bazár, predaj, inzercia, predám

Elektromotor MinnKota Endura C2 34

Kategória: Rybolov

Elektromotor MinnKota Endura C2 34
Elektromotor MinnKota Endura C2 34
Podobné inzeráty
Elektromotor Minn Kota Endura C2 34lb
Predám Elektromotor MinnKota Endura C2 34, používaný okolo 4-5rokov,ale malo,par krát v roku a v dobrom stave. Len osobný odber v Miloslavove,Malackách alebo v BA. Cena 120eur.
Minn Kota Elektromotor ENDURA MAX 55lb 36"
Cena nového je 522€, ak prirátam originál diely k motoru, tak to vychádza na 622€ a ďalších asi 30€ je za zamok proti krádeži..mnou ponúkaná cena bola menej ako 1/2 hodnoty a nikto neprejavil záujem, cenu vraciam na pôvodných 315€ a ak motor nepredám, nepokazí sa, nie je to vec s vyznačenou dobou spotreby..Lovu zdar! Predám svoj elektromotor Minn Kota ENDURA MAX 55lb 36" + originál svorky na batériu Minn Kota + spojka káblov Minn Kota a 60A poistka na kábloch v púzdre, ochranný oplet káblu proti prerezaniu. Motor ma maximilizér a ukazovateľ stavu batérie. K motoru ešte mám zámok Minn Kota, proti odmontovaniu a ukradnutiu elektromotora z člnu, nasadza sa na skrutky ktorými sa priťahuje motor na celo člnu - nie je v cene, je to samostatne dokupiteľný doplnok. Svorky, spojka káblov, 60A poistka s puzdrom sú veci v hodnote 100€..Elektromotor je v 100% stave, nie je potrebné meniť ani vrtuľu. K motoru je ešte zamok proti odmontovaniu-krádeži v hodnote 30€ a tiež ešte jedna 60A poistka..Pošlem aj na dobierku + kuriér, no ideálne osobne..
Minnkota 34 lb 12 V
Predám málo používaný elektromotor Minn Kota Endura C2 34lb 12V. Cena 130 €
Elektricky motor k clnu Minnkota classic
Predam elektricky motor na clny, na 12V. Original americka znacka Minnkota classic 40lbs, dvojlistova vrtula.Kupeny 2019,pouzity 6x, perfektny stav. Len osobný odber, funkčnosť predvediem. Pridavam aj celo na uchytenie k clnu
Predám nepoužitý nový nožný pedál k minnkota terrova 55 lb
Predám úplne nový nepoužitý nožný pedál k minnkota terrova i-pilot
Minn Kota Endura C2 30
Dobrý deň,predám vyššie spomínaný elektromotor. Je v dobrom stave,pár krát pri vode. Dôvod predaja je kúpa silnejšieho motora. Foto len ilustračné v prípade záujmu pošlem aktuálne fotky. Meno Endura zosobňuje pojmy výdrž a výkon, ktorými je táto séria motorov vybavená a ponúka spoľahlivosť a silu za atraktívnu cenu. Tieto motory sú vybavené 5 prevodovými stupňami dopredu a 3 spätnými chodmi, ako aj teleskopickou rukoväťou, ktorá sa dá vytiahnuť + 15 cm.