bazár, predaj, inzercia, predám

Elektronková kopia Fender

Kategória: Zvuková technika

Predám gitarové combo kopia Fender 60 W, reproduktor Celestion G 12/ 50 M
Elektronková kopia Fender
Podobné inzeráty
Kombo 5e3 (Fender tweed deluxe)
Predám kombo - kópia Fender Tweed Deluxe 5E3 v čiernom tolexe. Obsahuje všetky vychytávky podľa (spomeniem Master volume, výber spätnej väzby pre väčší headroom, vstavaný atenuátor na 10% výkonu pre možniosť tichého hrania s vybudeným preampom, Lead kanál pre skvelú spoluprácu s efektami). Repro Jensen Alnico P12Q, výberové lampy TAD (hrané asi 30h) trafá a kondenzátory TAD, jacky Switchcraft, potenciomentre CTS. 100% stav, ako nové. Predávam, lebo som si kúpil tichší nástroj - banjo :).
Fender Pro Junior II
Predám celolampové 15 W kombo typu Hot Rod pre pódium a štúdio Fender Pro Junior II. Dve elektrónky EL-84 na výstupe a dve 12AX7 v preampe. 1 x 10“ Fender Special Design reproduktor. 1 x vstup, 1 x ovládač hlasitosti, 1 x ovládač tónovej clony. Rozmery: 368 x 387 x 222 mm. Hmotnosť cca: 10,5 kg. Nádherný "mäkký" zvuk amerického lampového aparátu. V perfektnom stave.
Kombo Fender Champion 20 W
Predám nové nepouižívané kombo Fender Champion 20 W aj s káblom Píšte SMS, volajte, email Možnosť kúpi aj s el. gitarou Fender Squier Telecaster v druhom inzeráte KE a KE okolie
Celolampova hlava 100W + box
Predám Peavey Windsor 100W gitarová elektrónková zosilňovačová hlava s reproduktorovou skrinkou 4x12" Windsor je jednokanálový 100W zosilňovač RMS s celolampovým zosilnením ozvučený klasickými tónmi britskej rockovej gitary. Peavey Windsor, ktorý napĺňa tóny zlatej éry rocku exkluzívnou technológiou a spoľahlivosťou Peavey, používa tri predzosilňovacie elektrónky 12AX7 a štyri elektrónkové zosilňovače EL34 v jednokanálovej konfigurácii s exkluzívnymi funkciami tvarujúcimi tón. Zatiaľ čo väčšina zosilňovačov ponecháva EQ na predzosilňovač, Windsor je vybavený ovládacími prvkami Peavey's Presence and Resonance, ktoré upravujú tlmenie reproduktorov od nízkych po vysoké vo vysokých a nízkych frekvenciách. Windsor tiež ponúka obvody Peavey's Texture pre prispôsobenie charakteristík odozvy od moderných push-pull tried A / B po vintage zvuky triedy A. Ovládací prvok Textúra poskytuje prírastkové nastavenie pre neuveriteľný rozsah textúry a vyfarbenia tónov. Windsor tiež ponúka zosilnenie zosilnenia nožným spínačom, trojpásmový rotačný EQ na predzosilňovači, hlavnú hlasitosť, efektovú slučku nožného prepínania a vysoké a nízke vstupy. Sprievodná monofónna reproduktorová skrinka Windsor 412 využíva štyri reproduktory Peavey špeciálne navrhnuté tak, aby ladili s tónmi hlavy zosilňovača Windsor.Technické údaje: Menovitý výkon: 100 W RMS Tube Compliment: 4 x Tuby EL34, 3 x 12AX7 (alebo kombinovat 12AU7, 12AT7, ) Spotreba energie: max. 300 W, 230 V str Typ reproduktorov: 4 x 12 " (16 Ω) Rozmery skrinky (ŠxHxV): 76 x 36 x 80 cm Rozmery zosilňovača (ŠxHxV): 74 x 28 x 29 cm Hmotnosť: Amp 19,5 kg, skriňa 40 kg Nevymienam.
Predám kombo Fender Hot Rod DeVille 212 III
Predám dvojkanálové celolampové 60W kombo Fender Hot Rod DeVille 212 III. Je vo výbornom, bezchybnom stave. Dôvod predaja je nevyužitie. Možnosť vyskúšania je samozrejmosťou. Je osadené dvomi 12" 8 ohm. reproduktormi Celestion G12P-80. Disponuje výkonom 60 Wattov. Lampy: 3x 12AX7 na predzosilňovači a 2x 6L6 na koncovom stupni. Má dva vstupy, výstup na ext. reproduktor, 3 kanály (čistý, skreslený a viac skreslený). Ovládanie: presence, reverb, hlavný ovl. hlasistosti, stredy, basy, výšky, prepínač výberu skreslenia, skreslenie. + Nožný prepínač.
Fender Hot Rod Deluxe IV, 40 Watt
Predám lampové gitarové kombo Fender Hot Rod Deluxe IV. Výkon 40 Wattov. Vybavené je trojicou elektróniek 12Ax7 v predzosilňovači a dvojicou elektróniek v koncovom zosilňovači. Klasické ovládanie pre Volume, Drive, trojpásmový EQ a ovládače Master Volume, Reverb a Presence. K dispozícii je prepínač pre nožný ovládač, prepínač pre Normal/Drive a prepínač pre More Drive pre ešte hutnejšie skreslenie. Samozrejmosťou je aj vstavaná efektová slučka a vstup pre nožný ovládač, ktorý je súčasťou balenia. Kombo je osadené jedným 12 palcovým, špičkovým reproduktorom Celestian A-Type. Rozmery: 473 x 597 x 267 mm. Hmotnosť: 18,59 kg Kombo je v čiernom prevedení a veľmi málo hrané.