bazár, predaj, inzercia, predám

Ergonomicka opierka chrbta

Kategória: Zdravie a krása

nova, nepouzivana, k dispozicii cca 20 ks
Ergonomicka opierka chrbta
Podobné inzeráty
Autotrakčné lehátko
Autotrakčné  lehátko  inSPORTline Verge, známe tiež ako rekonvalescenčná lavica či inverzný stôl, je pomôcka, ktorá bola vyvinutá pre preventívne a uvoľňujúce využitie pri bolestiach chrbta či chrbtice. Dlhodobé jednostranné zaťaženie, či už sa jedná o polohu v sede alebo v stoji, je typické pre náš životný štýl. Tým dochádza k postupnému preťaženiu a následne k poškodzovaniu preťažovaných častí tela. Najčastejšie sa jedná o preťaženie medzistavcových platničiek, preťaženie bedrových kĺbov, vnútorných orgánov alebo žilového obehu dolných končatín. Technický popis: * inverzný stôl - rekonvalescenčná lavica * odolný oceľový rám * priemer konštrukcie: 3,5 cm * čalúnená opierka chrbta aj hlavy * povrch zo syntetickej kože * výška čalúnenia: 4 cm * nastaviteľný uhol inverzie s bezpečnostným pásom * fixačné valce v oblasti chodidiel * jednoduchý skladací mechanizmus (je možné sklopiť ako napríklad rebrík) * maximálna výška postavy: 195 cm * rozmer: d150 x š65 x v120 cm * skladovací rozmer: d95 x š65 x v150 cm * nosnosť: 120 kg * hmotnosť: 20 kg * vhodné pre pravidelné domáce využitie Ako nové. Cena nového je 199€
Opierka chrbta
Predam ergonomicku opierku chrbta vhodnu do auta alebo stolicku, bez poskodenia ako nova. Dovod predaja nevhodny darcek.
Ponúkam certifikované masáže v KE.
Som certifikovaná masérka a ponúkam masáže: Klasická masáž cele telo: 60min./40 € 90min./50 € Chrbát-šija: 25min/25 €. Masáž chrbta bankou+Klasická masáž chrbta a šije 25min/30 €. Makke techniky: 25min/ 25€ a 1hod/40 € Relaxačná masáž: 60min/50 € Klasická masáž priamo k Vám domov: 60min./120 € 90min./140 € Pracujem od 8,00 do 21,00 hod. Víkend podľa dohody pár dni vopred. Objednávky: Na utajene cisla nereagujem!
Masaze
Dobry den Som certifikovany maser s velorocnou skusenostou doma aj zahranici /rakusko-taliansko/ Posobil som hlavne v lyziarskych strediskach,kde som vykonaval sportove masaze urcene pre aktivnych sportovcoch a osoby ,ktore podavaju fyzicke vykony. PONUKA MOJICH MASAZI: SPORTOVA MASAZ CELEHO TELA /sportova masaz noh alebo chrbta / Dokaze ucinne pomoct k rychlej ulave svalov a uvolnenie fascii,k odplaveniu odpadovych latok a kyseliny mliecnej zo svalov. KLASICKA MASAZ Kombinuje benefity terapeutickej masaze a relaxacnej masaze.Cielom je celkove uvolnenie a vyladenie organizmu,odstranenie pripadnych problematickych miest/stuhliny,svalove krce/mojimy specifickymi masaznymi hmatami. RELAXACNA AROMATERAPEUTICKA MASAZ Poskytujem aj velmi prijemnu, relaxacnu a harmonizujucu masaz,ktora upokoji telo aj mysel a zaroven posobi blahodarne po nervovom vycerpani aj pri nespavosti. . MANUALNA LYMFODRENAZ Je to prijemna technika masaze lymfatickych ciest.Ma ozdravujuce,skraslujuce aj detoxikacne ucinky.Lymfodrenazna masaz zvysuje a posilnuje imunitu.Odporuca sa aj pri redukcii hmotnosti. SPECIALNA HLBKOVA MASAZ Sluzi na odblokovanie krcnej chrbtice ,sije a chrbta.Vhodne najma pre ludi so sedavim zamestnamim Dalsie masaze , ktore ponukam : ANTICELULITIDOVA MASAZ DORNOVA METODA A BREUSSOVA MASAZ TEJPOVANIE BANKOVANIE PRI MASAZI POUZIVAM LEN BIO OLEJE . CENY MASAZI: 30min - 25€ 60 min - 38€ 90 min - 50€ Posobim v Bratislave v hotely Dominika v Petržalke Ak mate nejake otazky ,nevahajte ma kontaktovat . Doprajte si masaz pre vase telo aj mysel. Tesim sa na vas.
Ortéza chrbta AM-SO-01
Predam nepouzitu Ortéza chrbta AM-SO-01. Velkost XL (obvod bokov 97-110 cm) 20 EUR
Predám úplne nový driekový pás DJO
Predám nový nepoužívaný driekový pás zakúpený priamo v ordinácii ortopéda. Driekový pás sa používa na podporu a spevnenie krížovej a bedrovej oblasti chrbtice. Veľkosť XXL (obvod pásu: 107-142 cm) Driekový pás sa používa na podporu krížovej a bedrovej oblasti chrbtice v záujme správneho narovnania chrbtice. Je vhodný pri miernych až stredne silných bolestiach chrbta, poskytuje úľavu od bolesti, zateplenie a miernu kompresiu v abdominálnej oblasti. Balenie: 1ks Použitie: Umiestnite driekový pás na spodnú alebo strednú časť chrbta. Upevnite pás pomocou prídavných pásov, ktoré zvyšujú kompresiu v krížovo-bedrovej oblasti. Pás obsahuje prídavné peloty pre zabezpečenie väčšej stability, zároveň zabraňuje deformáciám chrbtice. Pás udržuje chrbticu vyrovnanú a pacientovi napomáha udržiavať si správne držanie tela. Pás sa nosí podľa potreby. Odporúča sa pod pásom nosiť bavlnené tričko alebo podobný odev z hygienických dôvodov, aby sa predišlo nutnosti častého umývania pásu. Osobný odber Nitra. Na dobierku neposielam. Na sms ani whatsapp neodpovedám.