bazár, predaj, inzercia, predám

Elektromagnetický ventil hydraulického rozdeľovača

Kategória: Poľnohospodárska technika

Predám noví zabalený Elektromagnetický ventil hydraulického rozdeľovača.
Elektromagnetický ventil hydraulického rozdeľovača
Podobné inzeráty
HYDRAULICKÝ PIEST
Predám funkčný hydraulický piest, rozmery: Priemer valca 50mm, priemer výsuvnej piestnice 20mm, oko 15mm. Dľžka hydraulického piesta 36cm, výsuv 15.5cm, celková dĺžka hydraulického piesta 51.5cm. Piest je na jednej strane ošuchaný zohľadnené na cene. Cena 15eur.
chladič hydraulického oleja
Predám chladič hydraulického oleja s ventilátorom na 12V, 24V, do 150L/min ovládaný termostatom. Vhodný na vývozku, podkop, bager, traktor a podobne. Je nový, nepoužitý, pošlem aj dobierkou. Volajte .
Chladič hydraulického oleja
Predám chladič hydraulického oleja, je to asi z kombajnu E 516.
Riadiaci ventil prívesu
Predám riadiaci ventil prívesu haldex 329007001 mám k nemu aj pružinu cena 150€ , ovladací centil prívesu haldex 329006122 cena 100€, Hlava spojky Wabco rychlospojky pre vzduchové brzdy červená a žltá cena 10€ za kus. Veci sú nové nikdy nepoužité. Ventil, brzdič, brzdy, prives, vlečka, naves, hadica, zetor, proxima, forterra, traktor
štiepkovač, drvenie BRKO hneď pri zbere do vlečky
Predám štiepkovač, drvič konárov a drevného odpadu za traktor s možnosťou pripojenia vlečky - drví bio odpad a konáre do priemeru 10cm - dĺžka štiepky cca 7cm, drví na väčšie kusy (úspora nafty) vhodné aj do bežného kotla - jednoduchý a spoľahlivý stroj bez hydraulického podávania - materiál ťahá aj drví šnek - namiesto komína je možné dokúpiť (110 Eur) vrecovač a drviť priamo do vriec, v ktorých štiepka vyschne - je tak možné zmeniť na palivo všetok odpad - konáre po ťažbe - vhodný za akýkoľvek traktor s výkonom od 27 koní - v obci môže drviť konáre hneď pri zbere, na kompostovisko sa odváža už podrvený materiál - veľká úspora času a nafty - v záruke 3 roky - kardan za príplatok 280 Eur s DPH - dierované vrecia na štiepku (57cm x 104cm) cena 1 Euro/kus - odpočet DPH, cena s DPH
hydraulický rozvádzač
Predám hydraulický rozvádzač 1,2,3,4,5,6,7 sekciový prietok 40 - 120L/min pre ovládanie dvojčinného alebo jednočinného hydraulického valca, rozvádzač s joystickom, plávajúcou polohou, zarážkou. Viete použiť pre podkop, vývozku, nakladač, traktor. Rozvádzač je nový, viem poslať aj dobierkou. Volať .