bazár, predaj, inzercia, predám

Elcom EURO 150

Kategória: Ostatné drobné

Predám registračnú pokladňu Elcom EURO 150 odhlásená z DÚ.

+ zásuvka na mince a bankovky
Elcom EURO 150
Podobné inzeráty
Registračná pokladnica Elcom Euro2100 so zásuvkou na peniaze
Predám elektronickú registračnú pokladňu značky Elcom, model EURO 2100. Je v zachovalom stave, plne funkčná. Ku pokladnici je aj zásuvka na peniaze, mince aj papierové. Pokladnica Elcom Euro-2100 je určená pre všetkých moderných obchodníkov, ktorí svoj úspech a rýchly rast opierajú o špičkové technológie a spokojného zákazníka. Poskytuje obchodníkom možnosť riadiť obchodnú prevádzku ešte efektívnejšie. Určenie pre použitie Typy prevádzok: malé potraviny,drogéria,obchody s textilom,rôzne pultové prevádzky,stredne, veľké supermarkety,malé reštaurácie,bary, pohostinstvá
eKasa fiškálna tlačiareň bločkov Efox
Predám eKasa fiškálnu tlačiareň Efox od firmy Elcom na tlač pokladničných bločkov. Používaná 1,5 roka, kupovaná pred 3 rokmi. Komunikuje s rôznymi skladovými, účtovníckymi programami. Bližšie špecifikácie nájdete na stránke Elcom: Pôvodná cena 538,80. Vyzdvihnutie v Prešove alebo pošlem poštou.
Registračná pokladňa Elcom Euro 150 Flexy plus
Predám zánovnú, málo používanú reg.pokladňu Elcom 150/o 150 Flexy plus, cca 10 pol denne,odlásenú z DÚ, servisná knižka. Cena 220 Eur+ dohoda . Nová stála 495 Eur.Pridám router.
Predám Ekasa ELCOM EURO 150 Flexy s "čistým" CHDU
Predám Ekasa ELCOM EURO 150 Flexy s "čistým" CHDU. Používaná s osadením novým - čistým chdu. Stačí nastaviť.
Elcom euro 150 flexy
Predam veľmi malo používanú 2 letné sezóny ekasu Elcom euro 150 flexy. Pripojenie na internet a zásuvka k tomu.
ELCOM Euro 150
Predám používanú, plne funkčnú registračnú pokladňu ELCOM Euro 150, ide aj na baterií. Odhlásená, bez fiškálneho modulu.