bazár, predaj, inzercia, predám

elektricky zámok dvery

Kategória: Ostatné

zámok je nový zámok funguje na pin Kod a nie na kľúč
elektricky zámok dvery
Podobné inzeráty
Xena XX6 zámok na kotúčovú brzdu
Dobrý deň predám nevyužitý, málo používaný zámok na motocykel. Komplet balenie, funkčný. Zámok je vyrobený z masívnej nerezovej ocele. Push-Down systém zamykania. Odolný proti korózii. Priemer uzamykacieho tŕňa: 6 mm. Alarm 120dB. Lítiová batéria. Otrasové a pohybové čidlo. Telo zámku je odolné proti mrznúcemu spreju. Zámok je dodávaný s tromi kľúčmi. Hmotnosť: 483 g. Zámok, ktorý dokonale ochráni váš motocykel pred krádežou
Predam kovania.dvery
Preda kovania dvery mam toho viac cena dohodou
M-Style, zámok s alarmom ON/OFF
Predam novy zabaleny zamok M-Style, zámok s alarmom ON/OFF.Zámok na motorku – s alarmom, priemer čapu 6 mm, odomykanie kľúčom, odolný voči korózii, v textilnom poťahu, na brzdový kotúč, 3 kľúče súčasťou balenia, vhodný aj na elektrobicykel, bicykel, s pohybovým snímačom povodna cena 28,90 €
safety keylock / kensington lock / zamok na notebook - PC,…
Predám kvalitný bezpečnostný zámok. Zámok je pre zabezpečenie notebooku, LCD displeja alebo klasického počítača. zámok Kensington Dvojvrstvový kábel je odolný proti prerezaniu, uzamknutie na kľúčik. 1ks 5€, 4ks 15€ (mam 4 kusy)
Kódový zámok s oceľovým lankom zabalený
Kvalitný kódový zámok s oceľovým lankom pre zabezpečenie notebooku (Kensington), zabalený, nepoužívaný. Poznámka: zámok sa upevňuje do otvoru notebooku (Kensington zámok), Dĺžka: 2,1m, Farba: strieborná, Materiál: kov, oceľové lanko priemer 4mm s plastovým poťahom.
Zámok na notebook, číselný kód, KENSINGTON
Zámok na notebook, číselný kód, KENSINGTON "Combination Ultra " Predám 3ks zámku Kensington na notebook. Stav ako nové. Dôvod predaja - nevyužívané. Patentovaný "T-zámok", dĺžka kábla: 1,8 m, hrúbka kábla: 5,5 mm, zabezpečte svoj prenosný počítač, plochý monitor,, dokovaciu stanicu CPU alebo projektor proti krádeži, zámok na číselnú kombináciu Kontaktujte ma e-mailom alebo telefonicky, na SMS neodpovedám. Pri odbere prostredníctvom pošty minimálna cena 10€ + poštovné. Pozri aj moje ostatné inzeráty.