bazár, predaj, inzercia, predám

EMAX CF2812 1534KV motor + pipak k tomu

Kategória: Modelárstvo

Bezkartáčový motor EMAX CF2812.

Trojfázový bezkartáčový motor s otočným puzdrom.

Patrí do série úsporných motorov s farebným puzdrom (červená farba).

Vďaka svojmu kompaktnému dizajnu a vysokému výkonu je tento malý bezkartáčový motor s otočným puzdrom vhodný pre všetky veľkosti 300 - 400. EMAX CF2812 ponúka mimoriadne vysokú účinnosť a ťahovú silu vzhľadom na svoju hmotnosť. Vďaka vysokej kvalite výroby, trvanlivosti a dosiahnutým parametrom je to najlepšie dostupné na trhu.
Technické špecifikácie
Počet napájacích článkov: 2-3 Li-Pol
Obrat (za minútu) / V: 1534
Maximálna spotreba energie: 16,0A
Rozmery rozmetávača (priemer, dĺžka): 28,5 x 47,3 mm
Priemer hriadeľa: 3,0 mm
Dĺžka hriadeľa: 16,5 mm
Hmotnosť (s napájacími káblami): 39,0 g
Rozsah veľkostí vrtúľ: 7 "-10"
EMAX CF2812 1534KV motor + pipak k tomu
Podobné inzeráty
model lietadla Yak 55 3D 1096mm EPP
Zdravím, predávam model lietadla Yak 55 3D 1096mm EPP. Vhodný na nácvik základnej 3D akrobacie, ale s malými výchylkami aj na bežné, pohodové polietanie. Model je plne osadený a funkčný, má vystužený trup karbónovými prútmi a krídla karbónovým hranolom, jednoduchý pružný podvozok. Je lietaný, v stave ako na fotografii, pripravený k letu. Má už opravovaný trup, krídla - na rýchlu opravu stačí sekundové lepidlo strednej hustoty a aktivátor a môže sa lietať ďalej. Osadený telemetrickým prijímačom FrSky D4R-II 4 kanál 2.4GHz, digitálnymi servami Towerpro MG92B a Corona DS-939MG, motorom Turnigy Air L3010B 1300kv 420W, použité vrtule 11*4,7SF Vhodné batérie: LiPo 3 články v kapacitách od min. 1400 mAh do 2200 mAh, 25 - 30 C. Súčasťou predaja je: - komplet osadený model Yak 55 3D 1096mm - 6 ks batérie ( 4 ks 2200 mAh, 1 ks 1400 mAh, 1 ks 1500 mAh, viď foto.) - nové digitálne servá TowerPro MG92B, Emax ES 3154, H-KING HK 15148B - náhradné unášače vrtúľ - náhradné vrtule - rôzne druhy a rozmery - sekundové lepidlá (husté a riedke), na prípadne opravy však odporúčam strednej hustoty Modelárska bižutéria pre ďalšie projekty - pánty, predlžovačky - servo káble rôznych dĺžok, poistky konektorov servokáblov, Y-rozbočovače, vidličky - koncovky tiahel - regulátor napätia, switch-mode UBEC, 5V/3A; 6V/3A, 5,5 - 26V - senzor napätia batérie FrSky 2 ks Voliteľne za doplatok - telemetrický prijímačo FrSky D6FR 6 kanál 2.4GHz a adaptér na aktualizáciu firmvéru FrUSB-3 v prijímačoch FrSky) Cena 85€ V prípade záujmu a o ďalšie informácie ma prosím kontaktujte na čísle 0918 / 697 943 (len volať)
Traxxas Slash 4x4 - tuning
Predám Traxxas Slash 4x4 s tuningom. Plastové ramená vymenené za hlinikové. Originál diely dávam k tomu. Predné tlmiče vymenené za big bore, zadné originál. Motor a regulátor tiež vymenený sa silnejší - ABsima WP-10BL50-RTR. NiMh baterka už nie je moc použiteľná. . Bateria Zippy 2S 5000mAh je nova. Pridám aj redukciu z traxas konektor na Dean T, tak aby sa dala pouzit aj original traxxas bateria. Krabica k tomu. Známky používania su klasika. OSobný odber Žilina.
Predám RC model auta-monster truck Reely Detonator
Predám RC model auta-monster truck Reely Detonator+Diaľkové ovládanie+nabíjačka. Predávam aj spolu s 3 akumulátormi. K tomu pridávam aj 2 regulátormi, ktoré som mal do rezervy. Spolu 180 Eur. Treba si vymeniť jedno koleso a jeden unášač na náprave. Jednoduchá oprava, cca za 15 Eur výmena a kolesá za 12 Eur ako pár. Ja na to nemám už čas, preto predávam ani sa nevenujem už modelárstvu a takýmto veciam. Preferujem osobný odber, vysvetlím čo treba, poviem k tomu autu osobne, čo bolo menené a čo treba. Keď bolo treba vymeniť opotrebovaný diel, vždy sa tak urobilo. Naposledy sa menili nové kovové difereciály, nové ložiská, nový regulátor, nový motor, baterky majú ani nie rok.
