plus. Nainstalovany 11/2021, este stale je v zaruke. Bojler plne funkcny do posledneho dna, ked bol odinstalovany z dovodu instalacie tepelneho cerpadla. Info podla ale vacsi - 150L. Odber iba osobne, lokalita Trencin, Nove Mesto nad Vahom. Z rekonstrukcie mi zostali aj plynova varna doska a plynovy kotol Attack 20kW KLQS. Obe plne funkcne ale uz maju 15 rokov. Viem Vam ich v pripade zaujmu darovat.
Kúpeľňový infražiarič Elíz EQH 150
Mám dva kusy … Iba odskúšané nepožite Cena za kus 15 eur ELÍZ EQH 150 Nástenné kúpeľňové vykurovacie teleso značky Elíz je vďaka krytiu IP 24 ideálnym pomocníkom na výhrev kúpeľne a vlhkých priestorov. Toto kúrenie je schopné perfektne vykúriť miestnosť do 30 m3, pričom vyberať si môžete z troch stupňov výkonu (500, 1000 a 1500 W). Na nastavenie výkonu slúži šnúrka, praktickým prvkom je aj možnosť sklopenia ohrievača o 45°. Infražiarič na kúrenie využíva kremíkové trubice, vďaka ktorým ohrieva objekty pred sebou, nie okolitý vzduch. Telo vykurovania je kovové. Samozrejmosťou je aj ochrana proti prehriatiu. Kľúčové vlastnosti elektrického kúrenia ELÍZ EQH 150 Kúrenie Elíz má krytie IP 24 Je vhodné do kúpeľne a vlhkých priestorov Vykúri miestnosti veľkosťou do 30 m3 Ponúka tri stupne výkonu Ovláda sa pomocou šnúrky Elíz ohrieva objekty pred sebou, nie okolitý vzduch Telo vykurovacieho telesa je kovové Má ochranu proti prehriatiu
Čistička vzduchu DeLonghi AC 150
Delonghi AC 150 je špičková a výkonná čistička vzduchu vhodná do miestností s rozlohou do 40 m2. Šikovný prístroj je vybavený AQS systémom, ktorý priebežne kontroluje kvalitu vzduchu. Výsledok možno ľahko zistiť podľa sfarbenia integrovaných LED diód. Pre ešte efektívnejšie čistenie disponuje plynovým a pachovým senzorom. Ak senzory zachytia vo vzduchu čiastočky dymu alebo prachu, čistička automaticky zvýši výkon odvetrávania. Dômyselne navrhnutá technológia TiO2 filtra spoľahlivo zničí všetky nečistoty pomocou UV svetla a špeciálneho foto-katalyzátorového filtra. Proti škodlivým plynom zasahuje inovatívny uhlíkový filter. Mikročiastočky prachu s veľkosťou až 0,3 mikrometrov zachytí HEPA filter. O neutralizáciu prachových častíc, peľov, výfukových plynov a dymu sa stará zabudovaný Ionizátor. Nastaviť si môžete celkom 4 úrovne filtrácie a 3 rôzne rýchlosti. Čistička sa komfortne ovláda pomocou dotykového panela. Úsporné riešenie predstavuje nastaviteľný časovač automatického vypnutia. Či už si zapnete modernú čističku doma alebo v kancelárii, nikdy vás nebude rušiť pri iných činnostiach. Ide o veľmi tichý spotrebič. Oceníte tiež elegantný dizajn a optimálne rozmery, vďaka ktorým čistička ľahko zapadne do každého interiéru. Kľúčové vlastnosti: Systém filtrácie vzduchu Dotykový kontrolný panel Ionizátor Parametre a špecifikácia: Typ: Čistička vzduchu Určené pre: Vhodné pre miestnosti do 40 m2 Úrovne filtrácie: 4 Počet rýchlostí: 3 Časovač vypnutia: 1-2-4-8 hodín Ovládanie: Dotykový kontrolný panel Ďalšie vlastnosti a funkcie: AQS systém Plynový a pachový senzor TiO2 filter + UV svetlo HEPA filter Uhlíkový filter Ionizátor Umývateľný a znovu použiteľný prachový filter Indikátor znečistenia filtra Indikátor použitie filtrov pre včasnú výmenu Hladina hluku: 33 - 48 db (A) Prúd vzduchu: 75 - 110 - 160 m3/h Rozmery: 39 x 45 x 21 cm Stroj je takmer nepoužitý.
Bojler 150 l
Predám 150 l bojler obojživelník, používaný, ale plne funkčný.
Digitálna baliková váha do 150 kg
Všestranná váha s váživosťou do 150 kg, vhodná na váženie balíkov, na kontrolu hmotnosti do výroby, skladov,na váženie pivných sudov... rozmer vážiacej plochy 40 x 30 cm, napájanie 4x AA batérie alebo 6V adaptérom (obidve sú sučaťou balenia). S zárukou a bločkom . Možnosť zaslania kuriérskou spoločnosťou+ 5 €.