bazár, predaj, inzercia, predám

Elvie White Magic - nový

Kategória: Zdravie a krása

Nový, originál zabalený, vhodný aj ako darček
Cena 19 € + poštovné
Kontaktovať prosím len mailom, nie telefonicky, ani sms.
Ďakujem
Elvie White Magic - nový
Podobné inzeráty
Toaletná voda Elvie ORIFLAME
Toaletná voda Elvie. ORIFLAME Toaletná voda Elvie predstavuje harmonickú symfóniu vôní. Spája v sebe prírodné tóny bielych kvetov, púdrové tóny bieleho pižma a jemné, zelené akordy konvaliniek, rastúcich v samom srdci čarovných škandinávskych lesov. Objem:50ml.
Parfém Oriflame Elvie
Predám novú nerozbalenú toaletnú vodu Oriflame Elvie 50 ml. Osobný odber Košice.
Toaletná voda Elvie
Toaletná voda Elvie je harmonickou symfóniou vôní. Spája v sebe prírodné tóny bielych kvetov, púdrové tóny bieleho pižma a jemné, zelené akordy konvaliniek, rastúcich v samom srdci čarovných škandinávskych lesov. Magická kvetinová tealetná voda, ktorá odhaľuje skrytý život škandinávskych lesov opradených legendami. Vychutnajte si harmóniu a krásu prírody Biele kvetinové tóny so štipkou bieleho pižma Zjemnené akordom konvalinky
Pleťový gél DERMACOL Black Magic Mattifying Face Moisturizer
Predám nový, nerozbalený pleťový gél DERMACOL Black Magic Mattifying Face Moisturizer (50 ml.). Ľahký pleťový gél DERMACOL Black Magic Mattifying Face Moisturizer s objemom 50 ml účinne redukuje kožný maz a viditeľne zmenšuje rozšírené póry najmä v oblasti T-zóny. Obsahuje upokojujúce Aloe Vera a rastlinné aktívne uhlie, ktoré vďaka svojim absorpčným schopnostiam čistí a detoxikuje pleť, absorbuje kožný maz a odstraňuje odumreté kožné bunky. Pleťový gél Black Magic bol vyvinutý špeciálne pre problematickú mastnú pleť, ktorú aktívne zbavuje nečistôt a výsledkom je upokojená, hydratovaná a zdravá pokožka. Cena: 2,20€ (predajná cena 7,49€). V prípade záujmu prosím píšte správu. Ďakujem.
MAGIC SOAP - magické mydlo z nerezovej ocele
Je to nový a neobyčajný domáci výrobok pre každú domácnosť. Je zhotovený z nehrdzavejúcej ocele 304 a osvojuje si jej čisté fyzikálne schopnosti pre dosiahnutie požadovaných funkcií. Mydlo je celkom oslobodené od rôznych chemických látok a saponátov, pre svoju činnosť vyžaduje iba vzduch a vodu. Pohodlne, rýchlo, účinne a natrvalo odstraňuje všetky druhy nežiadúcich zápachov (napr.: z rýb, mäsa, cesnaku, cibule, ale aj z nôh, telesné pachy a podobne). MAGIC SOAP - je veľmi trvanlivé, kvalitné a to z neho právom urobilo favorita v mnoho tisícok domácností po celom svete. Oceľový materiál je špeciálne vyleštený s matovým povrchom. Počas trení s inými predmetmi sa z ocele uvoľňujú kovové ionty, ktoré sa spájajú s molekulami zápachu a tým sú nežiadúce zápachy odstraňované z rôznych povrchov. Výhody MAGIC SOAP - mydla z nerezovej ocele: - Je z nerezovej nehrdzavejúcej ocele 304 - Odstraňuje magicky zápach z vašich rúk - Perfektný ako darček do kuchyne aj kúpeľni - Jednoducho trieť mydlom medzi dlaňami pod tečúcou vodou - Šetrné k životnému prostrediu - Vysoko kvalitné, ľahké a robustné - Používať ako obyčajne mydlo - Neobsahuje rôzne chemické latky a saponáty - Odstraňuje všetky druhy zápachov do 30 - 60 sekúnd - Môžete ho taktiež použiť k odstráneniu zápachov z chladničky, kuchyne alebo kúpeľni Doživotné používanie - Nikdy sa neopotrebuje / neminie
Aloe Vera Magic Bubble Mask
Predám Aloe Vera Magic Bubble Mask Objavte zážitok z masky pre žiarivo krásnu pleť! Hĺbkovo účinná, čistiaca, detoxikačná a penivá maska ??na tvár Aloe Vera Magic Bubble Mask ponúka hĺbkové čistenie so zážitkom. Ihneď po nanesení sa počas niekoľkých sekúnd premení na penu, ktorú tvoria tisíce nepatrných praskajúcich a šumiacich bubliniek. Tak zbavuje maska na tvár ??pleť škodlivých látok z okolia i kožných šupín a zabraňuje usadzovaniu ďalších škodlivín. Je to zábavné aj účinné! Výsledok: intenzívne zregenerovaná pokožka tváre. Produkt posielam po dohode s Vami, poštou alebo osobný odber.