Mercedes-Benz Unimog 1:10 RTR
Predám rc model Mercedes-Benz Unimog v mierke 1:10. Nápravy sú z Axial SCX10 s novými prevodami, ložiskami a novými prednými CVD poloosami RC4WD, nové guľové čapy, prevodovka Axial s novými prevodami a ložiskami, olejové tlmiče Traxxas hard-coated, zadný kardan traxxas heavy duty, predný jazdený axial, pneumatiky RC4WD 1.55 Mud Slinger, kovové 35kg vodotesné servo, motor Mabuchi 540, rc súprava traxxas 2.4GHz, batéria Lipo 4000mAh, nabíjačka Imax b6AC, dymový modul (auto dymí tak ako normálny veľký kamión – dá sa to prepínačom aj vypnúť), osvetlenie – predné, zadné svetlá + spiatočka. Všetko na aute je nové, je zopár krát jazdené v teréne, kvôli tomu, aby sa vyladilo. Staval som to niekoľko rokov. Je to jedinečná stavba, kabína je komplet vyrobená ručne, to isté korba a rám – nikto nebude mať nič podobné. Jazdí veľmi dobre, má výborné ťažisko a prevráti sa na bok iba v extrémnych prípadoch, nápravy krížia výborne, pruženie pracuje ukážkovo. Nieje problém kúpiť náhradné diely. Iba zapnúť a jazdiť. Cena je 850euro, prípadne bez elektroniky a s obyčajnými poloosami by to bolo 799euro, motor, regulátor a osvetlenie by som dal grátis. Možná tiež výmena za iný model, motorku, staré auto/malú dodávku alebo dielenský kompresor s prípadnými doplatkami.
FG modellsport offroad soutěžní auto Marder buggy benzín 1:5
Prodám profesionální soutěžní off road buggy Marder od značkového výrobce benzínových soutěžních modelů FG Modellsport Germany měřítko spadá do kategorie 1:5 - 1:6. Auto je v podstatě nejeté, najeto ca 10 motohodin a tomu odpovídá také stav. Je neodřené, nevyužité, perfektní stav. Pneumatiky drapáky jsou jako v podstatě nové stále 100% vzorek. Náhon na zadní nápravu 2WD, výkon je dostatečný v náročném terénu, lze ještě rozšířit dokoupením tuningové sady na 4WD a doplnit 2 rychlostní převod. Duralové šasi, bugina osazena značkovým spalovacím motorem Zenoah 26 ccm, doplněn navíc laděný tlumič výfuku originál tuning od FG modellsport je na foto a olejový filtr vzduchu K&N, pro vyšší výkon motoru. Motor a spojka je originál bez úprav, vše plně funkční. Základní model je osazen dokupovanými tuningovými komponenty pro přípravu na soutěžní jízdu pro vyšší výkon. Nádrž na ca 30-40 min jízdy. Kovový zadní diferenciál, namáhané zadní uchycení kol je dokupováno s duralu, účinnější tuningové brzdy centrální brzda v duralovém uložení, 2x přední mechanické kotoučové brzdy pro každé kolo, filtr a výfuk, duralové stavitelné olejové tlumiče. Kluzná ložiska nahrazeny bezúdržbovými kuličkovými INA. Osazeno výkonným rychlým servem řízení, dvojramenná táhla řízení pro přesné vedení modelu v terénu. Radiová souprava a baterie nejsou součástí. Je možno po dohodě nabídnout nepoužitou digitální soupravu 3 kanál Robbe Futaba i s přijímačkou ještě v původní krabici. Model po mechanické stránce seřízen a připraven k jízdě. Nutno vše vidět, raději osobní vyzvednutí vzhledem k hmotnosti modelu. Motor lze odzkoušet při předání. Posílat asi obtížné a nákladné.
vláčiky ho piko...
nabízím kastle vagonů a lokomotiv vše je použité, některé mohou být nekompletní nebo poškozené více foto můžu poslat + poštovné zásilkovnou na výdejní místo - 6 euro DSB NOHAB Mz 1402 skříň HO - chybí jedna trubka na střeše jinak ok, závaží - 44 euro parní - 22 e E 44 087 náhradní kastle mám navíc vč. závaží k tomu jedna kastle (trochu lepená) - 18 e 215 069 skříň jen náhradní kastle- 14 e vagony - 16 e PŘI ODBĚRU VŠECH JE MOŽNÁ SLEVA dále tu mám trafo piko výhradně na díly, nikdy jsem ho nezkoušel předpokládám že nebude funkční ?? 15 euro kastle 350 ky 2 ks je to přesný odlitek slabostěnný, koupeno v Praze U Krále železnic 24 euro kus ! jsou k tomu jen okna, ne podvozky doprava 6 euro