bazár, predaj, inzercia, predám

Encanto babika Mirabel+Antonio+Jaguar

Kategória: Hračky

Encanto Ceremony set s Mirabell, Antoniom a s jaguárom v darčekovej krabičke.
Skladom ihneď k odoslaniu
Set obsahuje:
2 bábiky, 2 kostýmy pre bábiky, 2 páry topánok pre bábiky, 1 pár okuliarov pre bábiky, 1 jaguár, 1 darčekový box
Oblečenie Mirabel a Antonia obsahuje autentické filmové detaily a vzory.
Mirabel sa dodáva s výraznými jasne zelenými okuliarmi, fialovými brmbolcovými náušnicami a purpurovými espadrilkovými topánkami.
Antonio má na sebe svoj slávnostný biely odev a topánky.

V ponuke mám aj iné Encanto hračky, viď moje inzeráty.
Encanto babika Mirabel+Antonio+Jaguar
Podobné inzeráty
ENCANTO Mirabell spievajuca babika, original Disney
Encanto bábika Mirabel, spievajúca, original Disney, nova, zabalena, SKLADOM: Mirabell je oblečená vo svojom klasickom outfite a doplnená akordeónovým doplnkom. Stlačte tlačidlo na Mirabelinej ruke, aby začala spievať. Mágia v detailoch. Inšpirované rozprávkou Encanto. Realistické, zakorenené vlasy. Polohovateľné ruky, nohy a hlava. Obsahuje 1 pár topánok a príslušenstvo na harmoniku+okuliare. Ďalšie dostupné bábiky Encanto v mojich inzerátoch. Bábika: V33 x Š16,5 x H6,5 cm cca. Vyžaduje x3 batérie AG13, ktoré sú súčasťou balenia Poznámka: pieseň je len v angličtine. Osobný odber možný v Považskej Bystrici. Inak posielam poštou alebo zasielkovňou. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať formou e-mailu, sms, telefonát,WhatsApp..
ENCANTO Deluxe doll set, 8ks, original Disney
S touto sadou Encanto Deluxe Doll set, môžu aj tí najmenší vniesť do hier trochu mágie! Táto luxusná sada s Mirabel, Isabelou, Luisou, Antoniom a ich zvieracími kamarátmi bude určite skvelým darčekom pre milovníka rozprávky Encanto čarovný svet. 8 dielna sada Obsahuje: Mirabel, Isabelu, Luisu, Antonia, Jaguára, Tukana, Chiguira a akordeón. Všetky bábiky a hračky sú realisticky spracované, presne ako z filmu. Polohovateľné ruky, nohy a hlava. Veľkosť klasických bábik je cca 30 cm. Veľkosť balenia 84 cm x 34 cm!!! cca. Osobný odber možný v Považskej Bystrici inak treba prirátať poštovné.
ENCANTO babika Isabela original Disney
Nádherná sestra Mirabel Isabela v očarujúcom sete s množstvom sponiek do vlasov pre jej dlhé, krásne vlasy bude určite obľúbenou hračkou pre obľúbenca rozprávky Encanto-čarovný svet. Mágia v detailoch Obsahuje: bábiku, 1 pár topánok, 1 kus pozlátka a 13 sponiek do vlasov. Isabela nosí klasický outfit, má realistické, zakorenené vlasy, polohovateľné ruky, nohy a hlavu. Ďalšie dostupné bábiky Encanto nájdete v mojich inzerátoch. Original Disney Store Bábika: V31 x Š14 x H4 cm cca. Nová, zabalená, vhodná ako darček. Osobný odber možný v Považskej Bystrici inak treba prirátať poštovné.
REZERVOVANA ENCANTO Deluxe set 9ks
Prineste kúzlo rodiny do hracieho času s touto hracou súpravou Encanto Deluxe! Deväťdielna súprava ENCANTO, ktorá oživí rodinu Madrigalovcov, bude určite hitom u vašich najmenších. 9 dielna sada Obsahuje: Mirabel, Dolores, Camilo, Bruno, Antonio, Luisa, Isabela, Julietta a Pepa Postavičky: V3,5-7 x Š2-5 x H6-11cm cca. Balenie V15,5 x Š29,5 x H22,5 cm cca. Original Disney NOVÁ Ihneď k odoslaniu. Osobný odber možný v Považskej Bystrici inak treba prirátať poštovné.
Mirabel Encanto 150 na 9 až 10 rokov
Predám nový kostým Mirabel Encanto. Ku kostýmu je aj kabelka. velkost 150 na cca 9 až 10 rokov, šírka pod pazami 2x36, dĺžka šiat 105 cm.
Dron babika Elsa
Nový mini dron babika Načiahnite sa a sledujte lietanie Frozen Princess Elsa . Nasmerujte Elsin tanec na oblohe svojou rukou! Magické svetlá dodávajú plávajúcej Else tajomno. Dávaj pozor na: Miestnosť, kde má bábika lietať: by mala byť priestranná; Výška, do ktorej sa bábika zdvihne: ak sa bábika bude vznášať veľmi vysoko, nesie so sebou riziko, pretože pri páde je bábika vystavená rôznym mechanickým poškodeniam. TECHNICKÉ INFORMÁCIE: Napájanie: 70 mAh Li-ion batéria. Spôsob nabíjania: USB nabíjanie (kábel súčasťou balenia) Doba nabíjania: 20-30 minút. Doba letu: 6-10 minút. Výška bábiky: 19 cm Návod na použitie DOLL. Bábika sa zapína pomocou malého vypínača, ktorý sa nachádza na sukni pod krídlami. Bábiku držíme kolmo za spodok nôh a počkáme, kým sa krídelká nezačnú otáčať a potom ju pustíme. Vložením ruky pod bábiku môžete ovládať jej let. Aby bábika prestala lietať, odstráňte ruku spod bábiky. Vybitá bábika sa nabíja pomocou priloženého USB kábla.