bazár, predaj, inzercia, predám

Elektrický záves

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám nový, nepoužívaný STRÅLA kábel so zástrčkou, biela, 4 m
Predávam bez žiarovky

Dôvod predaja : nevyužívam ho

Číslo je vymyslené, pre viac informácií ma kontaktujte na mail
Elektrický záves
Podobné inzeráty
LED dekorativny svietiaci zaves 3x2m 200led + ovladac
Predam interierovy dekorativny LED svetelny zaves na dialkove ovladanie. Je mozne ho pouzit aj ako vianocne osvetlenie, ziarovky alebo svadobny LED dekorativny zaves, ci dekorativne osvetlenie na vianoce a pod. (Mam aj jeden v prevedeni - studena biela) Detaily je mozne vidiet na poslednej foto. Rozmery: Dlzka: 3m Vyska: 2m Farba: tepla biela Pocet LED: 200 Na dlzke 3m je rozmiestneny 10x svetelny pas. Pocet modov svietenia/blikania: 8 Moznost zapnut a vypnut cez ovladac + menit intenzitu osvetlenia a blikajuce/svietiace programy. Mody je mozne menit aj priamo na USB koncovke. USB (koncovka) napajanie - cez nabijacku na telefon, TV, USB hub, notebook, powerbanku... Postovne podla cennika posty: 1.trieda pri platbe vopred 2.70EUR. Pri platbe na dobierku je postovne 4.00EUR. Dorucenie na druhy den od odoslania. Kontakt mozny mailom alebo telefonicky. SMS nie.
Dekorativny LED zaves 3x3m
Predam interierovy dekorativny LED svetelny zaves na dialkove ovladanie. Je mozne ho pouzit aj ako vianocne osvetlenie, ziarovky alebo svadobny LED dekorativny zaves, ci dekorativne osvetlenie na vianoce a pod. Mam 2 kusy. Detaily je mozne vidiet na poslednej foto. Rozmery: Dlzka: 3m Vyska: 3m Farba: tepla biela Pocet LED: 300 Na dlzke 3m je rozmiestneny 10x svetelny pas. Pocet modov svietenia/blikania: 8 Moznost zapnut a vypnut cez ovladac + menit intenzitu osvetlenia a blikajuce/svietiace programy. Mody je mozne menit aj priamo na USB koncovke. USB (koncovka) napajanie - cez nabijacku na telefon, TV, USB hub, notebook, powerbanku... Postovne podla cennika posty: 1.trieda pri platbe vopred 2.60EUR. Pri platbe na dobierku je postovne 3.90EUR (1.trieda). Dorucenie na druhy den od odoslania. Cena za kus 10e. Kontakt mozny mailom alebo telefonicky. SMS nie.
HEMMA Elektrický záves IKEA 5 kusov
Predám 5 kusov elektrického závesu HEMMA od Ikea. Len spolu všetkých 5 kusov. A zopár krytov zadarmo ako bonus - vid foto.
ELEKTRICKÝ ZÁVES S TIENIDLOM
PREDÁM elektrický záves IKEA HEMMA s tienidlom IKEA REGOLIT, priemer 45 cm, nepoužité
Kábel so zástrčkou
Úplne nové závesné káble so zastrčkou z IKEY. Dĺžka 4m. Možné kúpiť samostatne. Pôvodná cena 6,99€. Elektrický záves môžete kombinovať s dekoratívnou žiarovkou alebo tienidlom. Bez ohľadu na to, aký variant si zvolíte, získate krásny záves s textilným káblom a moderným vzhľadom.
LED svietidlá
Predám kvalitné LED svietidlá značky ZUMTOBEL visiace na vlastnom kábli.Nové,nepoužité,originál zabalené. Pôvodná cena 600 eur. Komplet celá lampa je z hliníkového lakovaného plechu,okrem opálového mliečneho krytu. Viac info v popise,alebo viď link. Kontaktovať prosím mailom. V prípade seriozneho záujmu sa ozvem. Po dohode viem doviezť po trase Žilina,Rajec,Prievidza,Partizánske,Topoľčany,Nitra,Trnava,Bratislava. Informácie o produkte "Zumtobel LED závesné svietidlo CAELA RMS LED1600 930 OP WH WH APWH" LED závesné svietidlo (okrúhle) s variabilným telom svetla pre architektonické štruktúry (napr. oblúk, vlna), ultra ploché svetlo s integrovaným meničom, modulárny koncept LED svetla, kryt z polymetylmetakrylátu (PMMA), opál so symetrickým, lambertovským rozložením svetla, svietidlo : 1/33W LED1600-930, podanie farieb Ra > 90, farebná teplota 3000 K (teplá biela), tolerancia farebného umiestnenia (počiatočná MacAdam): 3, svetelný tok svietidla: 1600 lm, svetelný výkon svietidla: 48 lm/W , životnosť: 50000h pri 70% svetelnom toku, predradník: LED menič, teleso svietidla otočné o 355° a otočné +/-30°, telo svietidla zložené z puzdra, krytu a krycieho krúžku, puzdro z tlakovo liateho hliníka , lakovaná matná biela, krycí krúžok z polykarbonátu (PC), biela,Záves s predmontovaným káblom (2000 mm) a bielym vrchlíkom v cene,elektrické pripojenie: 5-pólová zásuvná pripojovacia svorka, zaslučkovanie nie je možné, svetelný výkon: 33 W, sieťové napätie: 220-240V/ 50/60Hz, trieda ochrany I, IP20, rozmery: priemer 334 x 74 mm, hmotnosť: 3,2 kg