bazár, predaj, inzercia, predám

Energeticky úsporná KLIMATIZÁCIA MIDEA do bytu

Kategória: Ostatné - biela

Klimatizácia s kúrením MIDEA Xtreme Save, vhodná do miestnosti 20-40m2. Chladiaci výkon: 3,6kW, vykurovací výkon: 3,8kW. Energetická trieda A++. Ekologické chladivo R32. Chladenie/kúrenie, možnosť ovládania pomocou smartfónu prostredníctvom WIFI modulu, dvojitý ochranný prachový filter, 4-smerné prúdenie vzduchu. Vysoká energetická účinnosť vďaka novému invertorovému riadiacemu systému. Klimatizácia je úplne nová, nerozbalená, v záruke a v cene je aj nástenná montážna konzola. Viem zabezpečiť aj montážnika.
Energeticky úsporná KLIMATIZÁCIA MIDEA do bytu
Podobné inzeráty
Nástenná klimatizácia PAC-W 2650 SH - ÚPLNE NOVÁ NEROZBALENÁ
Nástenná klimatizácia PAC-W 2650 SH - ÚPLNE NOVÁ NEROZBALENÁ Klimatizáciu sme kupovali do predajného prívesu no po zmenách ktoré sme tam museli na žiadosť hygieny urobiť sa nám tam už nezmestí. Klimatizácia je úplne nová ešte nerozbalená. Možnosť predaja na firmu s možnosťou odpočtu DPH. Klimatizácia je v záruke, kupovaná Júl 2023. Klimatizáciou je možné chladiť, ale aj kúriť čím môžte vďaka výmenníku tepla ušetriť na nákladoch za kúrenie. Ušetrite aj na nákladoch na montáž - nie je potrebné montovať vonkajšiu jednotku a navzájom ju prepájať s vnútornou, nevyžaduje povolenie od spoločenstva vlastníkov ak bývate v bytovom dome Text od výrobcu: Energeticky úsporné klimatizácie ako PAC-W 2650 SH s technológiou tepelného čerpadla sú veľmi v móde. Či už v súkromnom dome, v byte alebo na pracovisku: V horúcich letných dňoch pomáha výkonná nástenná klimatizácia rýchlo a citeľne ochladiť. Okrem toho sa vďaka modernej invertorovej technológii dá zariadenie v chladnom jesennom a zimnom období použiť aj ako energeticky úsporný vykurovací systém, ktorý v krátkom čase vyhreje prostredie na príjemnú teplotu v miestnosti. To znamená, že drahý plynový vykurovací systém zostane častejšie vypnutý. To je nenáročné na účet za vykurovanie a na životné prostredie. Klimatizačná jednotka PAC-W 2650 SH je určená len na vnútornú inštaláciu a môže byť umiestnená buď ako skriňová jednotka (nad podlahou), alebo ako nástenná jednotka (na stene/pod stropom). Inštalácia sa vykonáva úplne bez rušivých vplyvov na vonkajšiu jednotku. Na inštaláciu štýlovej dizajnovej jednotky v interiéri na stenu sú potrebné iba dva vyvŕtané otvory (Ø 18 cm) na stene vedúcej do exteriéru. Takto zostáva fasáda domu z veľkej časti nezmenená. Viditeľné sú len dva diskrétne vetracie otvory. Cez tieto prívodné a odvodné kanály sa do miestnosti dostáva čerstvý vzduch a naopak, teplo sa z interiéru transportuje do exteriéru. Keďže nástenná klimatizačná jednotka PAC-W 2650 SH chladí bez externej jednotky s výmenníkom tepla, nie je potrebné ani zriaďovať okruh chladiva medzi klimatizačnou jednotkou a externou jednotkou. Vďaka tomu v mnohých prípadoch nie je potrebné na inštaláciu klimatizácie využívať drahé služby vyškolených montážnych pracovníkov. Praktické výhody: Klimatizácia 4 v 1: chladenie, vykurovanie, vetranie, odvlhčovanie Ultratenká nástenná jednotka bez vonkajšej jednotky - bez vizuálneho vplyvu na fasádu domu Nízke nároky na inštaláciu Integrácia WLAN a ovládanie pomocou smartfónu s mobilnou aplikáciou Vhodná pre miestnosti do 34 m² / 85 m³ Chladiaci výkon do 2,6 kW (trieda energetickej účinnosti A) Vykurovací výkon do 2,3 kW (trieda energetickej účinnosti A) Energeticky úsporná invertorová technológia pre konštantné teploty v miestnosti bez výkyvov Žiadny prievan v miestnosti vďaka prívodu čerstvého vzduchu zvonku 3 úrovne vetrania Funkcia 24-hodinového časovača IR diaľkové ovládanie No
Klimatizácia s montážou
MIDEA BREEZELESS R32 WIFI (3,5 KW) - S MONTÁŽOU 1200 EUR Klimatizácie Midea Breezeless 3.5 kw, energetická trieda A+++/A++ wifi modul, vysoká účinnosť chladenia a kúrenia vďaka výhrevu kompresora pre zimné podmienky, detekcia nízkeho chladiva, kontrola vlhkosti vzduchu, filter Cold catalyst, jemné prúdenie vzduchu aj bez prúdenia vzduchu, 4D prúdenie vzduchu, ekologické a účinné chladivo R32, režim kúrenia az do -25°C, záruka 2roky - v ponuke s inštaláciou a prepojovacím materiálom do 3bm Ak nezdviham stačí napísať sms a ja sa ozvem. Obhliadka zadarmo,montáž max do 5-7dni. Sme firma pôsobiaca 23rokov. A s certifikátom od Daikin Austria.
Klimatizácia s montážou
MIDEA XTREME SAVE s WIFI (3,5 KW) Klimatizácie Midea Xtreme save 3.5 kw, energetická trieda A++/A+ wifi modul, tichý režim, plynulá regulácia výkonu, 4D prúdenie vzduchu, ionizátor vzduchu, ekologické a účinné chladivo R32, režim kúrenia až do -25°C, záruka 2roky - v ponuke s inštaláciou a prepojovacím materiálom do 2bm Ak nezdviham stačí napísať sms a ja sa ozvem. Obhliadka grátis,montáž do 5dni. Sme firma pôsobiaca 23rokov. A s certifikátom od Daikin Austria.
MIDEA Xtreme Save 3,5kW s montážou
Klimatizácia MIDEA Xtreme Save 3,5kW s montážou Chladiaci výkon 3,60 kW vykurovaci vykon 3,80 kW V cene základná montáž klimatizácie. V ponuke aj iné klimatizácie (GREE, DAIKIN, MITSUBISHI, LG, SAMSUNG).
Predám klimatizačnú jednotku Midea EXTREME SAVE 3,5kw
Dobrý deň, Ponúkam na predaj vysoko kvalitnú a tichú klimatizačnú jednotku MIDEA EXTREME SAVE 3,5kw. V cene je komplet vnútorná aj vonkajšia klimatizačná jednotka. Samozrejme ku klimatizácií sa vzťahuje aj záruka na 2 roky.
MIDEA    BreezeleSS +  3,5Kw        WindFree
Predám zabalenú, nepoužitú, bezprievanovú klimatizáciu MIDEA BreezeleSS +, Wind Free S výkonom 3,5KW A+++/A++ Vhodná na chladenie aj kúrenie do -25 °C. + WiFi