bazár, predaj, inzercia, predám

Elektromer digitálny LE-01-d 45A 230VAC 1F/1M priamy

Kategória: Ostatné drobné

Elektromer digitálny LE-01-d 45A 230VAC 1F/1M priamy
-používany 4-mes

Jednofázový digitálny elektromer pre striedavé napätie určený k meraniu činnej elektrickej energiev priamom zapojení do obvodu na podružné meranie spotreby.

viem poslať aj poštou
Elektromer digitálny LE-01-d 45A 230VAC 1F/1M priamy
Podobné inzeráty
Le-03d MID 3-fázový certifikovany digitalny elektromer
Ponúkam na predaj 3-fázový digitálny elektromer. Je bezchybný, funkčný, používaný 2 mesiace. Predávam ho, lebo sa mi stal prebytočným. (Žilina a okolie; Bratislava a okolie, Nitra a okolie.)
Le-03mw 3-fázový MID certifikovany digitalny elektromer
Predám MID certifikovaný digitálny elektromer LE-03MW zdôvodu nevyužitia. Pribalím aj prevodník USB-RS485 na programovanie cez program Le-config. V záruke do 3/2025 Viac na Cena 80€ poprípade dohodou.
digitálny elektromer, 1f, 80A
predám nový, nikdy nepoužitý jedno-fázový digitálny elektromer In: 80A, Un: 230 VAC cena: 15€ pozrite si aj moje ďalšie inzeráty kliknutím na „Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa“ po dohode v rámci PO a blízkeho okolia možný dovoz, ideál osobný odber
Predám funkčný elektromer
Predám funkčný elektromer využitie na podvojné meranie .Elektromer je jednorázový
Predám klasický elektromer.
Predám klasický mechanický trojfázový elektromer. Vhodný na podružné meranie spotreby el. energie napr. v garáži.Elektromer bol v odbornej dielni vynulovaný a nalepili naň čiarový kód.
Elektromer Krížik 3 fázovy
Predám úplne funkčný elektromer Krížik - Preš zablombovany ešte niekomu poslúži napríklad na chalupu alebo podvojné meranie Elektromer je 3 fázovy.Cena 45 eur