bazár, predaj, inzercia, predám

Elegantný set štetcov na líčenie

Kategória: Zdravie a krása

obsahuje : štetec na líca, štetec na očné tiene, špongiový aplikátor, štetec na pery, elegantné zlaté puzdro.
Nový, nepoužívaný.
Cena + poštovné podľa tarify Slov. pošty

Podmienky predaja :
Keď sa na obchode dohodneme - znamená to, že pošlem číslo účtu a do 3 pracovných dní neprebehne platba, tovar posúvam ďalej.
Posielam po prevode na účet, na dobierku posielam len v tom prípade, keď sa mi vopred uhradí poštovné.
Posielam doporučeným listom , prípadne ., OBYČAJNÁ ZÁSIELKA JE NA ZODPOVEDNOSŤ KUPUJÚCEJ/HO.
Výšku poštovného si môžete skontrolovať na liste / balíku , balné je zdarma.
Podacie hárky archivujem 20 dní odo dňa odoslania. Pokiaľ Vám neprišiel balíček od 5 dní odo dňa termínu na odoslanie informujte ma, aby som dohľadal podacie číslo !
Samozrejme toto neplatí pri obyčajných zásielkach.

TOVAR SPAŤ NEBERIEM.
Elegantný set štetcov na líčenie
Podobné inzeráty
Dior sada štetcov a doplnkov
Pomocou tejto profesionálnej sady štetcov od Dior, vykúzli každá žena jednoducho a rýchlo dokonalý makeup, 5ks vysoko-kvalitných profesionálnych štetcov vo veľmi peknom stave (táto jedinečná sada obsahuje 1ks štetec ma púder-bronzer, 2ks rôznych štetcov na foundation, 2ks štetcov na tiene, +3ks univerzálnych menších štetcov + 1ks strúhatko + Rose Dior , +cestovné čierne púzdro), posielam ihned do 24-hodín po zakúpení. AK MÁTE ZÁUJEM O KÚPU KONTAKTUJTE MA URČITE SA DOHODNEME
Profi líčenie a účesy
Ponúkam profi líčenie a účesy vrátane poradenstva v oblasti krásy (konzultácia a výber líčenia). Služby zahŕňajú: Vizáž • svadobné líčenie pre nevestu • líčenie svadobných hostí • denné a večerné líčenie • foto make up • business make up • lepenie celých mihalníc • lepenie trsov Úprava vlasov • svadobný účes • účes pre svadobných hostí • natáčanie, kulmovanie, fúkanie, žehlenie • spoločenský účes Profesionálny make up a hairstyle pre všetky udalosti (svadba, promocia, stuzkova, oslavy). V PRIPADE VASHO ZAUJMU MA PROSIM KONTAKTUJTE EMAILOM, TEL. CISLO JE VYMYSLENE.
Sada 7 kozmetických štetcov s kryštáľmi
Nádherná sada 7 kozmetických štetcov s akrylovými kryštáľmi v tvare diamantov ⚜️❤️ Rozmery: dĺžka štetcov: 21 cm. Cena: 9,90 EUR za sadu 7 štetcov Štetce sú skladom.
Sada štetcov na líčenie
Nová sada štetcov na make up, 19 ks Poštovné v cene.
Líčenie
Ponukám líčenie na príležitosti, líčenie je buď u mňa alebo pricestujem až priamo k vám. Na všetkom dôležitom sa dohodneme. Kľudne ma kontaktuj aj prostredníctvom e-mailu m.manykoova@
Šablóna na líčenie očí a pier, AVON
Šablóna na líčenie očí a pier, AVON, 1x odskúšané na linky Používa sa ako pomôcka na líčenie liniek na oči, ako ochrana aby ste si so špirálou neopatlali viečko alebo pri presnom vykresnení pier.