bazár, predaj, inzercia, predám

Elektrická odsávačka Medela

Kategória: Ostatné

Predám dvojfázovú elektrickú odsávačku značky Medela Swing Flex,málo používaná.Ešte v záruke.Kupovaná 29.5.2022.Cena 60 eur.
Elektrická odsávačka Medela
Podobné inzeráty
Medela freestyle flex
Freestyle Flex™ je elektrická odsávačka materského mlieka navrhnutá tak, aby zapadla do vášho života: jej ľahký, kompaktný dizajn a integrovaná batéria nabíjateľná pomocou USB vám dávajú flexibilitu pri odsávaní kdekoľvek a kedykoľvek chcete, riešenie bez kompromisov. Freestyle Flex™ má výhody uzavretého systému. Kompatibilný iba s konektormi PersonalFit Flex™. Je možné odsávať aj len z jedného prsníka skrátením hadičky (zastrčením nepoužívaného konca hadičky do pevného plastového stredu). Je možné ju spárovat s vasim telefonom.
Elektricka odsavacka mlieka
Predam uplne novu, iba odskusanu odsavacku materskeho mlieka zn. Zopa ComfyPro. Zopa Elektrická odsávačka materského mlieka ComfyPro s 3D technológiou odsávania čo je unikátna technológia, ktorá dokonale napodobňuje prirodzené satie dieťaťa. Zaručí maximálnu efektivitu a bezbolestné odsávanie. Odsávačka má dva režimy – stimuláciu a sanie. Pri každom režime je možné regulovať silu podtlaku v 9 stupňoch, aby si mohla každá mamička nastaviť hodnotu, ktorá jej vyhovuje a je pre ňu príjemná. Odsávačka je kompatibilná s fľaštičkami AVENT.
Dojčiace klobúčiky / Chrániče prsných bradaviek
MAM veľkosť 2, 2ks v púzdre, EXP do 10/2024, otvorené, ale nepoužité, pôvodná cena 6,45€, moja cena 4€ Campo babies veľkosť S, 2ks v púzdre, z toho 1 používaný, pôvodná cena 3€, moja cena 1€ Medela veľkosť 16mm, 1ks v púzdre, používaný, pôvodná cena 7€, moja cena 2€ Medela veľkosť 20mm, 2ks v púzdre, z toho 1 používaný, pôvodná cena 14€, moja cena 6€ Medela vložky do podprsenky 14ks za 2€ Možno kúpiť jednotlivo alebo spolu za 10€ Odobne v BA alebo poštou pri platbe vopred. Nevolať! Píšte email alebo cez whatsapp.
Medela Odsávací set PersonalFit™ PLUS
Predám Medela Odsávací set PersonalFit™ PLUS kompatibilný s nemocničnou odsávačkou Medela Symphony - použitý párkrát, vysterilizovaný. Veľkosť prsného nadstavca 24 mm. - osobný odber možný v Poprade, Spišskej Novej Vsi, Levoči, Krompachoch, Spišskom Podhradí - možno poslať poštou - tel. - adka034@ - cena 25 EUR, pôvodná cena 40 EUR
Elektrická odsávačka mlieka značky Canpol Babies
Párkrát použitá elektrická odsávačka mlieka značky Canpol Babies - Easy Start. Ako nová, kupovaná na (PC 69,90 EUR) V prípade záujmu rada pribalím prvé hračky pre bábätko - hrkálky, hmatové hračky, rozvoj jemnej motoriky...
Medela odsavacka
Predam elekricku odsavacku Medela vo vybornom stave.30€ + postovne