bazár, predaj, inzercia, predám

ELEKTRICKÝ ZÁVES S TIENIDLOM

Kategória: Svietidlá, Lampy

PREDÁM elektrický záves IKEA HEMMA s tienidlom IKEA REGOLIT, priemer 45 cm, nepoužité
ELEKTRICKÝ ZÁVES S TIENIDLOM
Podobné inzeráty
Kábel so zástrčkou
Úplne nové závesné káble so zastrčkou z IKEY. Dĺžka 4m. Možné kúpiť samostatne. Pôvodná cena 6,99€. Elektrický záves môžete kombinovať s dekoratívnou žiarovkou alebo tienidlom. Bez ohľadu na to, aký variant si zvolíte, získate krásny záves s textilným káblom a moderným vzhľadom.
Závesné svietidlo s textilným tienidlom
Závesné svietidlo s textilným tienidlom zn. Tchibo. Rozmery: výška kovovej časti je 40 cm, výška látkovej časti je 25 cm, priemer svietidla je 40 cm, dĺžka kábla je nastaviteľná (zmotaná vo vnútri). Cena: 45€ (pôvodná cena 69€) + poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty. V prípade záujmu ma kontaktujte prostredníctvom sms alebo e-mailom.
Predám lampu so skleneným tienidlom
Predám lampu so skleneným tienidlom Cena 35€ - dohoda možná Pozri aj ďalšie moje retro inzeráty.
Svietidlá, lampy.
Predám málo používanú kovovú stojanovú lampu s troma žiarovkami, kov je zárukou dlhej životnosti a vysokej odolnosti25€,kovovú lampu s bielym tienidlom 15€,lampu bez tienidla 10€,lampu s tienidlom 10€,nočnú retro lampu 15€.
Retro lampa, stolová, svietidlo
Predám staré stolové lampy jedna je s hnedým tienidlom, výška 38 cm, lampa s červeným podstavcom -tienidlo sa rozbilo, tak je nahradené bielym látkovým tienidlom.
Predam stropnú lampu s látkovým tienidlom z Ikea
Predám stropné svietidlo s látkovým tienidlom,jemný kvietok,biela- skór smotanová farba, v dobrom stave,zakúpená v Ikei. Závit E14,tienidlo je možné umývat jemne navlhčenou hubkou. Celková výška tienidla 35cm spodný priemer tienidla 34cm. Zašlem poštou- nie na dobierku. V pripade platby vopred uhradím poštovné. Cena 10e.