bazár, predaj, inzercia, predám

Elektrikár / údržbár - farma Bernolákovo

Kategória: Poľnohospodárstvo

Stabilná farma s nosnicami v Bernolákove hľadá do svojho kolektívu elektrikára / údržbára. Hlavnou náplňou práce sú elektrikárske a údržbárske práce na farme, vrátane údržby systému kŕmenia, ventilácie, triedičky vajec. Záujemca musí mať el. vyhlášku par. 21, vodičský preukaz B. Máme bonusový systém, príspevok zamestnávateľa na doplnkové dôchodkové sporenie, dochádzkový bonus, vzdelávania, letný tábor pre deti našich zamestnancov, firemné akcie. Základná zložka mzda 1 200 EUR + individuálny bonus podľa skúsenosti + príplatky za víkendy, sviatky, nadčasy a pohotovosť
Elektrikár / údržbár - farma Bernolákovo
Podobné inzeráty
Farma koní - spolupráca
Fungujúca farma viac ako 30 rokov, chovajú ca zatiaľ iba kone, s úplnou sebestačnosťou krmovín a pastvín.S kompletnou logistikou, so zabezpečenou poľno výrobou sa dopytuje po záujemcovi (coch) pre činnosť NIE LEN v chove koní( možnosť aj iné zvieratá) a tiež ich využitia. Skutočný vzťah k zvieratám a trvalý záujem k takejto peknej práci tiež vlastné nápady vítané.Po dohode možnosť samostatne bývanie. NEHĽADÁME zamestnanca (cov),ale PARTNEROV v činnosti. Nech nám tie kone idú !
Údržbár exteriérov
Si šikovný s chuťou pracovať na vzduchu a miluješ vôňu pokosenej trávy? Rozrastáme sa a hľadáme kolegu živnostníka (práca iba pre jedného) na celoročné zabezpečenie letnej (kosenie, strihanie kríkov a pod.) a zimnej údržby (odhrn snehu, solenie). V lete ochota pracovať aj 6 dní v týždni. Sme firma Unicarback, s.r.o. zo stredného Slovenska založená v r. 2012, poskytujúca služby údržby exteriérov: v lete upravené a v zime bezpečné areály zákazníkov, na celom území SR Od Bratislavy až po Stropkov. My dáme vybavenie na prácu (auto, kosačky, krovinorezy, PHM, ubytovanie). U nás pracujete na čerstvom vzduchu. Vďaka nám budete stále v top kondícii a pekne opálený. Zaškolíme Vás a zveríme Vám, nie len jedno mesto, ale celý región. My vám nedávame sezónnu prácu, u nás máte istotu celoročného príjmu. 1500 - 2000€ (úkolovo). Zálohy neposkytujeme. Názory našich pracovníkov:
Údržbár
Spoločnosť SLOVETRA, a. s. príjme do pracovného pomeru pracovníka na pozíciu údržbára Náplň práce: •Starostlivosť o pozberovú linku •Starostlivosť o linku pri sušení a čistení komodít •Riešenie porúch na strojoch na stredisku Požiadavka na uchádzača: Osvedčenie o odbornej spôsobilosti výhodou Znalosť elektriky a mechaniky pozberovej linky výhodou Zamestnanecké výhody, benefity Práca v stabilnej spoločnosti s dlhodobou tradíciou. Dobrý spolupracujúci kolektív. Možnosť nákupu produktov za zvýhodnené ceny. Platobné podmienky: 1200 € brutto Pracovná doba: 8 hodinový pracovný čas Nástup: ihneď Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom Viacej informácii o pracovnej ponuke na tel. čísle:
Poľnohospodársky pracovník - traktorista
Spoľočnosť BJ-farma s.r.o. Martovce prijme do pracovného pomeru poľnohospodárskeho pracovníka, traktoristu. Mzda podľa dohody. Info:
Krmič - Traktorista
Hľadáme Krmiča - traktoristu s vodičkým sk. B a T + strojníckym preukazom na obsluhu čelných nakladačov. Pracovný režim krátky/dlhý týždeň. Bližšie info Vám radi poskytneme na: andokova.a@ alebo telefonicky na . Skúsenosti nie sú podmienkou. Farma Záborie - okres Martin Práca po dohode na TPP, bragádne alebo živnosť. Podmienky na osobnom pohovore. Tešíme sa na Vás - dynamický kolektív s chuťou dať zvieratám to najlepšie (Šľachtiteľský chov dojníc s vyše 11 tis.litrovou úžitkovosťou) Platové podmienky pri pohovore ( min. 4,69 + pohyblivá zložka, príplatky víkend, sviatok… + prémie)
Traktorista
Rybárova farma príjme do pracovného pomeru traktoristu s praxou. Práca na traktore, samochodný postrekovač, teleskopický nakladač a pásový traktor. Skúsenosti vítané. V prípade ovládania všetkých strojov - veľmi výhodne platové ohodnotenie. Viac informácii na telefónnom čísle alebo osobne.