bazár, predaj, inzercia, predám

Entlovacie nožnice na látku a filc (zúbkované) NOVÉ

Kategória: Ostatné

Entlovacie nožnice majú po vnútorných stranách čepelí zúbky, ktorými po ustrhnutí látky, papiera i čalúnenia vytvoríte zúbkovaný okraj. Nožnice Entlovacie sú určené na všetky druhy látok, ktoré môžete strihať klasickými nožnicami. Majú plastovú rukoväť.
Dĺžka ostria: 7,5 cm
Celková dĺžka: 23cm
Veľkosť zúbkov: 5 mm
Hmotnosť: 180 g
Plastová rukoväť ABS
Guľočkové ložisko

Entlovacie nožnice na látku a filc (zúbkované) NOVÉ
Podobné inzeráty
kadernícke nožnice, britva, hrebeň
Angry Beards nožnice: -pár krát vyskúšané nožnice -momentálne nevyužívané -ostré -originál púzdro (neni na foto) -25€ Nožnice a efilačné nožnice set: -taktiež ostré nožnice -zaujimave zdobenie -efilacne nožnice neboli ani použité -35€ Britva na celé žiletky: -pár krát vyskúšaná -nepoškodená -drevená rukoväť -10€ -hrebeň ako bonus ak zoberiete viac
výpredaj látok krajky, jersey, filc, podsivky a ďalšie
výpredaj textílií a látok väčšina z anglicka, elasticke Jersey, krajky, filc, podsivky a veľa dalších. najlepšie prísť a vybrať si. 2-5€/m
Znížená cena - Profi nožnice KAI N 5100 C
Predám kvalitné profi nožnice japonskej značky KAI. Typ N 5100 C ohnuté, 4ks. Nožnice sú nové, ešte nerozbalené. Cena za kus 4,-, + poštovné. Pri odbere spolu cena 15,-.
Nožnice na bylinky
Predám nožnice na bylinky: päť britové nerezové nožnice na rýchle strihanie byliniek a zelených vňatí do polievok, šalátov i marinád. Nepoškodené, výborný stav.
Predám látku na čalúnenie
Mám na predaj látku na čalúnenie auta Tapacír čiernej farby. Táto látka sa používa v automobilovom priemysle na čalúnenie stropu v aute.
Latky
Predam tieto rozne druhy textilnych latok.Latky maju rozne rozmery a farby,su ciste.Latka c.2-dederon ma rozmer sirka 140cm a dlzka 240cm.Cena za tuto latku je 5 eur.Latka c.3-popelin,mam 2 kusy,prvy kus latky ma rozmer sirka 90cm a dlzka 130cm,druhy kus tejto latky ma rozmer sirka 80cm a dlzka 110cm.Cena za obidva kusy tejto latky je 5 eur.Latka c.6-popelin ma rozmer sirka 150cm a dlzka 120cm.Cena za tuto latku je 3 eura.K cene je treba pripocitat postovne,pripadne osobny odber.V pripade zaujmu prosim zavolajte,na sms nereagujem.