bazár, predaj, inzercia, predám

Elektronická detská pokladnička

Kategória: Hračky

Predám túto detskú pokladničku. Je nová. Posielam aj na dobierku. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
Elektronická detská pokladnička
Podobné inzeráty
Súprava Creativ Secret Mosaics pokladnička
Kreatívna sada Maped Creativ Secret Mosaics Jewellery box ilustrovaná pokladnička s dekorom farebných víl, motýľov a jednorožcov čaká na dozdobenie pomocou lepiacich mozaikových kociek. Ideálne pre rozvoj zručnosti a jemnej motoriky. Vhodné pre deti od 5 rokov. Miesta na doplnenie mozaiky sú vopred určené a farebne odlíšené. Pokladnička je vyrobená z drevotriesky, ktorá je potiahnutá hladkým papierom, ktorý je zvonku potlačený. Sada obsahuje: tajnú truhlu = pokladničku 9 farebných hárkov samolepiacich penových mozaikových kociek zámoček s dvoma klíčkami Maped Creativ je kolekcia kreatívnych sád francúzskej značky Maped, tradičného výrobcu kvalitných školských a kancelárskych potrieb. Kolekcia Maped Creativ v niekoľkých radoch ponúka kreatívne vyžitie pre deti od 1 roku - edícia EARLY AGE, až do veku 6+ - edícia BOARD ACTIVITIES. Edícia MINIBOX je vhodným darčekom pri každej návšteve rodín s deťmi. Edícia COLOR PLAY pre deti od 4 rokov zas posúva hranice kreatívneho tvorenia k ďalšiemu hraniu.
Moja pokladnička plná rozprávok - sada 3 kníh / nové
Moja pokladnička plná rozprávok Krásna nečítaná sada troch tvrdých knižočiek v krabičke: Brémski muzikanti, Kocúr v čižmách, Snehulienka a sedem trpaslíkov. Pekné obrázky no aj s celou rozprávkou, takže je vhodná pre maličké deti ale aj pre väčšie, ktoré už vedia počúvať príbeh.
Pokladnička Fischer Price
Pekný hraný stav, u nás mala veľký úspech :) Pokladnička je vrátane šiestich peniažkov. Otočením páky sa za cinknutia otvorí zásuvka. Červené a oranžové okienko sú hraním mierne zošúchané, viď posledné 2 foto. Pokaldňa nieje na baterky. Pošta nieje v cene. Ak si vyberiete viac vecí z mojej ponuky, na konečnej cene sa rada dohodnem :)
Pokladnička/počítadlo mincí
Pokladnička/počítadlo mincí z Margaretkashop + faktúra, cena 14,66 €.
Pokladnicka retro psia budka
krasna nostalgicka hracka pripominajuca 70te roky. Nova plechova pokladnicka s klucikom v original krabici, vhodna ako darcek. Kontakt prosim emailom.
Pokladnička - šporko
Pokladničky sú zo sádry, ak chcete učiť detičky ako si našporiť. Po naplnení sa pokladnička má rozbiť.