bazár, predaj, inzercia, predám

Elektricka odsavacka mlieka

Kategória: Ostatné

Predam uplne novu, iba odskusanu odsavacku materskeho mlieka zn. Zopa ComfyPro.
Zopa Elektrická odsávačka materského mlieka ComfyPro s 3D technológiou odsávania čo je unikátna technológia, ktorá dokonale napodobňuje prirodzené satie dieťaťa. Zaručí maximálnu efektivitu a bezbolestné odsávanie. Odsávačka má dva režimy – stimuláciu a sanie. Pri každom režime je možné regulovať silu podtlaku v 9 stupňoch, aby si mohla každá mamička nastaviť hodnotu, ktorá jej vyhovuje a je pre ňu príjemná. Odsávačka je kompatibilná s fľaštičkami AVENT.
Elektricka odsavacka mlieka
Podobné inzeráty
Elektrická odsávačka mlieka značky Canpol Babies
Párkrát použitá elektrická odsávačka mlieka značky Canpol Babies - Easy Start. Ako nová, kupovaná na (PC 69,90 EUR) V prípade záujmu rada pribalím prvé hračky pre bábätko - hrkálky, hmatové hračky, rozvoj jemnej motoriky...
Handsfree odsávačka mlieka Momcozy
Momcozy handsfree odsávačka mlieka. Cena 130€. Kupovaná na konci februára a používaná cca 4 mesiace, priemerne dvakrát za denne (tie čo aktívne oddávajú vedia, že je málo používaná ????). Kvôli tvaru odsávačky sa veľmi dobre používa a drží dobre v podprsenke. K odsávačka je úplne nové náhradné príslušenstvo (7 fotka), redukcia na priemer bradavky 24mm a 21mm (len vyskúšané, mne vyhovoval priemer bez redukcia 27mm). Odsávačka má 3 módy (stimulácia, odsávanie a kombinácia oboch) a v každom móde je možné nastaviť 9 intenzít. Nabíjanie cez USB kábel (tiež súčasťou balenie), na jedno nabitie vydrží 90-150 minút (záleží na intenzite). Pripájam link na Amazon, kde nájdete viac informácií: V prípade záujmu viem zaslať aj video ako funguje. Možnosť osobného odberu v Bratislave alebo Dunajskej Lužnej.
Medela freestyle flex
Freestyle Flex™ je elektrická odsávačka materského mlieka navrhnutá tak, aby zapadla do vášho života: jej ľahký, kompaktný dizajn a integrovaná batéria nabíjateľná pomocou USB vám dávajú flexibilitu pri odsávaní kdekoľvek a kedykoľvek chcete, riešenie bez kompromisov. Freestyle Flex™ má výhody uzavretého systému. Kompatibilný iba s konektormi PersonalFit Flex™. Je možné odsávať aj len z jedného prsníka skrátením hadičky (zastrčením nepoužívaného konca hadičky do pevného plastového stredu). Je možné ju spárovat s vasim telefonom.
Odsávačka mater. mlieka
Mesiac používaná odsávačka mlieka, kúpená v Nemecku aj s celým príslušenstvom. Odsávačka, fľaštičky na mlieko, flaska s cumlíkom. O odberu ihneď alebo poslem na dobierku. Cena 35€
Dvojita elektricka odsávačka mlieka
Dvojitá elektricka odsavacka mlieka pre pohodlne odsávanie a úsporu času
Odsávačka mlieka
Elektrická odsávačka Canpol Babies 30€ Ručná odsávačka MAM 10€ Len osobný odber Lučenec